" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

tünaydın hatunlarıım kimsecikler yok mu yaw:KK14: ben yarın İstanbula gidiyorum anneme tızlar haberiniz olsun öpüyorum hepinizi seviyoree :KK54:

g a d ı n l a r ı m

nörüyonuz özledim sizi

budum buduşum ist gidiyon he kuzum hayırlı yolculuk

lalcım şimdi diyecen nerdesin sen haklısın canım benim ama çok yoğunluğum vardı

hepinizi öpüyorum:KK16:

yerim seni kıı 7511 im yeni görüom yazdığını özlicem sizi anacım öpüyoruö hepinizi tek teek derin karısı bulut karısı girmiolar selam söyleyin benden :KK14:

hani nerdesin?

olmaz olurmu

nasilsin bakalim görüsmeyeli?

yoğunlaştı birden iş çıkmak durumunda kaldım cnm

nası oliyim yoğun günler geçiriyorum misafir üstüne misafir başımı alabildiğim yok aslında çok severim misafiri ama ev hiç boşalmayınca zor oluyor kaynımın tayini çıktı buraya bizde kalıyor 15 günoldu sanırım ev bulana kadar bizde kalcaklar üstüne eltimin gelinleri yeni doğum yapmıştı o da rahatsızlanmış hastanedeydi ona gelip de bize gelenler üstüne kayınvalidem geldi bi de o var şimdi ayrıca amcamın oğlu kız kaçırmış bide onunla uğraşş amovvvvv daha sayemmi unuttuğum vardır arada evi görsen :KK37:

Son düzenleme:
teşekkür ederim yawru kuşlar herşey çok güzeldi bir hazırlık bir hazırlık salı günü geldiler istediler işte perşembe günüde yüzüklerimizi parmağımıza geçirdik resimlerini çektim ama henüz buraya koyamadım kısmetse yarın koyarım bu arada salon bakmaya başladık kızlar öyle pahalı biryer olmasın diyoruz ama malum bütce biraz kısıtlı pufff şimdide bunları düşünmeye başladık sizler neler yapıyorsunuz?

X