- 12 Aralık 2011
- 8.076
- 25
nefes alamıom ıste ne bılım ya.aynen anacım fıstık gibisin burnunu yaptırınca aç tv yi burnu senin istediğin gibi olanlarla dolu bence alalade olursun seni sen yapan şeyleri basitleştirme bence kocan seni öyle sevmiş dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nefes alamıom ıste ne bılım ya.aynen anacım fıstık gibisin burnunu yaptırınca aç tv yi burnu senin istediğin gibi olanlarla dolu bence alalade olursun seni sen yapan şeyleri basitleştirme bence kocan seni öyle sevmiş dimi
nefes alamıom ıste ne bılım ya.
:26::26::26: sızın guzellınız obak herkes nakadan güzelsin diyo estetiklilerin suratı bi garip oluyor yaptırma
:26::26::26: sızın guzellınız o
bak senn ıcn album yaptım sılcm sen bakınca ekledım senımerak etim şimdi seni:26:
ananesınız ne guzelkızlarım evli ben büyük kızmın yanında torun bakıyorum evim ankarada
baktım cnm maşallah sanabak senn ıcn album yaptım sılcm sen bakınca ekledım senı
kızlarım evli ben büyük kızmın yanında torun bakıyorum evim ankarada[/QUOT
ne güzel ne mutlu size
baktım cnm maşallah sana
sılıommmkızlarım evli ben büyük kızmın yanında torun bakıyorum evim ankarada[/QUOT
ne güzel ne mutlu size
baktım cnm maşallah sana
sılıommm
bende ekledim senin için silebilirsin cnm
eşinle çok yakışıosunuz hep mutlu olun
çok tesekkurederım ... sende cok sekersın sarısın ve guzel.. allah sızıde ayırmasın hıc...nazardan saklasın allahımbende ekledim senin için silebilirsin cnm
eşinle çok yakışıosunuz hep mutlu olun
çok tesekkurederım ... sende cok sekersın sarısın ve guzel.. allah sızıde ayırmasın hıc...nazardan saklasın allahım
sılıom
herkes gormesın sıldesılıom
terrakotacım napıyorsun
son durum nedir? konuştunuzmu?