• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert edersen gebe kalamazsın diyenlere itafen ! İnadına kafaya takarak gebe olcaz !

offfffff bende de varmış pko bide hafif rahim tersmiş eşim topladı şimdi bende sorun :14::14::14::14:
çatlama sorununu iğne ile çözüyosun yine olmuyo demek gelde stres yapma ..aşılama falan denedinizmi?
bana dr.bu ay adet olursam klomen vercekmiş ki 2 defa kullandım ama malesef sonuç yok
olmadı aşılama dedi:53::53:
Evet canım aşılama yaptırdım ama o zaman hsg çekilmemişti diye mi artık bilemiyecem olmadı bi türlü :(

Son düzenleme:
bencede takmamak elde olan bısey degıl sadaece beklemek yoruyor ınsanı 2 yıl olacak evlenelı evlendıgımızden berı ıstıyoruz esım varıkoselden amelıyat oldu 6 aylıkken ve cok uzulmustum sımdı dr normal yollarla olur dıyor ama..
.. benımde sut hormonlarım yukselıyormus dr stresten dedı 3 ay falan adet olmadım 5-6 ay oyle gectı ve o donemde umudum kalmamıstı tek korkum yıne adet olmıyacagım korkusu 2 aydır duzenlı oluyorum ama nasılsa bı yandan beklıyorum olucam dıye bır yandansa bu ayda olmıyacak dıyorum kendı kendıme off agzım hep artık eskısı gıbı takmıyorum dıyorum ama içim sanırım oyle demıyor :43: ama tabı benden daha kotu olanalarda var 10 yıl cocugu olmayanlar var Allah tum isteyenlere versın inş :49:

Allahım içimden bunlar geçiyodu, tamda içimdekileri yazmışsın valla tebrik ederim,
Kesinlikle katılıorum kafama taka taka olucak bu bebek, Allahın izniyle...

KIZLAAAAR 7 GÜNÜM KALDIII ZAMAN GEÇMİYO RESMEN :emir_bebek:

Son düzenleme:
kırmızılar geldin dün genee offfffffffff :25::25::25:

sabır arkadasım uzulme adetın ıkıncı gunu corekotu bal tarcın hepsınden bırer kasık yap sabah aksam ac karnnına ye basla cnm cok duydum yumurtlama gunune kadar 10gun yap ıste olursam bnde onu yapcm inş olmm ama :5:

sabır arkadasım uzulme adetın ıkıncı gunu corekotu bal tarcın hepsınden bırer kasık yap sabah aksam ac karnnına ye basla cnm cok duydum yumurtlama gunune kadar 10gun yap ıste olursam bnde onu yapcm inş olmm ama :5:

gittikçe ümitlerim azalıyorrr :14::14::14::14:

bole yapmak yok ne duyarsak yapcz nerde otruosun sen arkadasım

$01102007047.jpg $01102007047.jpg $01102007047.jpg $01102007047.jpg $01102007047.jpg

anlamadım valla cnm neyse orada sıfacılar da vardr ot falan yapanlar oluo ya onlarıda bul onlarıda kullan bakalm corek otu bal tarcın karısımına basla

Alanya ' dayım cnm .. sen nerdesin ??
bol bol incir yiyiorum .. kocisime keciboynuzu kürü uyguladım .. henüz tık yok :26:
1 negatif asılamam var ocak sonunda :25: kac yasındasın kac yıllık evlisin cnm ? :16:

Alanya ' dayım cnm .. sen nerdesin ??
bol bol incir yiyiorum .. kocisime keciboynuzu kürü uyguladım .. henüz tık yok :26:
1 negatif asılamam var ocak sonunda :25: kac yasındasın kac yıllık evlisin cnm ? :16:

22 yasındayım 3 yıllık ewlıyım hıc olmadı bebegım beklıorum baKALIM yarısmadakı arkadaslara basarılar dılerım :52::52::52::52::52::52::52:

22 yasındayım 3 yıllık ewlıyım hıc olmadı bebegım beklıorum baKALIM yarısmadakı arkadaslara basarılar dılerım :52::52::52::52::52::52::52:

aşılama yapıldı bana :25:
doktor spermleri iğneyle enjekte ediyor ..
kolay hamilelik olsun diye cnm arastır :34:
bende 3 yıllık evliyim 1 yıldır deniyoruz olmuyo ..
hsg hormonlar spermler normal ama nedense :25:

Back