napıo bu kız yahu...budummmmmmmm ne ediyonn..
napıo bu kız yahu...
evet cok temz oldu caölar harıc temzledım valla... yemek yapcam sımdı sonra dusa grcemsenin temizlik bitti mi bakem
iyice ovdun mu lavobaları hımm???
evet cok temz oldu caölar harıc temzledım valla... yemek yapcam sımdı sonra dusa grcem
sen napıosn bakım cıkmadınmı daha
sevgi abam gel gellll
terraaaaam kiz baklayi cikarirsam kanimca sakincali olabilir
eltıne gdıp napcan ayolçık demelerini bekliyorum...
eve gidecem temizlik yapacam,sonra süslenip püslenip eltime çıkacam
çoook işim var çoook
eltıne gdıp napcan ayol
bnm hıc kımsem yok kopısım bıle bı sız varsınızeltisine davetli hatun komşuları gelcekmiş terrayıda davet etmişler ay ben kimseyi tanımıyom doğru düzgün bi karşı komşum vardı o da taşındı :44: habu köpüşlerimden başka kimsem yok yazık banaa
inşallah teyzesi şimdilik öyle görünmüyo ama aslan burcu bu belli olmaz. doğru söylüyon bacım ben daha hiç gitmedim istnabula biliyon mu, aaaaaa deme sakın. kocama ddedim ama götürmüyo. neyse. yaralıyım yaralı, bir gün buluşma yapın ben gelemem de siz görüşün.
selam durucum :) ben seni gotururum istanbula hele bizim kızlar biraz daha buyusun bahara gideriz senin icin bir ilki gerceklestiriz.kimbilir hatta bir istanbul bulusması planlarsanız ona gideriz:))
terraaaaaaa sen neden yoksun nedennnnnnn, haftasonu sıkıcı oluyoooo sen olmayınca. çok sıkıldım ya...
sevgi abam gel gellll
terraaaaam kiz baklayi cikarirsam kanimca sakincali olabilir
to zaman bekle büyüsü bozulmasın sonra anlat
eltıne gdıp napcan ayol
eltisine davetli hatun komşuları gelcekmiş terrayıda davet etmişler ay ben kimseyi tanımıyom doğru düzgün bi karşı komşum vardı o da taşındı :44: habu köpüşlerimden başka kimsem yok yazık banaa
ohh mis gibi kahvaltı..sefan olsun.. hemencik bir çay isterim...günaydınnnnnn hadi uyanın çayı demledim kahvaltıyı hazırladımmmmmm buyrunnnnnnnn
terraaaaaaa sen neden yoksun nedennnnnnn, haftasonu sıkıcı oluyoooo sen olmayınca. çok sıkıldım ya...
evetttt çok haklısınnn
günaydınn hatunlarrrr:)
günaydınn canım nasıl geçti haftasonun bakem.