dert değil ama ask da bir dert sayılır ...

sizde cok kırıcı konusuyorsunz ama ben eşinin elinden almadım konumu dikkatli okumadınz heralde seni seviyorum bile demedm içimden sevdm sadece o mutsuz olmasın huzuru kacmasın diyee

Şu an görüşmüyorsunuz yani ve aranızdaki herşey bitti öyle mi?
Konuyu açma amacın nedir, neyle ilgili yardımcı olalım?

görümüyorumda konusmuyorumda bitti evet konuyu acma sebebm aklımdan atabilmek için suanda bütün sıkıntılar üst üste geldi biraz kafa dağıtmak için buraya anlattım

sizde cok kırıcı konusuyorsunz ama ben eşinin elinden almadım konumu dikkatli okumadınz heralde seni seviyorum bile demedm içimden sevdm sadece o mutsuz olmasın huzuru kacmasın diyee

yanı zaten adam sızden oncede mutsuzdu cocugu engellı oldugu ıcın herseyden soyutlanmıstı
sonra dost oldunuz sonra bu anlattıgınız sey sızce arkadaslıkta kalmıs gıbımı
adam sıze demıskı
sımdımı aklın basına geldı bızım sonumuz yok dıye daha once soyledım dıye kafamdanmı atıyorum ?

insan her hatanın bedelini öder.. ve sende odeyeceksin bu acımasızlık değil muslumansan ve biraz dinini araştırırsan hadisleri bulabilirsin insan yaptıgını görmedenn öbür tarafa gitmez!
ilerde evlendiğnide eşin sana aynılarını yapacak.
ben bu tur olayları cok gordum
dusunki senin eşin aynı haltları yiyor ve sen nasıl üzülürsün.

görümüyorumda konusmuyorumda bitti evet konuyu acma sebebm aklımdan atabilmek için suanda bütün sıkıntılar üst üste geldi biraz kafa dağıtmak için buraya anlattım

Görüşmüyosan ve herşeyi içinde yaşadıysan sıkıntı yok.
Gönül isterki keşke içinde de yaşamasaydın ve keşke hiç yakınlaşmasaydınız.
Ama elbet unutacaksın gönül neleri unutmuyo, inşallah birlikte mutlu olacağınız birisi çıkar karşına
Eğer ki görüşme durumunuz olursa o adamla, lütfen görüşme, küllenmiş bişeyleri yeniden alevlendirme...

vayy be ben neler yapmısım bukadar müslüman lık la ilgili seyler söylemişsisnz vayy beee
dertlesmek istedm dahada bunalttın

Allah sevgilinin eşine yardım etsin. tek diyeceğim bu......!

Ama görüşmeye de devam ettiniz. Hatta imkan bulsanız hala devam edeceksiniz ve evli bir adamın eşine ve çocuklarına ayırması gereken zamandan çalmakta hiçbir beis görmeyeceksiniz. O eş de evde engelli çocuğuyla eşinin dışarıda hayattan sıkılıp evine dönmesini bekleyecek, kendini suçlayacak, belki çocuğunu suçlayacak vs.

tesekkür ederm yorumun için görüşmeyeceğim ama basak biriylede olmaz artık bu ameliyttan sonra
kimse bebeğinin olmyacağını bile bile evelenmez benmle yada ben böyle bişeyi kimseye yapamam evlenemem

vayy be ben neler yapmısım bukadar müslüman lık la ilgili seyler söylemişsisnz vayy beee
dertlesmek istedm dahada bunalttın

ben dını karıstırmam
ınsan olarak zaten bunalmanız lazım
bogazınızı bırı sıkıyo gıbı olmalı
yastıga basınızı rahat koyamıyor olmanız gerek
vıcdan yokmu sızde?

cocugunu suclayacak
kendınden ıgrenecek
eve gelmedıgınde anladıgında sureklı aglayacak
ve esı dostu arkadasları
ozellıklede engelleı cocuga karsın
x yapmaz dıyecek
tesekkür ederm yorumun için görüşmeyeceğim ama basak biriylede olmaz artık bu ameliyttan sonra
kimse bebeğinin olmyacağını bile bile evelenmez benmle yada ben böyle bişeyi kimseye yapamam evlenemem
ne bu duygu sömürüsümü?
ne ameliyatı oldunuz gecmıs olsun allah sıfalar versınde
bu işin bahanesı olamaz , cidden olamaz. sanki adam baska bırıyle sevgili hiçbir bagı yok gibi konuşuyorsunuz sıradan ve basit

Son düzenleyen: Moderatör:
hata yapılır önemli olan ders almaktır
kendini o bayanın yerine koy çocuk özürlü eşi bir bayanla görüşüyor haberi yok ne kadar zor
sana tek söyleyeceğim yoluna bak bundan sonra tamam olmuş bitmiş görüşme karşına yaşına ve sana uygun biri çıkacaktır elbet

işde o es evde engelli cocuğuna bakmıyor cocuğa bakıcı bakıyıor kadın bıktımm diyormus ben asla ondan duymadım ama cok yakın arkadasım kiracıları ondan duydum kadın ne yemek yediriyor ne altını değiştiriyor karsı komsuları bakıyor cocuğa aksam işden gelince cocuğu bakıcıdan alıyor karnını altını babası değiştiryor oo kadın kendi halinde anlayacağn

Valla kimse evlenmez deme öyle şeyler olur ki hayatta, sevgi herşeyin önüne geçer.
Peki bebeğin olmayacağı kesin mi?

Valla kimse evlenmez deme öyle şeyler olur ki hayatta, sevgi herşeyin önüne geçer.
Peki bebeğin olmayacağı kesin mi?

evet doktr cok uğrasmalısın dedi yumurtalıkalrım alındı tabii allah büyük yinede ama suan için düşünmüyorum ve hayatta en cok istedğim seydir bebek allah nasip eder insallah

ozman tepkileride bekliyorum

nemdek istediğinizi anlamadım ama bebek engelli olduğu için eşinden soğumamaı isyan da etmiyor kızı 10yasında herseyiyle cok güzel ilgileniyor engelli bi bebeği olduğu için beni sevmedi

görüşmüyorum diyorsun
ameliyat öncesi hastalığınla ilgil bilgil vermek için mesaj atıyorsun

görüşmüyorum diyorsun
seni seviyorum, ben iyiyim diye mesajlar atıyorsun

görüşmüyorum diyorsun
gururundan aramıyor demek ki hayırlısı böyleymiş diyorsun

eğer karşındaki kişi devam etmek isteseymiş
senin için sorun yokmuş
ne dersen de

Allah'tan adamda vicdan varmış da geç de olsa aklı başına gelmiş

ne buluyorsunuz evli barklı, çoluklu çocuklu adamlarda anlamıyorum ki
ne????

arkadaşım sanane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…