- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
İşte benim hayalimmm böyle olması:)inş benimkide öyle olur inş inşBen evden normal kıyafetimle çıktım kuaföre gittim.Gelinliğimi,herşeyimi yanıma aldım.Kuaförde işim bitti,orada giyindim.Eşim geldi aldı beni direkt düğün yerine gittik,ailelerimiz de oraya gittiler yani.Hiç eve git,evden çık falan yapmadık ne gerek var? Sende nasıl yapmak istiyorsan öyle yap,evden çıkacaksın diye bir zorunluluk yok yani.
Evt cnm uzak ama o yüzden değil yani ben çok sıkılırım kadılırım o yüzden istemiyorum hiçYa simdi canim sizin orda adetse ve eve gelip baban veya erkek kardesin abin birisi kuşağını baglar sonra dua ile cikarsin neden istemiyorsun uzak mi düğün salonuyla eviniz arasi
Aynen ne gerek var bugün söylüyorum uzaydan mı geldin diyolar en sonunda çirkefleşcem gerçektenYa çok saçma şeyler bunlar, evleniliyor alt tarafı Fizan'a gitmiyor kız. Boşver kimsenin dediğini takma senin düğünün bu, yok kv evine gitmeymiş yok davul zurnayla uğurlamaymış boşver hepsini kendin nasıl istiyorsan çirkefe bağla diret, yoksa istemediğin şeyleri yapmak zorunda kalırsın.
Değil mi bence de gerek yokbenim eşim edirneli
hayatımda maruz kalacagım ve hıssettırılecegım en buyuk yalnızlıgı gelın almadan sonra yasadım
ve o evde bır telas var kımse oturup senlede ılgılenmıyor neden yapıldıgı bellı olmayan sordugumda hala kendılerı bıle bu adetın ne oldugunu neden oldugunu bılmıyorlar. gerek yok bence
Tutturdular gitmen lazım diye gidip ne yapıcam orada sankikuaför git evine gel sonra düğün yerine git genel de heryer de de bu böyledir...
karşı tarafın evine gitme
İnş yapmak zorunda kalmam cnm çokk tşk ediyorumBizim adetlerde gelin anne evinden sabah erkenden normal kiyafetiyle cikar,alir gelinligini,ayakkabi aksesuar vs ilk once kuafore gidilir sonra dugun salonumu artik evdemi yapilir oraya giderler yani hani gorenler gelinligiyle yapilmis saciyla gorsunler diye gercekten sizinki garipmis ama yapmak zorunda degilsin canim senin dugunun neticede bu arada mutluluklar dilerim canim