Bacımmmmmmmmmm ses ver heleeeee
bugün işten bi kaç dk erken çıkıp kendime yeni ayakkabı alacağım
bir kaç dk mı, kızzzzzzzzz yarım saat erken çıksana, nasıl bakcan bi kaç dk da hııııı
bi kaç dk.dan kastım yarım saatti
bugün işten bi kaç dk erken çıkıp kendime yeni ayakkabı alacağım
geldim bacım geldim. bi tek sen düşünüyon beni. aşkı olsun küstüm diğerlerine, misafirim vardı canım ya yeni gitti. bende bakayım dedim. şimdi yemek yapcam. sen napan. özledim seni yaaaaaaa
BENDE KIRMIZI BOT İSTİYOM YA
bacım hoş geldin merak ettim seni ama yaaaa
gızzzz bacım gurbn olsun sana. arkadaşım vardı onlaydım gitti biraz önce. şimdi yemek yapıyom. sen naptın canım.
iyiyim canım,bugün herkezin canı sıkılıyordu ve keyifsizlik vardı..
iyiyim ama öyle bir durgunluk var üstümde....birazdan çıkıcam.
yarın görüşürüz...
tamam canım. kendine iyi bak yarına kadar. bu ara bişey oldu herkese nedense.öpüyorum kocaman...
nazarlara geldik bacım nazarlaraaaaaaaaa
seni kocaman öpüyorum...
ayakkabı mı ayakkabımı nasılkıne nasıl bole topklumu bole ofbugün işten bi kaç dk erken çıkıp kendime yeni ayakkabı alacağım
bende yemek memek yaptım yapıyomanacım durubulut bende merak etmiştim ama terra benden önce söyledi bende daha sorma gereği duymadım yoksa bi kişi bile olmasa merak ediyom ...
terra sana kırmızı giyme denmedi miiyi akşamlar yarın görüşürüz oğlunuda öp öp öp üç kez
nazarlara geldik bacım nazarlaraaaaaaaaa
seni kocaman öpüyorum...
benı kımse merak etmıo zaten kımse sewmıo benı zaten her gece yalnızım kocamda yok gec gelıyo hep oh sızde sewmeyın benı oh olsun ölim o zamn
of ne ıyı olur kahve bahane ama soyle karsılıklı dedıkodu yapsak :18:seviyoz leennnnnnnn, tiripppppp atma. benim kocamda geç geliyo, benle ilgienmiyooo, sedne hiç ilgilenmiyon ben trip atıyom muuuuu. gel sana sigarayla kahve ısmarlayımda barışak hııııııııı