büyük konusma bende öyle diyordum ama bir anda olan bişey bu ask karsılıklı tek basıma sevmedm tabi bende dimi eşini bırak benmle evlen demedm
kimse öyle kocayı bırakmak istemez zaten altında son model arabası kadının karsıan yok yemek yapma derdi yok temizlik yok ne yapsın bosansında
zaten bosanma davaları 2yıldır sürüyor bosanamıyorlar eşi bosanmak istemiyor afedersn ama kimse öyle kocayı bırakmak istemez zaten altında son model arabası kadının karsıan yok yemek yapma derdi yok temizlik yok ne yapsın bosansında
büyük konusma bende öyle diyordum ama bir anda olan bişey bu ask karsılıklı tek basıma sevmedm tabi bende dimi eşini bırak benmle evlen demedm
zaten bosanma davaları 2yıldır sürüyor bosanamıyorlar eşi bosanmak istemiyor afedersn ama kimse öyle kocayı bırakmak istemez zaten altında son model arabası kadının karsıan yok yemek yapma derdi yok temizlik yok ne yapsın bosansında
boşanmayacak tabi kolaymı yuva yıkmak..
evlatları var..
adam seve seve bakacak karısına ve evlatlarına...
sende uzaktan güzel güzel izleyeceksin...
2. olmayı kabul ettiysen bunları düşüvecektin güzelim...
bekar adam yok zaten memlekette...
tüm suçlu kadın zaten değil mi
kocasının parasını yiyen bir asalak o kadın
kocasını boşamayan bir asalak
siz bugün toplu oarak bizim sınırlarımızı mı ölçüyorsunuz?
bu ne rahatlık?
bu ne pervasızlık?
sana ne kadının yapmadığı temizlikten, yediği yemekten, altındaki arabadan?
sana ne?
sen kimsin ya??
bu ne rahatlık?
bu ne pervasızlık?
sana ne?
sen kimsin ya??
sen anlamıyorsun heralde zaten adam istemiyor eşini adam acmıs davayı kadın bosanmıyoır
2 yıldır süren bir boşanma davası var ve aynı evde yaşıyorlar, işte bu ilginç. Hem niye boşansın kadın? Engelli bir çocuğun tüm sorumluluğunu tek başına almak için mi? Bakıcı araba maraba bunlar fasa fiso, maddiyat böyle durumlarda önemli mi sanıyorsun? İnsan manevi bir destek bir güç arar. Allah kimselere başedemeyeceği dert vermesin.
sen anlamıyorsun heralde zaten adam istemiyor eşini adam acmıs davayı kadın bosanmıyoır
sazan.avi
Daha doğru düzgün Türkçe yazamıyor kaymakam vekiliyim diyor.
Yani hayallerde yaşıyor bazı...... arkadaşlar.
aynı apartmanda yasıyorlar aynı evde yasamıyorlar annesiyle birlkte yasıyor engelli kızınada aksam eve geldkden sonra annesi bakıyor
gel ben bursadayım nerdeym gel bul beni türkçeyi senden öğrenecek değilm hızlı yazdığım için harfleri kısaltarak yazıyorum gell gell beklerm
bu ne rahatlık?
bu ne pervasızlık?
sana ne?
sen kimsin ya??
Dava dilekçesini mi gördün avukatı ile mi görüştün? Nerden biliyorsun? ben sana söyleyeyim adam söyledi dimi?
vayy be ben neler yapmısım bukadar müslüman lık la ilgili seyler söylemişsisnz vayy beee
dertlesmek istedm dahada bunalttın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?