dert değil ama ask da bir dert sayılır ...

görüşmüyorum sadece mrk ettiği için bilgi vermek için msj ve mail attım hepsi buu zaten ben soğuk davrandım arabasına ben binmedm ben istdm ama söyeleyemdm yinede kırmamak için ben anladım aslı anladım korktuğum basıma geldi dedi ve bidaha da aramadı bu işde görüşmyyorum oo asla aramaz bende arasada acmam onada kendimede zarar vermem vermemeliym

eeeeeeeeeeeeeeeeeeee........
bırak sende adamın peşini o halde...
sen onu o eşini seviyomuş işte....
millete sormuş arabası sizin evin oralardaymış oooffff yani........
eğlenecek adam arıyo belli...

etmesin merak, ettirme sen de
gerekirse telefonunu değiştir, ulaşamasın sana
yolda görürsen yolunu değiştir

ben her zaman derim
bir ilişkide sınırı çizen kadındır
erkekler zaten güvenilmez varlıklardır
dost mu olunacak, çizgi mi aşılacak bunu ayarlayacak olan her zaman kadındır

bir de şu sesli harfleri kullanın ya,
okumak imkansız

benm sadece bi arkadasım biliyor onun kiracısı olan onunda bir kac arkadası bide abisi biliyor
maşşallah bilenler de az değilmiş

Kendini böyle kandırma bence. Arkadaşın evin içinde mi yaşıyor, nereden bilsin kadının duygularını, yaşadıklarını? Derler ya, anne olunca anlarsın diye, sen de birgün anne olduğunda anlarsın işte, yavrunun dişi ağrısa senin uykuların kaçar, ama her annenin duygularını ifade ediş biçimi farklıdır. Ben daha 1 aylık anneyim, geceleri gözüme uyku girmiyor, oğlumun ateşi çıkıverir, üstü açılır, baş üstü yatıverir diye. Ama dışarıya belli etmiyorum bu korkularımı.

emin ol bu böyle değildir. başkasının anlattığı gibi değildir.... hiç vicdanını rahatlatmaya çalışma...

size sadece Allah akıl fikir ve merhamet versin diyorum. lütfen kendini o kadının yerine koy ve iyi düşün....

eeeeeeeeeeeeeeeeeeee........
bırak sende adamın peşini o halde...
sen onu o eşini seviyomuş işte....
millete sormuş arabası sizin evin oralardaymış oooffff yani........
eğlenecek adam arıyo belli...

nerden anladın eşini sevdiğini allahım ya kim eğlenecek adam arıyor

bugün sinirlerim zıplayıp zıplayıp durdu bu ne yaa bu ne evli adamlara aşık olma merakı. 1 günde 2 konu bu ne rezilliktir yaa ayıptır günahtır yaa.
konu sahibesi arkdaşım evli adamı aramıyorum diyosun ama sevdiğini söylüyosun kendinden haberdar ediyosun bu yüz vermemekmi Allah var yukarıda yaa bizi kandıırırsın ama onu asla.
ya bende daha evli değilim ama bu konuda büyük konuşurum yaa konuşurum evli adamlarla işim olmaz adammı kalmadı ortalıkta. filinta gibi delikanlılar var valla
bu sıra trend evli adamlar sanırım o yüzden ben nişanlılığı biraz daha uzatıyım diyorum yada adamı eve kapatıyım napimmm önceden adamlar kadınları sakınırmış şimdi biz adamları elimizde tutmak için uğraşıyoruz konu sahibesi kadınlar yüzünden..
neymiş çok sevmişmiş vah vahhhh içim acıdı şimdi

Aslı sen kaç yaşındasın canım?
yaa bu arada kızın adını yazmasak mı gerçi kendi yazmış ama genelde nick üzerinden konuşuyoruzya ifşa olmasın

evet onlara diyormus ayrıca hastaneye beni dolasmaya gelmiş ordada hemşireye söylemiş aslıya acok ii bakın oo cok iyidir hassastır demiş

senin ameliyat olacağın hastaneyi neden biliyor?
sen istediğin için

sen bunları neden duyuyorsun hemşirelerden?
sen istediğin için

anlıyormusun demek istediğimizi????

nerden anladın eşini sevdiğini allahım ya kim eğlenecek adam arıyor

Sen nerden anladın eşini sevmediğini? Idısının ıdısı söyledi diye mi? Sevmeyen adam boşanır, çocuk mocuk hepsi hikayedir, engel olamaz. Ama işte kimi zayıf karakterli erkek arada monoton yaşantısına bir renk katmak ister, o kadar.

zaten bosanma davaları 2yıldır sürüyor bosanamıyorlar eşi bosanmak istemiyor afedersn ama kimse öyle kocayı bırakmak istemez zaten altında son model arabası kadının karsıan yok yemek yapma derdi yok temizlik yok ne yapsın bosansında

büyük konusma bende öyle diyordum ama bir anda olan bişey bu ask karsılıklı tek basıma sevmedm tabi bende dimi eşini bırak benmle evlen demedm

boşanmayacak tabi kolaymı yuva yıkmak..
evlatları var..
adam seve seve bakacak karısına ve evlatlarına...
sende uzaktan güzel güzel izleyeceksin...
2. olmayı kabul ettiysen bunları düşüvecektin güzelim...
bekar adam yok zaten memlekette...

19-20 yaşlarında cici bi komşu kızı hayal etmiştim yanılmışım sen baya baya koca bi kadınsın, bu işin peşini bırak yoluna bak derim ben

yok ya gayet akıllı bi kızım kaymakam vekiliyim ayrıca cahil biri değilm ama işde bazaen ileride pişman olacağımz seyler yapıyoruz hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…