" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

duy beni al desem sana
götür yeter çok uzaklara
al beni yanına sorma
sorma büyü bozulmasın
tut elimi hiç bırakma
götür yeter çok uzaklara
sev beni sadece durma
bırak batsın yol bitmesin
kimse bilmesin
gizlice kaçalım her şeyden
sensin her şeyim
yok başka isteğim tanrıdan
sen hayatımın sebebi
aşkın bana değdi değeli
sen yaralarımın ilacı
aşkın bana değdi değeli

yorgunum bu evlilikten yoruldum artik arkadaslar...omuzumda bir tas tasiyorum sanki...bünyem kaldirmiyor artik...

ben iyi gidiyor dedigim zamanlarda sirf kendimi kandiriyormusum biz her an yikilip dagilabiliyormusuz...

basit bi sebebten...pire kadar bile degil belki...

uymuyoruz birbirimize...nasil bir araya geldik bilmiyorum....ama bi gercek var ve ben bunda yanilmiyorum...biz böyle degildik...bekarken su halimizden eser yoktu...hersey evlendikten sonra degisti....öncelikler degisti....hersey ama hersey degisti....her konuda bu kadar yanilmis olamam...onu tanidim saniyorken bu kadar yanilmis olamam....

ne yapmam gerektigini bilmiyorum....bel baglayamiyorum ben bu evlilige ama bitiremiyorum da....neden bu kadar gücsüzüm...yada bu yasadigim gücsüzlük degil de ne?

kafamdan gecenler bunlar....kafam soru isaretleriyle dolu...

kötüyüm dagildim yine....

cnm Allah yardımcın olsun senin için çok zor zamanlar anlayabiliyorum ama herşeyin hayırlısını dile öncelikle sadece aklınla değil hem aklınla hem kalbinle hareket bu hayatın için çok önemli bi karar çok iyi düşün derim hemen karar vermeden önce artılarını eksilerini bir araya topla hep eksi taraflarını görme bu evlilikte mutlaka güzel şeyler yaşadın onları da göz önünde tut derim yani çok zor bi durum acele etme karar vermek için

Allah razi olsun canim...ama inan bana artik tasiyamiyorum bu yükü....

ben iki kez babamin evine gittim ücüncü kez gidersem dönemem dönmem....

canım benim hiç bir sorun çözümsüz değil biraz kafanı dinlemek için bişeyler yapmalısı bence nebilim öyle temelli annelerin yanına gitme ama işte şunu yapabilirsin bir iki gün nebilim eşin sanki seyahate gitmişde evde tek kalmıyım die geldim falan de ailene aranızdaki problemleri söyleme bu ara sakin kafayla bi düşün ölç tart
yada nebilim bi piskologla falan görüşsen belki yardımı olur. sorun nedir nasıldır bilmediğim için şuan çok fazla bişey söyleyemiyorum sana neyin doğru olacağını senin için söyleyemiyorum.

ama sen şunu benden daha iyi bilirsinki yuva kurmak dağıtmak kadar kolay değil. çok mücadele ettiğini biliyorum ama iyice üşünmeden en azından biraz kafanı toparlamadan bi karar verme allah ım yanında olsun sıkıntılarından kurtarsın seni hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canımm.

sorun aslinda hem cok basit hem cok büyük....

sacma sapan seyler sorun oluyor hayatimizda...carsamba aksami tartistik biraz....

daha dogrusu söyle oldu...simdi kaynanamin gelip gelmeyecegi belirsizdi...esim durmadan babasini arayip illa gelsin diye israr ediyor her telefonda...büyük kaynim suan gelmesin sonra gelsin diyor burada babasini doktor kontrölüyle ilgilenecegi icin...tabi bizimki abisine sinirlendi...getirmedigi icin bana fikrimi sordu bende bana göre yanlis davrandigini önce abisiyle konusmasinin gerektigini...babasini arayip durmadan illa hanimin da gelsin diyerek abisini zor durumda biraktigini söyledim....sanki abin istemiyormus gibi gösteriyorsun dedim...bizimki bana patladi vay efendim herseye muhalefet oluyormusum hic arkasinda durmuyormusum....sacam sapan bi tartisma yani....
(durum biraz karisik ama umarim anlarsin)

ama birikinitisi fazla ve baska seyler tabi....

bana bi sürü hakaret saydi yine...esimin en kötü huyu hakaret ve küfür etmesi...bu beni mahvediyor....

dayanamiyorum o beynimde bütün ipler kopuyor...

yalvariyorum resmen adama bana hakaret etme diye olmuyor tartisiyorum yine kötü yani sonuc degismiyor...

ben o aksam kendimi kaybettim ve sinir krizi gecirdim...bana .... git demesiyle.....

sonra bi ara kücük eltimin annesi aradi ve borc para istedi dün aksama kadar sesimi cikarmadim kendi haline biraktim ne yapacak acaba diye...o konuyu acmadi...bu sefer ben ne yapmayi düsündügünü sordum vermek istedigini söyledi....bende taraftar olmadigimi söyledim....yardim etmeyi sevdigini iddia etti...bende elalem icin faiz ödemekten biktigimi madem söyledim...git bi ac doyur yanmam dedim...basladi onlar benim ailem(yengesinin annesi ailesi oluyor) veririm diye...

arabadaydik bana köpek diye bagira bagira gaza basti kendini kaybetti...vs vs....

cnm bence ikinizin yada öncelikle eşinin psikolojik desteğe ihtiyacı var bence senin düşüncelerini söylemenle bu kadar çok sinirlenmemeli sana bu şekilde davranmamalı mantıklı olarak sana sebeblerini söylese bu şekilde sorunlar olmayacak belki ama sen yine de acele kararlar verme güzel günlerini anlat bahset bakalım birazda düşüncelerini hep kötü olanlarla doldurma derim :44:

aile danismanin a gidiyoruz ama pek fayda etmiyor...düsünceleri degismiyor...

beni anlamaya calismiyor...bende isterim baskalarina zor durumda olanlara yardim etmeye ama kendim bankaya borclu olmadigim takdirde...

ne gibi seylerden bahsetsem fayda ederki?

adam bana hakaret yagdirirken bildiginden gecmezken...

canım sen haklısın eşin senin doğru söylemeni herşeyi doğru yapmanı kaldıramıyor,
bence bir süre kendi haline bırak eşinde özgüven eksikliği var eleştiriye açık bi insan değil bu yüzden yanlış yaptığını söyleyince çıldırıyor. sen bırak kendi bildiğini yapsın bırak yanlış yapsın karışma. karşısındaki insanlardan darbe görmedikçe o kendi yaptığı hataların sonuçlarına katlanmadıkça bunun cezasını çekmedikçe akılanmıcak çünkü... tmm aşkım de için içini yesede nasıl istersen o şekilde yap de haklısın de o evde olmayınca bağır çağır hatta küret istersen oyna yani... bırak kendi dersini kendi alsın çok zor belki ama sadece dene..

yada şunu yap tmm aşkım verelim sen haklısın bende vermek isterim olsada fazlasını versek de ama bizimde durumumuz belli bizim durumumuzuda düşünrek ver kararınıde onu böyle pohhh pohhhlar hep sen haklısın sensin diyerek ama bir taraftanda ince ince kendi isteklerini de dokundurarak yapmalısın bitanem ama ayrılığı düşünmeni istemem
evet belki çok zor kaldıramıyosun yediremiyosun kendine ama önce bunu atlatıp sonrada ona onun söylemiş olduğu sölerin seni sizi nkedar incittiğni anlatmalısın ona ama tatlı dille çok soğuk tabirler ama doğru tabirler şunlar yılan bile sıcağa akar ve tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır sıçak davran yakın ol bişey isterken yada söylerken sakin ve tatlı dille söyle ondan yana olduğunu hissettir aslındaonun istediğiymiş gibi kendi istediğini yaptırmanın tek yolu bu, bişey söylerken sencede şöyle olsa daha iyi olmamı aşkım ne dersinde istediğin fikri böylece yerleştir kafasına..

Son düzenleme:
ayyyy nekadar konuştum umurım anlatabilmişimdir tatlımm bende pek anlamam pek bilmem ama nacizhane fikirlerimi söyledim sana

esim her ne kadar benim elestiriye acik olmadigmi söylesede aslinda tam aksine kendi hic elestiriye acik degil....cevresindekiler oyun yapmayi o kadar iyi biliyorki...kolay kolay buna bi tekme vuran olmaz....millet kurnaz cünkü enayi degil...

alttan alip suyuna gitmeye calissam da bu durumdan istifade daha fazlasini yapar biliyorum....

sonu nereye gider ne olur bilmem ama benim kocamin gözünde bu evliligin hic bi degeri yok...ben bunu anladim...elalem icin yuvasini huzursuz edecek kadar saf....

ayyyy nekadar konuştum umurım anlatabilmişimdir tatlımm bende pek anlamam pek bilmem ama nacizhane fikirlerimi söyledim sana

ahh rica ederim olurmu öyle sey...siz konustukca ben rahatliyorum....

cnm o zaman senin yapacağın tek bişey var rabbime sığınmak ondan yardım istemek o sana mutlaka en doğru yolu gösterecektir. hem biz rabbimizden bu güne kadar ne istedikte vermedi yeterki biz istemesini bilelim o yüzden bol bol duaet derim hakkından hayırlısı için

cok haklisin..tabi tek sigindigim rabbim...artik kendimi kaybediyorum sinirlendigimde...kalp carpintim basliyor...

dün aksam yine tartisdik...belki yanlis da olsa artik kendim bas edemedigimden abisini aradim ve söyledim...

kizdi sinirlendi...babam gelince konusacagiz yeter artik bunun yaptigi dedi...

bende böyle birsey istemedigimi surda 1 ay gelecekler huzursuz olmalarini istemedigimi söyledim...

yok hayir dedi babam da bilecek bunun ne yaptigini dedi...

oooo buseferde neden söyledin kavgası çıkacak desene

bak bebeimmm ben çok iyi anlıyorum seni artık sinirlerin yıprandığı için tahamül edemiyorsun.
bırak fazlasını yapsın en azından senin sinirlerin yıpranmamış olur.
çok küçük bir örnek vereyim sana kendimden tabi senin konunla alakası yok ama olsun en azından bu sinirin nisıl bişey olduğunu anlatayım,
şimdi benim 12 yaşında bir yiğenim var annesi çalıştığı için biz büyüttük diyebilirim,
yienim nezaman yemek için masaya otursak ben yemicem aç deilim vs ben yemeğini ye dedikçe o ağlıyodu sanki dayak yemiş gibi ben nasıl sinirleniyodum anlatamam bi zaman sonra sinirlerimin iyce çöktüğünü farkettim (sadece yiğenimin yemek yememesi deil konu yılların birikintisi).
ve sonundu kendime bir söz verdim dedimki yemek yemesin brak ders yapmasın kendi haline bırak bi süredir bıraktımm artık şuan pamuk gibiyim inan ben kendime napmışım böyle diyorum kisacası hep kendimiz yapıyoruz sağlığımızdan olucz o yüzden boşver bağzı şeyleri görme düşünme bırak dilediğini yapsın kafan rahat olur en azından

Son düzenleme:

bir senedir herseyi kendim cözmeye calisiyorum sabrediyorum...ama yeter patlatti beni artik...

verdigin örnek cok güzel ama senin karsindaki cocukmus anlamis...benim karsimdaki kazik kadar adam malesef anlayacak veya ayak uyduracak yontlukacak yasta degil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…