" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

belkide seni üzülmesin diye saklıyorlardır sizin akraabanızla olmadı hemen gidip başka birini buldular diye düşünmesin diye de olabilir boşver bence takılma insanlar bazen böyle işte

merhaba hanımlar .bn geldim aranıza alırsanız çok mutlu olacağım..

hoş geldin canımmm..sefalar getirdin

canım ne niyetle yaptıkları önemli tabi..
belkide sizin akrabanızla olmadığı için duyurmadan yapmak istemişlerdir...

onları en iyi siz tanıyorsunuz..nasıl karakterde insnalar ve ne amaçla duyurmuyorlar en iyi siz bilirsiniz..

tşk ederim canım h.b.
o kadar kızdımki eltimin kızı ağzından kaçırdı o şekilde öğrendim hadi halamı arayalım o işler nolmuş onları sorarız diye üsteledi kaynana da sırıtıp duruyo bnde sizde var bişeyler ne işiymiş falan diye ısrar ettim yinede söylemiyor o bizim bulduğumuz kıza birdaha söyledik o işler dedi ve yine saklıyor yani o kadar ısrar etmeme rağmet komşu kızını istediklerini söylemedi en çok ona kızdım.sanki bn kızı arayıpta onlara varma diyecem..görümcemede söyledim ..kanlı bıçaklı düşman olsak yine öyle bişey yapmam bn diye..

birde ablamların dükkanı var pastaneleri.görümcem oraya dükkana gitmiş ve küçük kaynımla birbirlerine kaş göz ediyolarmış haberleri yok falan diye yani küçük kaynımla eltime söylenmiş ne varsa bizden saklıyorlar.çok sinirim bozuldu.

gadınlarımmmmmmmmm selam olsun hepinize
neşe dolsun evlerinize
umut dolsun yüreklerinize

sizi özledim amma velakin işler yoğun bu ara

lalcım hayırdır bebeğim ne oldu

budum gadınım
yemek senin kölen olsun

75 im 11 im civicivim ne ediyon

Son düzenleme:

hıc bısı yapmıorm valla bebegım otruom kös kös

9 umuydu senın canım ya noldu

evet canim 9 u

esimle 3. evlilik yildönümü icin tatil planlamistim ama esim izin alamadi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…