" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

inş hayırlısıyla allahım kazasız belasız sorunsuz bi şekilde tamamına erdirsin cnm herşey çok güzel olsun senin için

nerelerdesiniz kızlar ya herkese günaydınlar

canım merhabaaaaaaa

herkese günaydın.. uzun aradan sonra yine ben :)))))

nazapım yafyummmmm nasılsınnnnnn

ay canım ya mutlu ol hep inşallah canım benim..

budum vallaha unuttun sanmıştım bizi
7511 im gelir erken daha onun için
terra ve derinimin anası izinde ve dolayısıyla tatilde kadınlar çok özendirikçiler demii

terra ve derinimin anası izinde ve dolayısıyla tatilde kadınlar çok özendirikçiler demii

msn gıremıorm ebuddyden denedım uyuz oldum bulutum ya
buduş hosgeldın baya kaldın yaaa arada goster kendını

günaydın hatunlar napıyosunuz ....

haber edeyimm dedim sizlere salonumuzu tuttuk küçük biyer öle şaşalıda değil işte zaten onun tarafı orduda bide orduda düğün yapcaz kısmetse kasımın 3 de düğünüm var yawrular...
bu arada bizim belediyenin festivalleri vardı orda toplu nikah töreni oluyo ona katıldık gecen hafta ctesi günü nikahımız kıyıldı artık evli bir kadınım resim koycam size ama suan foto mak yanımda değil telefonumda olanlardan atmayı denicem ama önce su işlerimi biraz toparlamam lazımmmm

hayırlı uğurlu olsun gecemmm... çoookkk mutlu ol

canımm benım cok mutlu oldum ewlı barklısın artık he ooooooooooooooooo ınsallah hep mutlu ol hıc uzulme

canlarım resim koydum kusura bakmayın ancak atabildim resimleri okadar çok yogunumki işden güçden fırsat bulamadım bi türlü güzel dilekleriniz içinde çok çok teşekkürler ederim hepinizi öpüyorum koskocamannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…