dert değil ama ask da bir dert sayılır ...

büyük konusma bende öyle diyordum ama bir anda olan bişey bu ask karsılıklı tek basıma sevmedm tabi bende dimi eşini bırak benmle evlen demedm

o kadar zengin adamı evli mevli kim olsa sever dimi haklısın.....
sizin asşkınıza varyaa o çok büyük aşkınızaaaa ......... ne şekilde doldurulması gerekir burdaki arkdaşlar bilir.
sabahki konuda arkadaşa vurdukları damgayı sana da vurmucam hüsnü şenlendiricinin karısının yaptığını senin o sevdiğin adamın karısı yapıyo nasılsa sen anladın ne olduğunu

kimse öyle kocayı bırakmak istemez zaten altında son model arabası kadının karsıan yok yemek yapma derdi yok temizlik yok ne yapsın bosansında

Sizde mi bu yüzden bırakamıyorsunuz yoksa?Dervişin fikri neyse zikri oymuş derlerya hani...

büyük konusma bende öyle diyordum ama bir anda olan bişey bu ask karsılıklı tek basıma sevmedm tabi bende dimi eşini bırak benmle evlen demedm

tüm suçlu kadın zaten değil mi
kocasının parasını yiyen bir asalak o kadın
kocasını boşamayan bir asalak

siz bugün toplu oarak bizim sınırlarımızı mı ölçüyorsunuz?
bu ne rahatlık?
bu ne pervasızlık?

sana ne kadının yapmadığı temizlikten, yediği yemekten, altındaki arabadan?
sana ne?
sen kimsin ya??

2 yıldır süren bir boşanma davası var ve aynı evde yaşıyorlar, işte bu ilginç. Hem niye boşansın kadın? Engelli bir çocuğun tüm sorumluluğunu tek başına almak için mi? Bakıcı araba maraba bunlar fasa fiso, maddiyat böyle durumlarda önemli mi sanıyorsun? İnsan manevi bir destek bir güç arar. Allah kimselere başedemeyeceği dert vermesin.

sen anlamıyorsun heralde zaten adam istemiyor eşini adam acmıs davayı kadın bosanmıyoır

ben bugün bitane daha böyle konu okudum, hatta başta destekliyo gibiydim inandırıcıydı, sonra cılkı çıktı hayırdır inşallah

ayyyy ağzına sağlık bugün cidden sinirlerim hopladı sayıp sövmek istiyorummm
bugün resmen kadın olmaktan utandım yaaa

Bi de kendi yazdığına inanıyor canım

ahahah hic gülesim yoktu

sazan.avi

Daha doğru düzgün Türkçe yazamıyor kaymakam vekiliyim diyor.

Yani hayallerde yaşıyor bazı...... arkadaşlar.

sen anlamıyorsun heralde zaten adam istemiyor eşini adam acmıs davayı kadın bosanmıyoır

o seni ilgilendirmez diyoruz biz de
boşanırlar, sonra senin ilgi alanına girer

sen şu anda adamın dediğini biliyorsun
içlerinde miydin 2 senedir?

nerden biliyorsun?

aynı apartmanda yasıyorlar aynı evde yasamıyorlar annesiyle birlkte yasıyor engelli kızınada aksam eve geldkden sonra annesi bakıyor

Dava dilekçesini mi gördün avukatı ile mi görüştün? Nerden biliyorsun? ben sana söyleyeyim adam söyledi dimi?

davası suren ınsan ayrı evlerde oturur
sende o son model arabaya tav olmadınmı sankı

sazan.avi

Daha doğru düzgün Türkçe yazamıyor kaymakam vekiliyim diyor.

Yani hayallerde yaşıyor bazı...... arkadaşlar.

gel ben bursadayım nerdeym gel bul beni türkçeyi senden öğrenecek değilm hızlı yazdığım için harfleri kısaltarak yazıyorum gell gell beklerm

Off gerçekten de bazı konular çok sinir bozucu oluyor.
Aslı sen adamdan vazgeçmemişsin ki
Hırs yapmışsın kendi içinde
Karısı boşanmıyor, keyfini sürüyor ben alamıyorum adamı diye

gel ben bursadayım nerdeym gel bul beni türkçeyi senden öğrenecek değilm hızlı yazdığım için harfleri kısaltarak yazıyorum gell gell beklerm

hepimiz hızlı yazıyoruz
ama hepimiz imla kurallarına uymaya çalışıyoruz
baktık imla hatası yaptık, dönüp düzeltiyoruz

ayrıca bir forumda konuşmanın adabı vardır
gel gel beklerim ne demek?

neyse gerçekten boşa konuşuyoruz arkadaşlar, boşverin

bende soruyorum bunları

Dava dilekçesini mi gördün avukatı ile mi görüştün? Nerden biliyorsun? ben sana söyleyeyim adam söyledi dimi?

evet davaya da birlkde gittik eşi katılmıyor mahkemelere
ayrıca ben onun ne arabasına neden baska bi parasına ihtiyacım yok bi çöpü bile olmadı bana çiçekten yemekden baska sen sandıknki metres beni değilm
ben dediğim gibi yüreğini sevdm sadece para önemli değil llaha şükür bizim halimiz cok ii kimseye muhtac değilm baska birinin parasına aslaaa

vayy be ben neler yapmısım bukadar müslüman lık la ilgili seyler söylemişsisnz vayy beee
dertlesmek istedm dahada bunalttın

muslumanlıktan bahsetmeyelim
insanlıktan bahsetmeyelim
aldatmaktan kısasa kısastan bahsetmeyelim
neyden bahsedelim canım?
adam senden uzak durmaya calısıo belliki ama sen gorusmek ıcın can atıyorsun.
valla bence benim konuşmamdan değilde sen yaptıklarından bunal kardeşim.
vicdan lazım insana vicdan!
ülkemiz empati kurmak acısından cok zayıf...
bizler kendimzi senin yerine koyarsak hepimiz batarız zaten
sen biraz empati kur o kadın ıcın kendine.
o adam sana gelmez iki harcanmış insansınız ikinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…