" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

senın neyın var terra

bnmde bugun ama hıc bısı yapamdım alamadım hıc bısı yapamıcam cok uzgunum gercekten napalım

selam yawrular napıyosunuz?

7511 immm kuşşumm yaptım bişeler bide rsim çizmişimkii afillisinden kııııı :KK1: kartonu ücgen kestim beyaz resim kağıdı yapıştırdım kenarlarını kırmızıya boyadım üzerine patenli bir çocuk çizdim paten çıkabilir yazdım altınada ...
bisiklet çıkıyoda paten neden çıkmasın demi ama hahhahhahaha abuk subuk ödevler veriyorlar çocuklara çocuk nerden bilsin hangi tabela yok ama olması gerekir.

selam herkeseee..
bugun hava ne kaaa soguk boyle ama ıyı geldı okadar sıcaklardan snra az nefes aldım:KK76:

günaydın gadınlarım :KK16::KK16:
budum gadınım özlettin kendini bende işte yoğunum bu ara arada çıkıp gel olurmu arayı açmayalım:KK16::KK16::KK16:

herkesler nasıllar. hava kapalı rhum sıkılıyor. güneşi görmek istiyorum :KK8::KK8::KK8:
spora devam tabii hehe:KK9::KK9::KK9:

günaydınlar herkese..

hiç kimseler gelmiyor buraya yav iki laf edcek kimsecikler yok neden.:KK43:

biz varız tatlımm sanada günaydın..
bu ara herkes in işi var galiba çok fazla fırsat bulup arkadaşlar gelemiyorlar bende okadar yogunumki başımı kaldırcak vaktim olmuyor nerdeyse neyseki bugün braz rahat olucam inşallah :KK14:

noldu cnm hayırdır. yıldönümünüz nasıl geçti bu arada

hatirladigin icin cok tsk ederim canim....idare eder aslinda sadece yemek yedik disarida...eve gelincede canim sadece uyumak istedi...bilmiyorum dün bi tuhaflik vardi bende....üzüldüm aslinda biraz...esim cok fazla özensiz gibi geldi bana...sanki artik onun icin bazi seyler siradanlasiyor gibi ve bu beni kirdi aslinda....

noldu cnm hayırdır. yıldönümünüz nasıl geçti bu arada

hatirladigin icin cok tsk ederim canim....idare eder aslinda sadece yemek yedik disarida...eve gelincede canim sadece uyumak istedi...bilmiyorum dün bi tuhaflik vardi bende....üzüldüm aslinda biraz...esim cok fazla özensiz gibi geldi bana...sanki artik onun icin bazi seyler siradanlasiyor gibi ve bu beni kirdi aslinda....

günaydın güzel kadınlarrıııımm

bulutum baya bi giremedim kocam nerdeyse 10 gün evdeydi trabzondan kuzeni geldi derken açamadım pc yi sonra girdim sen yoktun bebeem dedilerki işi yoğun :KK14: gecem çıtırım bebeem sen nasılsın bacım kız ne zaman everiyoz seni yaz geldi :KK24:

X