biz varız tatlımm sanada günaydın..
bu ara herkes in işi var galiba çok fazla fırsat bulup arkadaşlar gelemiyorlar bende okadar yogunumki başımı kaldırcak vaktim olmuyor nerdeyse neyseki bugün braz rahat olucam inşallah
anladım çalışıyosunuz heralde .bn evdeyim o yüzden genelde bakıyorum bu bölüme pek kimseyle denk gelemiyorum ..
lal cok uzuldum kaynanaın gelısıne bıde cok kalıcak ya oha desem ayıp olurmu
dun de pek ıyı gecmemıs anlasılan boswer takma kafana erkeklerın hepsı odun
bız nıcın tanısmadık
:)
bu arada bnde eskısı gbı yazmıorm yazanda olmuyo cunku arada bakıp cıkıorm
msn cıktı mertlık bozuldu yegeeeeeeeeeen
evet pek iyi gecmedi...biraz sinirlerim yatistiktan sonra onunla düsüncemi paylastim...sakin bir dille anlattim...haklisin dedi ve haftaya kadar zaman istedi...ama yinede birsey yapacagimizi sanmiyorum...yani yapacagini....
neden bilmiyorum ama icimden gelmesini istemiyorum kaynanamin...ne kadar kalacaklarini bilmiyorum ama uzun kalabilirler ve ondan sonra da biz gidecegiz zaten yani yine bi arada olacagiz....
evet pek iyi gecmedi...biraz sinirlerim yatistiktan sonra onunla düsüncemi paylastim...sakin bir dille anlattim...haklisin dedi ve haftaya kadar zaman istedi...ama yinede birsey yapacagimizi sanmiyorum...yani yapacagini....
neden bilmiyorum ama icimden gelmesini istemiyorum kaynanamin...ne kadar kalacaklarini bilmiyorum ama uzun kalabilirler ve ondan sonra da biz gidecegiz zaten yani yine bi arada olacagiz....
senmı dawet ettın etmedysen bı bahane bulmazmısn anne sızle ılgılenemem burda bız nasılsa gelcez sız zahmet etmeyın falan
yaa benden haric iki tane eltim daha var...kayinbabam rahatsiz ve burda kontrol olmak istiyor sanirim...kaynim davet ediyor...ama bizdede kalirlar tabi...
siz gidecekseniz kaynanalrın size gelmesine ne gerek varki..
siz tr ye gidecekseniz onların gelmesine ne gerek varki..üstelik çalışıyomuşsunuz pek ilgilenemezsiniz.yorgun gelirsiniz akşam düşünmeleri lazım tamam yabancı değiller ama uzun kalırlarsa zise sıkıntı olabilir.
he ozaman cok kalmazlar sen bıraz bellı edersın yanı aksamları falan yemek yapamıyorz sızde perısan oluyosunuz burda falan dersın gderler belkı hemen
evet agustosta biz gidecegiz zaten...yine birarada olacagiz...
tek gelin ben degilim Allahtan ama calistigim icin baya zor olacak....
ben belli etsemde esim durutmaz illa gelin der....
2 3 kalıp gıtsınler ne oyle aylarca
szıde gıdınce 2 3 gun kalın sorarlarsa nıye dıye yatılı kalmayı sewmıyorm dersın hem onlarda uzerlenrıne alınır
yanlis anlasildi sanirim...biz yurtdisindayiz onlar türkiyedeler aslinda ama buraya bizim yanimiza gelecekler yani ayni ülkede degiliz....
yanlis anlasildi sanirim...biz yurtdisindayiz onlar türkiyedeler aslinda ama buraya bizim yanimiza gelecekler yani ayni ülkede degiliz....
iki eltin daha varsa tert etme canım nasıl olsa çalışıyosun akşam gelincede yemek faslından sonra yorgunum kusura bakmayın der odana gidersin çalıştığın için sende çok kalmazlar heralde.
gadınlarımmmmmmmmm