dert değil şikayette değil sadece Akıl danışmak istiyorum

Canım sen iyi niyetinden kaybetmişsin , erkeği ne kadar masrafa sokarsan o kadar kıymetli olursun , neden dersen bir yuva kurmak kolay mı zor mu maddi manevi görüyorlar. Sen kv aldırış etme , kv ile çok içli dışlı da olma ama geldiğini gittiğini vs anlat eşine , kayınvalidenede eşini kötüleme , ne kadar kötü olursa olsun annesi olduğu için asla sen haklısın demez çoğu. Bişi mi dedi sana eşine söyle kayınvalideye gerekli yerde lafını söyle , eşininde herşeyden haberi olsun. Yoksa öyle insanlar yüzünden evliliği mutlu bir şekilde sürdüremezsin

sil sil nasıl olsa uçuracaklar seni bari yaptığına değsin..

konuya yorum; mesele güzel olmakta değil sevgili üye mesele iki tarafı idare edebilmekte..

eee konuyla ilgili yorumun,çözümün ne

Eşinin canını sıkma ailesi yüzünden adamın suçu yokmuş anlayış göstermiş. Bu konular yüzünden eşinle aranı bozma. Ne dedikodu ederlerse etsinler,bu onlarin kişiliksizliği takma kafana. çok samimi olmamaya bak, tavır da yapma.

öyle olmayan kızlar kv baskısına göz mü yummalı.
biz çirkiniz noolcak şimdi.

Oyle tabi. Guzel olmayan, ortalama kadinlarin mutlu olmaya hakki yok. Kv, kp, es, aile, toplum tarafindan ezilirlerse de guzel olmamanin utanciyla boyunlarini egip baslarina ne gelirlerse kabullenmeliler. Zira kadinlar kesinlikle birey degiller, guzel degillerse hicbir degerleri yok. Kadin = guzellik, degilsen kisiligin, insanligin, egitimin para etmez, bir hicsin. Ne olursan ol, once guzel ol, gerisi onemli degil. Cirkinsen git bir kosede oluver , oksijen israfi yapma.

Ote yandan erkek yakisikliysa da, cirkinse de , hanzoysa da , kibarsa da bir onemi yok, guzellik/cirkinlik asla bir erkegi tanimlamaz. Birey, insan onlar, pazardan et mi aliyorsun hanim?

Arkadaslar güzellik açısından demek istedgimin çok dışına çıktınız lütfen böyle konuşmayı üzülüyorum ((

konu silindiği için sorun ne anlayamadım ama sizin cevabınıza baktım da,
kardeş bu neyin kafası ya?..
çok değişik bir bakış açınız varmış.

Düğün aşamasında böyle sorun yaşayanlar o kadar çok ki. Zaman geçtikçe atıyorsun içinden, oldu bitti, zamanı geri alamazsın, herkes daha sorunsuz şekilde başlamak ister ama böyle sorunlar yaşanıyor maalesef. Etrafındaki insanların tarzı bu demek ki.
Yapabileceğin tek şey mesafeli davranmak, eski konulardan dolayı eşinle aranızı bozma, ona yansıtma.

Sevgili Nur,
Madem iki taraf saygıda kusur etmiyor,sürekli bu konuyu konuşmuyorlar bence ortada sorun yok.
Kv sana iyi davranıyorsa zamanla unutursun.

yazının tamamını okumadım ama güzel olmayan kadınlar nedense daha mutlu güzeller şımarık mı ne

Ay bir Allahın kulu da alıntı yapmamış. Merak ettim şimdi

Konu sahibi konuya herkesin çok beğendiği ve oğluna istediği bir kızdım diye başlamış. Sonra düğün öncesi aşadığı sorunları anlatmış. Zaten noktalama işareti kullanmadığı için odaklanamadım. Düğün istememiş masraf olmasın diye, o düğün istemediği halde ailesinin yaptığı kına gecesini beğenmeyen kv tarafına kırılmış. KV tarafı kına gecesinde takılan altınları istemiş vermemişler. Ama sonra kendisi eşine hepsini vermiş. Konu bu. Eşine hala anlatıyormuş bunları eşinin, ailesine ısınamamış ve eşi de kızıyormuş. Olay bundan ibaret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…