hiçmi korkmuyosunuz anlamıyorumıkı düşünki evlisin
yuvanı herkezden herseyden korumaya calısıyorsun sonra dogum yaptın
cocugun problemı var ve sen butun zamanını halıyle dogal olarak cocuguna verıyorsun cunku cocuklu bı hayata adepte olman gerek
peki sonra ?
sonra adam dısarıda hıcbır sıkıntıyı yasamamıs cok olgun cok sevecen bırı cıkıyor
sen kendını bu ucgende o kadın yerıne koyabılıyormusun?
yada suanda durdugun yerde vıcdanın cok rahatmı ?
Bu kadar
tepkı beklıyorum dıyecek kadar mezhebi geniş olmanızıda ayrı kınıyorum
onu görmedim kizimla esimle carsiya cikmistik.kacirmisim desene :) ama daha dün gacaki yazilanlari aklimdan atamadim esimede anlattim erkek girmisya bi sürü sey yazmis)
Şu an görüşmüyorsunuz yani ve aranızdaki herşey bitti öyle mi?
Konuyu açma amacın nedir, neyle ilgili yardımcı olalım?
sizde cok kırıcı konusuyorsunz ama ben eşinin elinden almadım konumu dikkatli okumadınz heralde seni seviyorum bile demedm içimden sevdm sadece o mutsuz olmasın huzuru kacmasın diyee
görümüyorumda konusmuyorumda bitti evet konuyu acma sebebm aklımdan atabilmek için suanda bütün sıkıntılar üst üste geldi biraz kafa dağıtmak için buraya anlattım
insan her hatanın bedelini öder.. ve sende odeyeceksin bu acımasızlık değil muslumansan ve biraz dinini araştırırsan hadisleri bulabilirsin insan yaptıgını görmedenn öbür tarafa gitmez!
ilerde evlendiğnide eşin sana aynılarını yapacak.
ben bu tur olayları cok gordum
dusunki senin eşin aynı haltları yiyor ve sen nasıl üzülürsün.
sizde cok kırıcı konusuyorsunz ama ben eşinin elinden almadım konumu dikkatli okumadınz heralde seni seviyorum bile demedm içimden sevdm sadece o mutsuz olmasın huzuru kacmasın diyee
Görüşmüyosan ve herşeyi içinde yaşadıysan sıkıntı yok.
Gönül isterki keşke içinde de yaşamasaydın ve keşke hiç yakınlaşmasaydınız.
Ama elbet unutacaksın gönül neleri unutmuyo, inşallah birlikte mutlu olacağınız birisi çıkar karşına
Eğer ki görüşme durumunuz olursa o adamla, lütfen görüşme, küllenmiş bişeyleri yeniden alevlendirme...
vayy be ben neler yapmısım bukadar müslüman lık la ilgili seyler söylemişsisnz vayy beee
dertlesmek istedm dahada bunalttın
cocugunu suclayacakAma görüşmeye de devam ettiniz. Hatta imkan bulsanız hala devam edeceksiniz ve evli bir adamın eşine ve çocuklarına ayırması gereken zamandan çalmakta hiçbir beis görmeyeceksiniz. O eş de evde engelli çocuğuyla eşinin dışarıda hayattan sıkılıp evine dönmesini bekleyecek, kendini suçlayacak, belki çocuğunu suçlayacak vs.
ne bu duygu sömürüsümü?tesekkür ederm yorumun için görüşmeyeceğim ama basak biriylede olmaz artık bu ameliyttan sonra
kimse bebeğinin olmyacağını bile bile evelenmez benmle yada ben böyle bişeyi kimseye yapamam evlenemem
Ama görüşmeye de devam ettiniz. Hatta imkan bulsanız hala devam edeceksiniz ve evli bir adamın eşine ve çocuklarına ayırması gereken zamandan çalmakta hiçbir beis görmeyeceksiniz. O eş de evde engelli çocuğuyla eşinin dışarıda hayattan sıkılıp evine dönmesini bekleyecek, kendini suçlayacak, belki çocuğunu suçlayacak vs.
tesekkür ederm yorumun için görüşmeyeceğim ama basak biriylede olmaz artık bu ameliyttan sonra
kimse bebeğinin olmyacağını bile bile evelenmez benmle yada ben böyle bişeyi kimseye yapamam evlenemem
ben dını karıstırmam
ınsan olarak zaten bunalmanız lazım
bogazınızı bırı sıkıyo gıbı olmalı
yastıga basınızı rahat koyamıyor olmanız gerek
vıcdan yokmu sızde?
Valla kimse evlenmez deme öyle şeyler olur ki hayatta, sevgi herşeyin önüne geçer.
Peki bebeğin olmayacağı kesin mi?
arkadaslar buraya yeni üye oldm sizinle paylasmak istedm hep okuyordum zaten forumu ama üye olmadığım için cvp yazamıyordum ..
ben 25 yasındayım biriyle tanıstım oda 37yasında ilk bas cok ii dost olduk sonra bu dostluk baska yere doğru ilerledi cok seviyordum ama sevdiğimi söyleyemiyordum
çünkü evliydi 2cocuğu vardı biri engelli evinde bulamadığı mutluluğu benmle bulmustu kızının engelli olması onu hayata küstürmüştü benmle yeniden doğduğunu söylüyordu
ben üni mezunuyum o lise mezunu insaat firmaları var herzman aslım ben sana göre değilm sen iyilerine layıksın diyordu sacımın teline bile dokunmadı hiç birzaman asla cinsel acıdan bir beraberliğimiz olmadı cok sevdk birbrimizi sevgiden öteydi bizimki asık olmustuk 6aydır tanıyorum herzman yanımda oldu evli olduğu için cok fırsat yoktu görüşmeye
eşiyle cok mutsuzdu ama bana asla demedi mutsuzum eşimi sevmiyorum diye ben baskalarından duydum fırsat buldukca arıyordu konusuyorduk msnden konusyorduk birlkde oyunlar oynuyorduk birlkte yemek yiyorduk beni cok sevdiğini söylüyordu
ama aslııı ben sana asık oldum ya beni bırakıp gdersen önün cok acık cok güzelsin seni sevneler olacak evlenmek isteyeceksin bunu senden duyayım aradan cekilirm sen yolunu cizersn diyordu bende öyle bişey olmayacak canım diyordum sonra yılbasından sonra babam bel fıtığından ameliyat oldu hastaneye yanıma geldi cafede oturduk konustuk yanımdaydı gelmişti cuma ameliyat oldu babam pazartesi bulusacaktık.
pazartesi aldı beni bir yere gittik canım cok sıkkındı onada belli ettm ve ona orda soğuk davrandım hatalıyım cok üzüldü kırdım onu canım sonumuz yok bu beni cok üzüyor dedm aslı ben sana hep bunu söylemiştm zaten şimdimi aklın basına geldi dedi 1saat bile konusmadan ayrıldık eve bırakmayı teklif etti hayır dedm lütfen dedi tmm dedm o beni beklerken ben bi eczaneye uğrayacağım dedm
yeter aslı oyuncak ettn bugün beni dedi ben gidiyorum dedi telefonda bana hiç bilmediğim bir yerde kalakaldım
2gün hiç aramadı benii hep aradım özür diledm onun gibi birini kaybettm diye cok üzüldüm çünkü özü sözü yüreği cok güzel bi insan 2günün sonunda beni aradı
aslı artık görüşmüyeceğim senle cok düşündüm dedi sadece telfonda görüşelm dostunolayım hermzna yanımda olduğunu bil yinede dedi bu arada ben öğrendm ki daha önceden de biliyordm adetlerm düzensizdi sağ yumurtalığımda kist cıktı 10cmlikamleiyat dedi doktr ama riskleri var dedi ileride tedavi olmadan cocuğun olmaz dedi ama bu kist kalırsada allah korusun kanser risiki tasır dedi bende ameliyata karar verdm msj attım ona canım persembe 2de ameliyatı var dedm hiç cvp yazmadı bile araamdı beni ama sonra hemşirelerden duydumki ben ameliyattaylen gelmiş beni sormus doktorla konusmus buda yetti bana 3gün saonra hastaneden cıktım ve mail attım ona canım seni seviyorum sağlığım cok ii belki mrk edersn iyiym yazdım bana geri mail attı aslım aklım sendeydi ii olduğu söyledğin dedi sonra hep arabasını gördüm bizim evin oralarda hep beni sormus herkese ama gururundan hiç aramıyor hayırlısı böyleymiş demkki diyorum ama bunları yazarken bile ağlıyorum içim kahroluyor en azından dostum olsaydı yanımda olsaydı diyorum herkese benden bahsediyormus aslı cok cici bi kız cok ii seyleri hakediyor ona bu kötülüğü yapamam diyormus kalakaldım ben böyle sizinle paysalmk istedm
ozman tepkileride bekliyorum
nemdek istediğinizi anlamadım ama bebek engelli olduğu için eşinden soğumamaı isyan da etmiyor kızı 10yasında herseyiyle cok güzel ilgileniyor engelli bi bebeği olduğu için beni sevmedi
görümüyorumda konusmuyorumda bitti evet konuyu acma sebebm aklımdan atabilmek için suanda bütün sıkıntılar üst üste geldi biraz kafa dağıtmak için buraya anlattım
işde o es evde engelli cocuğuna bakmıyor cocuğa bakıcı bakıyıor kadın bıktımm diyormus ben asla ondan duymadım ama cok yakın arkadasım kiracıları ondan duydum kadın ne yemek yediriyor ne altını değiştiriyor karsı komsuları bakıyor cocuğa aksam işden gelince cocuğu bakıcıdan alıyor karnını altını babası değiştiryor oo kadın kendi halinde anlayacağn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?