dert değil ama ask da bir dert sayılır ...

kimse burada ben mükemmelim, sen söylesin böylesin diye bir kiyaslamaya girmedi..

siz kendinizi iyiyle de kiyaslayabilirsiniz, kötüyle de...

he kötüyle sidik yarisina girerseniz sonuc ne olur belliii, iyiyle girerseniz sonuc ne olur bellii...

Resmen ZINA yapiyorsunuz yani.Adamin adi ne Kerem falanmi?Bukadar buyuk ask !! (anlattigina gore)
Burada soylenecek cok kelime var sana karsi ama kimse soyluyemiyor,anladin sen onu:)

bence bu konuyu uzatmayalım kızlar,
yeterince rating oldu

Son düzenleme:
kizlar siz ne yazarsaniz yazin bu bildinden vazgecmeyecek onun icin hic dil dökmeyin anlamaz,takmis bikere adama,adam buna 2,3 hafta msj atmaniz geri dönmesi icin neler yapar,evliymis cocukluymus umrundami,umrunda olsa ilk baslarda adamdan uzak dururdu

pişman olabilrsin hata yapmış olabilrsin ama bundan ders cıkar lutfen kaymakam vekiliyim diyrosun bak burdan bile başına bi sürü ş ey acılabilr kaymakamlık vs hatalı şeylre gelmez bi bakarsın makamdanda olmuşsn

bir gün evlenirseniz...
iki çocuğunuz biri engelli...
eşiniz aynen sizin gibi varlıklı genç çok güel vs vs...birine gönül verirse...
ama cinsellik yoksa yani o kişi metresi değilse....
evindeki keyifsizliğini (kızı engelli ya) o kadın sayesinde atarsa...
ve sizin bildiğiniz bizim bilmediğimiz herşeyi yaşarsa...
yani o kadın siz olursanız...
anlarsınız...
bu hayatta herşeyin bir karşılığı var hanımefendi...
yaşamadan bilemezsiniz ama yaşarsanız...
neyse..
konuyu açtığınız cümleler ne kadar masum duruyor değil mi...
midem bulandı....

bildğimden vazgemiycem bunumu anladınz yazdıklarımdan yazık yaa cok yazık ben size asla kırıcı konusmadım sizler yerden yere vurdunuz hata kabul ediyorum ama tek benmi hatalıyım tek basımamı adamı tavladım gel sevgilmmi ol dedm yalvardım yakardım mı

Ağır ve oturaklı, olgun karakterli olması gereken bir kaymakam vekili bile böyle şeyler yapıyorsa ve bu tür bir ilişkideki tek masum kişi olan eşi suçluyorsa benim diyecek sözüm yok artık.

yorumları okumadan yorum yapacağım;
sert konuşursam kimse kusura bakmasın
1) dost arkadaş ayağı iyi bir ayak değildir!!! erkekle kadından kankiymiş, arkadaşmış, dostmuş olmaz!!! gönül bu kayar. insanın içinde ki karşı cins, sevgi ve ilgili boşluğunu doldurma şeklidir bu dost most.
2) evli olduğunu bildiğinde bu muhabbetleri filan kesmeliydiniz! ama olan olmuş ne yazık ki...
3) bu saatten sonra adamın aklını karıştırır gibi, seni seviyorum, bekleyeceğim filan gibi mailler, msjlar atmayın. sakın ama sakın adamcağızı arada bırakmayın. bir evi,sorumlusu olduğu evlatları ve eşi var. belli ki onlara değer de veriyor. sakın aklını karıştırıp yuvasını yıkmayın !!! günahını, vebalini ödeyemezsiniz

aşk acısı dünyada ki önemli acılardan imtihanlardan biridir. yabana atılacak acı değildir. Ancak her acı gibi Allah'a dua ederek, bekleyerek atlatabilirsin.
Sakın ama sakın bir daha arayıp aklına fikrine girmeyin adamın.
Toplumumuzda erkekler ve kadınlar; toplum baskısı yüzünden çoğu zaman hiç birşey yaşayamadan , hatta bazen küçük yaşta evleniyorlar. akılları karşı cinste kalıyor. merak ediyorlar. erken yapılan evliliklere, karşı cinsi tanımadan, doymadan yapılan evliliklere bu yüzden karşıyım ben. çünkü çoğu zaman erkeğin zaafına ve merağına kurban gidiyor...

bu durumda sizin yerinizde hangi kız olursa olsun o adamın dikkatini ilgisini çekecekti. ailesinde yaşadığı sıkıntıdan kaçış olarak ( psikolojisinde ki engelli evladına karşı duyduğu suçluluk da dahil ) yeni biri oldun onun için okadar.
Sen "sen" olduğun için sevilmedin. Bırakta seni sen olduğun için sevecek biri olsun.
"Aç birine yiyecek olmaktansa tok birinin seçimi ol"

ağır konuşmak istemedim.ama durumun ağır eleştirileri de hak ediyor. Umarım şuan yaşadığın imtihanı sadece kendin üzülerek atlatırsın...

ne var bu evli erkeklerde ben anlamıyorum klasik hikaye adam evde mutlu değil ondan seni seviyor bak Allahın işine bunun adına da aşk diyorlar yazık harbiden yazık

zaten benmde dediğim gibi evlenmiycemde cocuğum da olmayacak daha fazla üstüme gelmeyin hepinize ii günler
ayrıca konuyu okuyup canı sıkılan arkadas niye güzel zamanını harcadınki zorla okumu dedik baska daha şirin konular okusaydın

bak bir de şöyle bir versiyonu var senin benzer hikayenin
hep erkekler masum, eşleri namussuz asalak
konu sahipleri de aşk acısı çeken melaikeler

Çocuğunun olmayacak olması da bir imtihandır belki, belki de ileride çocuğunun babasının başka kızlarla gezip tozduğunu duyup üzülmemen için yaradan da böyle kolaylaştırıyordur senin hayatını. Çünkü annelik çok zor, yaşamadan anlaşılamayacak bir imtihan bence.
Haa, ben tek başıma mı yaptım diyorsun ya, zaten evli adamın da senden az kalır bir günahı yok, o da benim gözümde çok aşağı seviyelerde. Konuşmaya bile değmeyecek kadar hem de. Ama siz en azından kadınsınız, bir başka kadının çektiği acıya sebep olmazsınız daha fazla diye yazıyorum.

benm sadece bi arkadasım biliyor onun kiracısı olan onunda bir kac arkadası bide abisi biliyor
ohoooo duymayan kalmamiski karisida duymustur ozaman

2 yildir bosanamiyo sende buna inandin öylemi

tabi ya o arabaya sen binmeliydin demi

allah korusun böyle insanlardan

karisini kiskaniyosun sen onun olan herseyini almak istiyorsun kocasini arabasini parasini.... ayip ayip utanman gerekir

ben kimseye kolay kolay kirici yorum yapmam kusura bakma ama sen hak ettin,adami ilk tanidin zamanlar evli oldunu bilmiyormuydunda yakinlastin bastan kendini uzak tutcaktin birde buraya gelmis esini kötülüyorsun cocuga bakmiyor onu bunu yapmiyor diye ister yapar ister yapmaz sanane

bi de dönüp adamın karısını eleştirmiş haklısınız siz bulunmaz hint kumaşı sevgilinizde öyle körler sağırlar haydi birinizi ağırlayın bu şekilde egolar yüksek o kadın saten çocugunun durumu yüzünden acı çekiyordur ne koca görecek ne de ev görecek hal mi kalmıştır ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…