- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
:) şey aslında burda akşam 21:48 ve çok uyurum. Benim ailem de takmadi. Yani açıkcası yurtdışında yaşıyoruz hepimiz burda altın olsa da takılmaz,satim desen para etmez. Ama iste görünce o kadar altini nerden getiriyorlar dedimHamilelik :) benim de uykum kaçardı hamileyken her şeyi araştırırdım:) şimdi biraz uyumaya hasretim tam 4 saattir uyanığız yeni uyudu beyefendi ben de uyuycam cevap vereym uyumadan.
Hem erkek hem kız tarafı takıyor. Yani bana eşim yaptı taktı ailem taktı. Öyle :)
:) senin oldu mu? Benim hiç altınım yok,istemedim,kimse de takmadı sadece eşim sağolsun tam tur ve pırlanta tek taş aldi yaklaşık 8 bin dolar civari ,arkadaslarim 8 bin dolara bir sürü altin alirsin diye beni avutur gibi oluyorlarErkek tarafı ve kız tarafı takıyor .biraz da çevre ile alakalı, varlıklı ve çevren genişse dirseğine kadar bileziğin olur :)
Bizde kürdüz bizim kültür de de çok altın takılır,takilmasi lazim. Ama iki tarafta yıllardır yurtdışında yaşayınca ne ben istedim ne onlar aldi. Sadece tv de gördüm hey masallah dedimmbir makedon olarak bir de boşnak geliniyim. çoğunu damat takıyor. altın önemli bizde ne kadar takabiliyorsan o kadar takıyorsun geline. durumun elverdiğince tabi ama limiti sonuna kadar zorlarlar. gösterişi severler
:) al benden de o kadar valla. Zaten hiç haz etmem tenime de gitmiyor altın rengi genelde gümüş rengi takı kullanırımBenimde Yok altınımaltın Yok dert Yok
burda olsaydın belki gelenek devam ederdi takarlardı ama olsun pırlanta yüzüğünü her gün takarsın altın öyle mi bi düğüne gidiceksinde takıcaksın ancaBizde kürdüz bizim kültür de de çok altın takılır,takilmasi lazim. Ama iki tarafta yıllardır yurtdışında yaşayınca ne ben istedim ne onlar aldi. Sadece tv de gördüm hey masallah dedimm
Aynen olsaydim muhakkak altınım olurdu. Doğru valla sürekli parmağımda yüzüğüm. Yakında sigmicak parmağıma ama olsunburda olsaydın belki gelenek devam ederdi takarlardı ama olsun pırlanta yüzüğünü her gün takarsın altın öyle mi bi düğüne gidiceksinde takıcaksın anca
hamiş misin yoksaAynen olsaydim muhakkak altınım olurdu. Doğru valla sürekli parmağımda yüzüğüm. Yakında sigmicak parmağıma ama olsun
Evet canım. 7+3 rabbim kısmet ederse bu kez. Öncekini 12. Haftada kaybetimhamiş misin yoksa
:) şey aslında burda akşam 21:48 ve çok uyurum. Benim ailem de takmadi. Yani açıkcası yurtdışında yaşıyoruz hepimiz burda altın olsa da takılmaz,satim desen para etmez. Ama iste görünce o kadar altini nerden getiriyorlar dedim
Hamilelik :) benim de uykum kaçardı hamileyken her şeyi araştırırdım:) şimdi biraz uyumaya hasretim tam 4 saattir uyanığız yeni uyudu beyefendi ben de uyuycam cevap vereym uyumadan.
Hem erkek hem kız tarafı takıyor. Yani bana eşim yaptı taktı ailem taktı. Öyle :)
Bisey olmaz insanlık hali :)Pardon üstteki mj yanlışlıkla oldu bu saate kadar uyanıgm aklım gitti idare edin kızkepkızlar :-D
Bisey olmaz insanlık hali :)
Allahım razı olsun senden. Rabbim seninkine de uzun sağlıklı ömürler versinAllah sağlıkla kucağına almayı naship etsin canım. umarım herşey gönlünce olur
Kesinlikle çok güzel bir duygu. Rabbim herkese tatmayi nasip etsin. Seninkini de bağışlasın inşallahHamilelik dünyanın en güzel şeyi değil mihele birde hayırlısıyla kucağına Al tadından yenmez :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?