Dert değil sadece merak.

Kurumus-Maskara

Leo 🧿 🦁
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2018
5.475
5.349
198
merhaba kızlar.

Başlıkta değindiğim gibi sadece meraktan soruyorum bu soruyu. Soruya gelirsek arada gelin evi programina denk gelip izliyorum,ve gözüme çarpıyor her seferinde kollardaki altınları,boynundaki altınlar yani o kadar altını gerçekten erkek tarafı mi yapiyor? Hayatımda hiç bu kadar altını bir arada görmedim ben :D evlenirken de istemedim konusunu bile açmadık ne ben,nede ailem. Tabi ki ne ayıp ne günah. İste kafama takıldı o kadar altını kim takiyor bu gelinlere?o_O

Hamilelik :) benim de uykum kaçardı hamileyken her şeyi araştırırdım:) şimdi biraz uyumaya hasretim tam 4 saattir uyanığız yeni uyudu beyefendi ben de uyuycam cevap vereym uyumadan.
Hem erkek hem kız tarafı takıyor. Yani bana eşim yaptı taktı ailem taktı. Öyle :)

Hamilelik :) benim de uykum kaçardı hamileyken her şeyi araştırırdım:) şimdi biraz uyumaya hasretim tam 4 saattir uyanığız yeni uyudu beyefendi ben de uyuycam cevap vereym uyumadan.
Hem erkek hem kız tarafı takıyor. Yani bana eşim yaptı taktı ailem taktı. Öyle :)
:) şey aslında burda akşam 21:48 ve çok uyurum. Benim ailem de takmadi. Yani açıkcası yurtdışında yaşıyoruz hepimiz burda altın olsa da takılmaz,satim desen para etmez. Ama iste görünce o kadar altini nerden getiriyorlar dedim

Erkek tarafı ve kız tarafı takıyor .biraz da çevre ile alakalı, varlıklı ve çevren genişse dirseğine kadar bileziğin olur :)
:) senin oldu mu? Benim hiç altınım yok,istemedim,kimse de takmadı sadece eşim sağolsun tam tur ve pırlanta tek taş aldi yaklaşık 8 bin dolar civari ,arkadaslarim 8 bin dolara bir sürü altin alirsin diye beni avutur gibi oluyorlar :D valla gözüm yok

bir makedon olarak bir de boşnak geliniyim. çoğunu damat takıyor. altın önemli bizde ne kadar takabiliyorsan o kadar takıyorsun geline. durumun elverdiğince tabi ama limiti sonuna kadar zorlarlar. gösterişi severler:halay:
Bizde kürdüz bizim kültür de de çok altın takılır,takilmasi lazim. Ama iki tarafta yıllardır yurtdışında yaşayınca ne ben istedim ne onlar aldi. Sadece tv de gördüm hey masallah dedimm

Bizde kürdüz bizim kültür de de çok altın takılır,takilmasi lazim. Ama iki tarafta yıllardır yurtdışında yaşayınca ne ben istedim ne onlar aldi. Sadece tv de gördüm hey masallah dedimm
burda olsaydın belki gelenek devam ederdi takarlardı ama olsun pırlanta yüzüğünü her gün takarsın altın öyle mi bi düğüne gidiceksinde takıcaksın anca

burda olsaydın belki gelenek devam ederdi takarlardı ama olsun pırlanta yüzüğünü her gün takarsın altın öyle mi bi düğüne gidiceksinde takıcaksın anca
Aynen olsaydim muhakkak altınım olurdu. Doğru valla sürekli parmağımda yüzüğüm. Yakında sigmicak parmağıma ama olsun :D

:) şey aslında burda akşam 21:48 ve çok uyurum. Benim ailem de takmadi. Yani açıkcası yurtdışında yaşıyoruz hepimiz burda altın olsa da takılmaz,satim desen para etmez. Ama iste görünce o kadar altini nerden getiriyorlar dedim

Konuyla çok alakasız birşey söyleyecem. bebeğinim

Yalnız değilsin bende aynı durumdaym canım bak sabahın 7si oldu ama biz hala hiç uyumadan oğlusumla ayaktayiz :emir_bebek:

Pardon üstteki mj yanlışlıkla oldu bu saate kadar uyanıgm aklım gitti idare edin kızkepkızlar :-D

Back
X