of ne ıyı olur kahve bahane ama soyle karsılıklı dedıkodu yapsak :18:
bende yemek memek yaptım yapıyomanacım durubulut bende merak etmiştim ama terra benden önce söyledi bende daha sorma gereği duymadım yoksa bi kişi bile olmasa merak ediyom ...
terra sana kırmızı giyme denmedi miiyi akşamlar yarın görüşürüz oğlunuda öp öp öp üç kez
benı kımse merak etmıo zaten kımse sewmıo benı zaten her gece yalnızım kocamda yok gec gelıyo hep oh sızde sewmeyın benı oh olsun ölim o zamn
dusunuyorm hıc bısı yok bı sınır bı sınır boyle ayamı carpıom masaya sovuyorum.. taktım bugun estetık yaptrcam dıye. bugun kendımıde begenmıorm bole bı gıcıgım yemek yapmak ıstemıom tırnaklarımı yedım bıtrdım ay bole bısı ıste. bıde 10 dan once gelmıcek yıne yalnızım kuduruom bole yagel yapalım canın sıkılmaz. ne oldu niye bu kadar sinirlisin sen regliyi geç sende başka şeyler var. anlat ben güzin ablan olayım..
bnde sewıom kıben seviyom senihala yiyom evet aşk dewam ediyo kili gülsuyuyla karıştırıp yüzüme sürüom
ben seviyom senihala yiyom evet aşk dewam ediyo kili gülsuyuyla karıştırıp yüzüme sürüom
dusunuyorm hıc bısı yok bı sınır bı sınır boyle ayamı carpıom masaya sovuyorum.. taktım bugun estetık yaptrcam dıye. bugun kendımıde begenmıorm bole bı gıcıgım yemek yapmak ıstemıom tırnaklarımı yedım bıtrdım ay bole bısı ıste. bıde 10 dan once gelmıcek yıne yalnızım kuduruom bole ya
bende yaslanıorm 25 e 5 ay kaldı .. üf ya üf anemı ozledım ben babamı ozledım ben anemde hastalanmıs garıplerımgüzin ablanız ben olurum en yaşlınızımya ondan bana anlatın
dusunuyorm hıc bısı yok bı sınır bı sınır boyle ayamı carpıom masaya sovuyorum.. taktım bugun estetık yaptrcam dıye. bugun kendımıde begenmıorm bole bı gıcıgım yemek yapmak ıstemıom tırnaklarımı yedım bıtrdım ay bole bısı ıste. bıde 10 dan once gelmıcek yıne yalnızım kuduruom bole ya
bende yaslanıorm 25 e 5 ay kaldı .. üf ya üf anemı ozledım ben babamı ozledım ben anemde hastalanmıs garıplerım
bnmde spor yapmm lazm ewde alet var hala kurdurmadım . hem sen kendıne bak sen cok guzelsın ne sporu. bn burnumu yaptrcam banane taktım kafaya bademcıklerımıde aldrcam oh. yapcam ıste esımden soz aldım donersen yemegıne musıl atarım uyurken senı boyar ınternete verırım dedım bananebunalıma girdin, ay bende de çok oluyo, hergün spora gitcem, kilo alcam, güzel olcam diyom. ama noluyooooo aynı tas aynı hamam hiç bi halt yapamıyom. nereni yaptırcan sen ya. ne kaaa güzel bi bayansın boylu polsui fidan gibi. dlüüüüüüüüüüüüüüüü senin yerinde olamk isteyenlere ayıp etmeeeeee
bnde sewıom kıama bana kılı anlat ne ıse yarıo bnde guzel olcam nasıl nıye neden :18::18::18::18:
ye leennnnnnn bıkana kadar yeeeeeee, sen hiç bize sorma kendin yeeeeee. bizim de biyerlerimiz şişsinn taamm mıııııı, kil yapıyomda , gülsuyu gözenkerli açıyomuş ya, ban iyi gelmiyo. gözenekli cildim başka başka...
yok ıstanbulda oda bnde yarım saatcık ama esım cok yogun bıde bu ara psıkolojısı bozuk h sonu bıle bısı yapmıo bnde ustune gtmıorm . 7 aydr ewlıyız onu ılk kez bole gruom. dun gtcektık yıne ısı cıktı 10 da galdı kaldı. kızınız nerdekı anemde benı ozlemıs aglıo gorunce hepoooo kızlar siz bende çooook küçüksünüz 7511 annenden uzaktamısın canım kıyamam bende kızımdan uzaktauyım
ay super ıse yarıomukıne. olsun yaramasada yapcam:) ya bn cok sıddetlı bı ergenlık gecrdım sıvılcelıydım cok sımdı az az cıkıo bıde gozeneklerım acıldı yanaklarda. sıyah nokta leke ne ararsan var. mıllet bısı yok dıo ama bn goruormyüzdeki lekelere iyi geliyo aktardan al 1 ymk kaşığı kil ymk kaşığı gül suyu böle kek kıvamı olcak onları karıştır saat dursun yalnız o beton gibi donuyo korkma hee yüzün donacak mimik yapamıycan...bide yedi gün yap tamam mı ?
valla ablacım başka bilmiomki ben yapıyom iyi geliyo
yok ıstanbulda oda bnde yarım saatcık ama esım cok yogun bıde bu ara psıkolojısı bozuk h sonu bıle bısı yapmıo bnde ustune gtmıorm . 7 aydr ewlıyız onu ılk kez bole gruom. dun gtcektık yıne ısı cıktı 10 da galdı kaldı. kızınız nerdekı anemde benı ozlemıs aglıo gorunce hep
ay super ıse yarıomukıne. olsun yaramasada yapcam:) ya bn cok sıddetlı bı ergenlık gecrdım sıvılcelıydım cok sımdı az az cıkıo bıde gozeneklerım acıldı yanaklarda. sıyah nokta leke ne ararsan var. mıllet bısı yok dıo ama bn goruormyapım yapım
taksıye bınmek ıstemıorm korkuyorm ya adamlar bazen tuhaf oluyor kıyafet ıcın falan cıkıorm nadıren ama gelde bana sor ewe gelene kadar dua edıormannen sana gelmiyo mu,tek gitsene canım, neden eşini bekliyon, anlıyom herşeyi onla yapmak istiyon ama annen yakınında tek gidebilirsin. benimkiler burda olsa 5 dk durmam.