yok valla değilm papatya falan ben aslı bursadan yeni üye oldum
evli biriyle yasasiginiz bu iliski denen seyin burda paylasinca vicdaniniz rahatladimi biraz..?? diye sorarlar adama..
Açıkça tepki alıcak bi konu açmışsın, engelli çocuğu olması ve ÖZELLİKLE ENGELLİ ÇOCUĞU YÜZÜNDEN BABASININ HAYATA KÜSTÜĞÜNÜ BELİRTMİŞSİN falan baya bi tepki alırsın yani.
O bakımdan...
Açıkça tepki alıcak bi konu açmışsın, engelli çocuğu olması ve ÖZELLİKLE ENGELLİ ÇOCUĞU YÜZÜNDEN BABASININ HAYATA KÜSTÜĞÜNÜ BELİRTMİŞSİN falan baya bi tepki alırsın yani.
O bakımdan...
evli biriyle yasasiginiz bu iliski denen seyin burda paylasinca vicdaniniz rahatladimi biraz..?? diye sorarlar adama..
birkac gündür böyle bilincli aciliyor sanki topikler.haksizmiyim?
birkac gündür böyle bilincli aciliyor sanki topikler.haksizmiyim?
2 sene evvel evli yenı bebegı olmus cocugunun ozur olma ıhtımalı olan bır anneydım bebekte tüp bebek
sonra baska bırı cıktı mesela senin gibi biri
aklını başına al
Evet benim de dikkatimi çekiyor.
Sabahki konuyu görmüş müydün?
Nickini unuttum da, evli bi adamla birlikteyim gibi bi başlığı vardı, kapandı sonra
Ona da benziyor...
2 sene evvel evli yenı bebegı olmus cocugunun ozur olma ıhtımalı olan bır anneydım bebekte tüp bebek
sonra baska bırı cıktı mesela senin gibi biri
aklını başına al
bunu bana neden dediniz ve ne demek istediniz anlayamadim.topic acan ben degilim bu arada..
Evet benim de dikkatimi çekiyor.
Sabahki konuyu görmüş müydün?
Nickini unuttum da, evli bi adamla birlikteyim gibi bi başlığı vardı, kapandı sonra
Ona da benziyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?