• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert değil ama teknoloji özürlüsüyüm

naneli_limon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
796
90
118
Sadece facebook twitter bilirim. Arkadaşlarım instagram,whats up lardalar ve sadece benim whats upım yokmuş ne olduğunu bile bilmiyorum soramadımda ayrıca 2-3FOtoyu 1foto haline getirirler ve üstüne yazı yazarlya hiç bilmiyorum nasıl yapıldığını.nerden öirencem ben bunlRı

Bunlar için uygulamalar var onları indireceksin telefonuna :)

Resimleri birleştirmek için bir sürü fotoğraf kolajlayici uygulama var whatsapi yüklemek ve diğer programları yüklemek için cihaziniz androidse Google play store diye bi uygulama yüklü olucaktir ordan indirip kullanabilirsiniz alt bölümlerinde aciklamalari var nasil kullanildiginin :) :emir_bebek:

arkadaşlarınızda anasının karnında öğrenmedi bunları kullanmayı. sizde bu uygulamaları indirip biraz uğraşırsanız kullanabilirsiniz. ben de bilmiyodum ama her şeye basa basa öğrendim şu anda herkes bana soruyo ama uğraştımda yaptım hepsini

Grafikerim. Kendi kendime yapamayacagim sey yok ama su hazir efektler veren paket programlari ben de cozemem :1: Olabiliyor yani...

benımde watsupum ınstagramım yok.. twıtterım var ama pek kullanmam cok nadir. facebook takılıyorum genelde.. akıllı telefona bıle pek alısamadm :D deert edındıgın seye bak allasen eskıden daha mutluyduk hıcbişi yoktu sımdı face vs var bunalıma gırme sayısı arttı :)) bosverrrr

Öğrenipte napıcaksın takıl KK'ya hayatını yaşa. :37: Hepsi vakit kaybı. Burası da bana acayip vakit kaybı oldu ama takıldım bi kere bakalım ne zaman bırakıcam. Milletin derdini okumaktan dert sahibi olucam bişey değil.

Şimdi demişsiniz ki deneme yanılma yöntemi ile öğrenmek gerek. Evet öyle ama instagramda üzerine efekt uygulanmış çok güzel fotoğraflar görüyorum. Valla kıskanıyorum. : ) Bir çok uygulama denedim, güzel kullanışlı bir şey bulamadım.

Back