:)))))o denemeydi amaCevap veriyorum H
Konuya neden beğenilen herkesin oğluna istediği bir kızım diyerek girdiniz çok merak ettim. Ne alaka yani?
Benim cevabım H konusunda verdiğim cevap olacak :)) Her harfe uygun bir cevap vermişim meğer
Aynen panpa algılarım açılmış benimCok ilerigoruslu bir insanmissin panpa, onunde takdirle egiliyorum
Kimse siradan, ortalama guzellikte bir kadinim, sokakta gorseniz bakmazsiniz yazmiyor nedense. Toplumun %80i Angelina Jolie'den halliceymis meger, ama bizim haberimiz yokmus
Yani öyle bi kız olmama rağmen çoğu şeyden vazgeçtim anlayış gösterdim anlamında :)))
al ben de o kadar?Konuya neden beğenilen herkesin oğluna istediği bir kızım diyerek girdiniz çok merak ettim. Ne alaka yani?
öyle olmayan kızlar kv baskısına göz mü yummalı.Yani öyle bi kız olmama rağmen çoğu şeyden vazgeçtim anlayış gösterdim anlamında :)))
Silmee yasakTmm arkadaşlar benm konumun çok dışına çıktınız yine de teşekkür ederim. Hepinize iyi günler siliyorum mesajı kusura bakmayın vaktinizi aldim
Tmm arkadaşlar benm konumun çok dışına çıktınız yine de teşekkür ederim. Hepinize iyi günler siliyorum mesajı kusura bakmayın vaktinizi aldim
onlar sana iyi davranıyor,sen de hizmette saygıda kusur etmiyorsun,eeee neyi eşine şikayet edip de tartışıyorsunuzbu zmana kadar en ufak saygısızlık etmedim onlarda bana iyi davranirlar Allah için bende hizmette ve saygi dskusur etmem