görüşmüyorum diyorsun
ameliyat öncesi hastalığınla ilgil bilgil vermek için mesaj atıyorsun
görüşmüyorum diyorsun
seni seviyorum, ben iyiyim diye mesajlar atıyorsun
görüşmüyorum diyorsun
gururundan aramıyor demek ki hayırlısı böyleymiş diyorsun
eğer karşındaki kişi devam etmek isteseymiş
senin için sorun yokmuş
ne dersen de
Allah'tan adamda vicdan varmış da geç de olsa aklı başına gelmiş
ne buluyorsunuz evli barklı, çoluklu çocuklu adamlarda anlamıyorum ki
ne????
Peki sizin aranızdaki bu yakınlaşmaları çevre de mi biliyor Aslı?
benm sadece bi arkadasım biliyor onun kiracısı olan onunda bir kac arkadası bide abisi biliyor
görüşmüyorum sadece mrk ettiği için bilgi vermek için msj ve mail attım hepsi buu zaten ben soğuk davrandım arabasına ben binmedm ben istdm ama söyeleyemdm yinede kırmamak için ben anladım aslı anladım korktuğum basıma geldi dedi ve bidaha da aramadı bu işde görüşmyyorum oo asla aramaz bende arasada acmam onada kendimede zarar vermem vermemeliym
maşşallah bilenler de az değilmişbenm sadece bi arkadasım biliyor onun kiracısı olan onunda bir kac arkadası bide abisi biliyor
işde o es evde engelli cocuğuna bakmıyor cocuğa bakıcı bakıyıor kadın bıktımm diyormus ben asla ondan duymadım ama cok yakın arkadasım kiracıları ondan duydum kadın ne yemek yediriyor ne altını değiştiriyor karsı komsuları bakıyor cocuğa aksam işden gelince cocuğu bakıcıdan alıyor karnını altını babası değiştiryor oo kadın kendi halinde anlayacağn
işde o es evde engelli cocuğuna bakmıyor cocuğa bakıcı bakıyıor kadın bıktımm diyormus ben asla ondan duymadım ama cok yakın arkadasım kiracıları ondan duydum kadın ne yemek yediriyor ne altını değiştiriyor karsı komsuları bakıyor cocuğa aksam işden gelince cocuğu bakıcıdan alıyor karnını altını babası değiştiryor oo kadın kendi halinde anlayacağn
Onlara mı diyor Aslı çok iyi çok cici bir kız ona bu kötülüğü yapamam diye?
eeeeeeeeeeeeeeeeeeee........
bırak sende adamın peşini o halde...
sen onu o eşini seviyomuş işte....
millete sormuş arabası sizin evin oralardaymış oooffff yani........
eğlenecek adam arıyo belli...
evet onlara diyormus ayrıca hastaneye beni dolasmaya gelmiş ordada hemşireye söylemiş aslıya acok ii bakın oo cok iyidir hassastır demiş
nerden anladın eşini sevdiğini allahım ya kim eğlenecek adam arıyor
Aslı sen kaç yaşındasın canım?
yaa bu arada kızın adını yazmasak mı gerçi kendi yazmış ama genelde nick üzerinden konuşuyoruzya ifşa olmasın
Sen nerden anladın eşini sevmediğini? Idısının ıdısı söyledi diye mi? Sevmeyen adam boşanır, çocuk mocuk hepsi hikayedir, engel olamaz. Ama işte kimi zayıf karakterli erkek arada monoton yaşantısına bir renk katmak ister, o kadar.
bugün sinirlerim zıplayıp zıplayıp durdu bu ne yaa bu ne evli adamlara aşık olma merakı. 1 günde 2 konu bu ne rezilliktir yaa ayıptır günahtır yaa.
konu sahibesi arkdaşım evli adamı aramıyorum diyosun ama sevdiğini söylüyosun kendinden haberdar ediyosun bu yüz vermemekmi Allah var yukarıda yaa bizi kandıırırsın ama onu asla.
ya bende daha evli değilim ama bu konuda büyük konuşurum yaa konuşurum evli adamlarla işim olmaz adammı kalmadı ortalıkta. filinta gibi delikanlılar var valla
bu sıra trend evli adamlar sanırım o yüzden ben nişanlılığı biraz daha uzatıyım diyorum yada adamı eve kapatıyım napimmm önceden adamlar kadınları sakınırmış şimdi biz adamları elimizde tutmak için uğraşıyoruz konu sahibesi kadınlar yüzünden..
neymiş çok sevmişmiş vah vahhhh içim acıdı şimdi
büyük konusma bende öyle diyordum ama bir anda olan bişey bu ask karsılıklı tek basıma sevmedm tabi bende dimi eşini bırak benmle evlen demedm
25 yasındayım niye mrk ettn
19-20 yaşlarında cici bi komşu kızı hayal etmiştim yanılmışım sen baya baya koca bi kadınsın, bu işin peşini bırak yoluna bak derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?