- 4 Haziran 2013
- 12.319
- 8.574
eee konuyla ilgili yorumun,çözümün neAYYY sinir oluyorum millet derdini anlatıyor bir fikir istiyor aradan biri çıkıyor yok imla kuralı yok naktası yok falan
yeter ya yazı yazmayı öğrendiyse bir insan imlayıda bilir laf olsun diye konuşmanın anlamı yok
Kimse siradan, ortalama guzellikte bir kadinim, sokakta gorseniz bakmazsiniz yazmiyor nedense. Toplumun %80i Angelina Jolie'den halliceymis meger, ama bizim haberimiz yokmus
öyle olmayan kızlar kv baskısına göz mü yummalı.
biz çirkiniz noolcak şimdi.
Cevap veriyorum H
konu sahibi konusunu silmiş yoruma çözüme gerek kalmamışeee konuyla ilgili yorumun,çözümün ne
konu silindiği için sorun ne anlayamadım ama sizin cevabınıza baktım da,Canım sen iyi niyetinden kaybetmişsin , erkeği ne kadar masrafa sokarsan o kadar kıymetli olursun , neden dersen bir yuva kurmak kolay mı zor mu maddi manevi görüyorlar. Sen kv aldırış etme , kv ile çok içli dışlı da olma ama geldiğini gittiğini vs anlat eşine , kayınvalidenede eşini kötüleme , ne kadar kötü olursa olsun annesi olduğu için asla sen haklısın demez çoğu. Bişi mi dedi sana eşine söyle kayınvalideye gerekli yerde lafını söyle , eşininde herşeyden haberi olsun. Yoksa öyle insanlar yüzünden evliliği mutlu bir şekilde sürdüremezsin
Konu gereksiz bulunduğu için silinmistir :))
Kız bu ne demek yaa bana da söyle neden aynı şeyi yazıyorsun demin sen olduğunu farketmedim ben ya kusura bakma
yazının tamamını okumadım ama güzel olmayan kadınlar nedense daha mutlu güzeller şımarık mı neOyle tabi. Guzel olmayan, ortalama kadinlarin mutlu olmaya hakki yok. Kv, kp, es, aile, toplum tarafindan ezilirlerse de guzel olmamanin utanciyla boyunlarini egip baslarina ne gelirlerse kabullenmeliler. Zira kadinlar kesinlikle birey degiller, guzel degillerse hicbir degerleri yok. Kadin = guzellik, degilsen kisiligin, insanligin, egitimin para etmez, bir hicsin. Ne olursan ol, once guzel ol, gerisi onemli degil. Cirkinsen git bir kosede oluver , oksijen israfi yapma.
Ote yandan erkek yakisikliysa da, cirkinse de , hanzoysa da , kibarsa da bir onemi yok, guzellik/cirkinlik asla bir erkegi tanimlamaz. Birey, insan onlar, pazardan et mi aliyorsun hanim?
Ay bir Allahın kulu da alıntı yapmamış. Merak ettim şimdi