bu kader değil bu secim
herkez hayatta hatalar eder
ama siz buna hata demıyrosunuzki zaten..
Buarada kım kaykaman yardımcısıymıs onuda anlamadım sizmi?
tmm yorum yapmayın yeterli bukadar ben kötüyüm ben ahlasızım ama hepinizin için de
biraz vardır sizinde illaki hayatlarınzda yaptığınz yanlıslar olmustır
ben ne konular okudum evli ama baskasında hamile evli ama baskasına asık evli ama para karsılığı yatıyor
surda dertleselim dedik hepinz saldırdınz allah sizin basınıza vermesn dediğinz gibi basına gelmeeyen bilemez
yorumlarınz için tesekkür ederm hepinize ii günler size
Kendine "metres" olmayı yakıştıran biri kaymakam yardımcısı değil başbakan da olsa boş.
Cüzdanın dolu, eğitimin var, cevren var güzelsin ama hem beynin yok hem de ahlakın. Nokta.
kizlar siz ne yazarsaniz yazin bu bildinden vazgecmeyecek onun icin hic dil dökmeyin anlamaz,takmis bikere adama,adam buna 2,3 hafta msj atmaniz geri dönmesi icin neler yapar,evliymis cocukluymus umrundami,umrunda olsa ilk baslarda adamdan uzak dururdu
pişman olabilrsin hata yapmış olabilrsin ama bundan ders cıkar lutfen kaymakam vekiliyim diyrosun bak burdan bile başına bi sürü ş ey acılabilr kaymakamlık vs hatalı şeylre gelmez bi bakarsın makamdanda olmuşsn
Nereden başlasam bilmiyorum.Bir sene önceydi öğrenci olarak kaldığım apartmanın güvenlik sistemini yapan bir adamla tanıştım.Önceleri arkadaştık geziyorduk,dertleşiyorduk arkadaştık yani.Ben bekar olarak tanıyordum onu ve nüfus cüzdanınına da bi şekilde bakmıştım bekardı nüfus cüzdanına göre.O benden hoşlandığını söyledi ama ben ona karşı aynı duyguları hissetmiyordum,anlayışla karşıladı bu düşüncemi.Ve bilmem gereken bir gerçek olduğunu söyledi,evliymiş...Evliymiş ama yaklaşık 2-3 yıldır aynı evi paylaşmamışlar hiç.Arkadaşlığımız bir kaç ay devam etti.Bir ay önce memlekete gittim tatil için,geri döndüğümde özlediğimi,ancak eskisi gibi arkadaşça duygularla değil de bu kez aşkla özlediğimi farkettim.Havaalanında beni o karşıladı sarıldım sımsıkı ve benim de ondan hoşlandığımı geçen üç günün nasıl geçtiğini anlamadığımı söyledim.Bir kaç gün sevgili gibiydik herşey öylesine güzeldi ki rüyada gibiydim.Bana kendimi özel hissettiriyordu,aşık olduğunu gözlerinin içine bakınca en derinden hissediyordum.Ve yine bir sürü gerçek bir sürü kötü şey...Daha önce bilmiş olduğum evliliğe bir ton şey daha eklendi.Gerçekleri bilmem gerekirmiş ben de ona aşık olmuşum yaa ondan.Evlendiği kadın uzaktan akrabasıymış,severek evlenmişler,kadını yakalamış başka bir adamla mesajlaşırken,kadın başka bir adam aşıkmış ve hamileymiş benim sevdiğim adamdan değil o mesajlaştığı adamdan.Doktora gittiklerinde 3 aylık evlilermiş ancak bebek 4 aylıkmış zaten.Ama sevdiğim adamın ailesinin haberi yok şu an bu durumdan ve o çocuğu kendi torunları zannediyorlar,ayrılıktan sorumlu tuttukları da tabiki de benim sevdiğim.Herkes onun üzerine geliyor,karısını neden arayıp sormuyor diye üstüne gidiyorlar,çocuk da 2-3 yaşındaymış şu an ve kadın istemediği için de boşanamıyorlarmış.Seviyorum ben çok seviyorum ama korkuyorum.Doyasıya yaşayamıyorum hiçbirşeyi bir şarkı çalıyor radyoda ağlamaya başlıyorum falan.Gidip söyleyeceğim babama dedi aralarının bozulmasını istemiyorum çünkü.Herşey kesinleşsin isteme aşamasına gelinsin yüzüne de söyledim ben DNA testi isterim diye.Öyle işte öyle...
zaten benmde dediğim gibi evlenmiycemde cocuğum da olmayacak daha fazla üstüme gelmeyin hepinize ii günler
ayrıca konuyu okuyup canı sıkılan arkadas niye güzel zamanını harcadınki zorla okumu dedik baska daha şirin konular okusaydın
ohoooo duymayan kalmamiskibenm sadece bi arkadasım biliyor onun kiracısı olan onunda bir kac arkadası bide abisi biliyor
zaten bosanma davaları 2yıldır sürüyor bosanamıyorlar eşi bosanmak istemiyor afedersn ama kimse öyle kocayı bırakmak istemez zaten altında son model arabası kadının karsıan yok yemek yapma derdi yok temizlik yok ne yapsın bosansında
bildğimden vazgemiycem bunumu anladınz yazdıklarımdan yazık yaa cok yazık ben size asla kırıcı konusmadım sizler yerden yere vurdunuz hata kabul ediyorum ama tek benmi hatalıyım tek basımamı adamı tavladım gel sevgilmmi ol dedm yalvardım yakardım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?