" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

annen sana gelmiyo mu,tek gitsene canım, neden eşini bekliyon, anlıyom herşeyi onla yapmak istiyon ama annen yakınında tek gidebilirsin. benimkiler burda olsa 5 dk durmam.
anemde ancak babamla gelıo arabayla. bızım aramzda otbus mınıbus yok cok aktarmalı ters otruoz. anmde taksı sewmez. babamlada anca ayda bı gelıolar cekınıolar rahatsz etmıyelım dıolar

neden canım. nasıl bi yerde yaşıyosun. tenha bi yerler mi oaralar. niye bu kadar korkuyosun...
ya bı bızım bına var bıde bı sıte . gerı kalan yer dandırık.ya tenha olmasa nolur bn guvenmıorm erkklere. yolda ızde cok rahatsz edıolar. ya ıstemıorm tek o yuzden

ayakkabı mı ayakkabımı nasılkıne nasıl bole topklumu bole of

evet uzun çizme platform topuklu yılbaşı için

cnm olsan artık su reglinide kurtulsan bunaldın iice sen

hep yanlış estetik yapmışlarda kadının burnu akıyomuş sürekli nefes bile alamıyomuş bi tv programında söylemişti..bide benim komşu kızı yaptırmıştı anam yüzü şişmişti morarmıştı bide çok ağrılı demişti hatta aylarca hep yüzünün inmesini bekledi ben biliyorum gidip geliyoduk...

ya bi sorun yoksa yaptırma bence yazık yaa deli benim burun kemiğim eğri biliyomusun gülünce sağa doğru eğik duruyo burnum dra gittim önce dediki sen nsıl nefes alıyosun bu kemiği düzeltiyim sonrada dediki düzeltmicem çünkü allerjiksin hep hasta olursun o seni koruyo bana normalde halı , parfüm toz vs yasak hemen grip oluom ama dinleyen kim...

bnde zor nefes alıorm canm kuckkn kaza oldu ranzadan dustumde

bnde zor nefes alıorm canm kuckkn kaza oldu ranzadan dustumde

aynen anacım fıstık gibisin burnunu yaptırınca aç tv yi burnu senin istediğin gibi olanlarla dolu bence alalade olursun seni sen yapan şeyleri basitleştirme bence kocan seni öyle sevmiş dimi

iyidir bulutolsam

ya ben henüz bilmiyorum yilbasi ne yapsam

annem ve babam yoklar evde abim ve yengemle takilirim herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…