- 14 Mart 2010
- 2.064
- 140
haydi söyle söyleeeeeee
şimdi şöyle anlatayım ..büyük kaynımın kızı merkezde yurtta okuyor engelliler okulunda.17 mayısta gössterisi varmış eltimde dediki sizin arabayla gidermiyiz gösteriye sizde gidersiniz akşam olacakmış abim götürsün dedi.bnde sabah eşime dedim dünde eşim köye gitti babası da bahsetmiş bn ankaraya gidecem yokum sen götürüver diye..buraya kadar herşey normal.bnde dedimki eşime benim kaşıma gözüme hayranlığımdan değil araba için istiyorlar dedim eşimde sen ne fesatsın dediler ya dahane istiyon dedi.bnde kızdım dedimki 23 nisandada gösteri oldu o zaman neden söylemediler gitsemde gitmesemde söyleselerdi ya dedim başka bir ilçede görümcem var ona dediler ve hepsi toplaşıp gittiler..şimdi neden söyleniyor peki kafamda soru işareti kaldı.sizce haklımıyım..haksızmı..
canım şu hayatta öğrendiğim bi şey varkı
İnsanoğlu menfaatleri doğrultusunda hareket eder..bu böyle artık...
ama ne olursa olsun yapılana takılı kalmadan ileriye bakmak lazım
madem çağırmış yap bir büyüklük git derim ben..
şimdi şöyle anlatayım ..büyük kaynımın kızı merkezde yurtta okuyor engelliler okulunda.17 mayısta gössterisi varmış eltimde dediki sizin arabayla gidermiyiz gösteriye sizde gidersiniz akşam olacakmış abim götürsün dedi.bnde sabah eşime dedim dünde eşim köye gitti babası da bahsetmiş bn ankaraya gidecem yokum sen götürüver diye..buraya kadar herşey normal.bnde dedimki eşime benim kaşıma gözüme hayranlığımdan değil araba için istiyorlar dedim eşimde sen ne fesatsın dediler ya dahane istiyon dedi.bnde kızdım dedimki 23 nisandada gösteri oldu o zaman neden söylemediler gitsemde gitmesemde söyleselerdi ya dedim başka bir ilçede görümcem var ona dediler ve hepsi toplaşıp gittiler..şimdi neden söyleniyor peki kafamda soru işareti kaldı.sizce haklımıyım..haksızmı..
insan kendini kullanılmış gibi hissediyor .buda beni üzüyor..illada gelmemi isteseler önceki gösteriye giderkende söyleyebilirlerdi..
bu bir oyunsa kuralına göre oyna sende
marabayın kadınlarıııımm ay az önce çağan ırmağın dedemin insanları filmini izledim çok güzeldi bi bakayım napıyo güzel hatunlar dedim erenin annesi hoşgeldin aramıza
lal herkezin başında bir kaynana var bence tüm gün evde olmayıp çalıştığına şükret diğer ev hanımı eltilerin dert etsin akşamdan yemeğini yaparsın oldu bitti kimse senin kusuruna bakmaz bence sana hsonu gelirler sadece tatlı dilli güle yüzlü ol isterse yemeğin olmasın evin pasaklı olsun bence bu şekilde davranırsan kocanda seni tutar özellikle onun yanında hörmetini göster bacım ..
erenin annesi bacım sende gidiver ama bu tarz meseleleri ki böyle düşünmekte haklısın eltin miydi kimse artık ona söyle güzelce kocana taşıma
naptın kı attın mı üstünden cinlerini
aaa ask olsun ben cinlimiyim ki?
eh iste düsünmemeye calisiyorum
annaaa kimsecikler yok sabah beri bitek ben mi çalışıyorum pazar pazar((((((((((((((