" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

sen ne gzl işte çalşysn öyle he akşam 17:40ta çık ohh:KK53:

arada esiyorlar patronlarıma çık deyiveriyorlar....binde birrrrrrrr:KK9::KK9: alkışlıyorum onları,tebrik koyuyorum onlara:KK9:

kız nerdesin mıllet ısten cıktı bız kaldı ev hanımları olarak :KK6::KK6::KK6:

ohhhh kaynataydınız....bol bol:KK31:

bana diyon sen yoksun :KK6::KK6:

aşure yemekten kendini alamıyorsun ki sohbet etmeye....aşure güzeli seçtim seni bu yılın:KK49:

arada esiyorlar patronlarıma çık deyiveriyorlar....binde birrrrrrrr:KK9::KK9: alkışlıyorum onları,tebrik koyuyorum onlara:KK9:

ohhhh kaynataydınız....bol bol:KK31:

aşure yemekten kendini alamıyorsun ki sohbet etmeye....aşure güzeli seçtim seni bu yılın:KK49:

günaydın bacım. nöriyon gııııııııııı. albümü koyda bakem.

günaydın bebeklerr :KK51: yine albüm mü koycak bu kadın anam yandık desene bayılazaaam :KK25:

aşure güzeli mi ben mi ay keşke bol bol yerdim dimi :44: ay hazır paketlerde bitti kaldım ne yapcam bilmiyom :KK50:

günaydın bebeklerr :KK51: yine albüm mü koycak bu kadın anam yandık desene bayılazaaam :KK25:

aşure güzeli mi ben mi ay keşke bol bol yerdim dimi :44: ay hazır paketlerde bitti kaldım ne yapcam bilmiyom :KK50:

günaydın canım , hoşgeldin.ben duruyu yedircem gelşcem, budu o turp ne öyle lennnn ne mucize, sağol canım. bugün içirdim inşallah faydalı olur. gittimmmm gelcemm

X