Bence hiç sorun çıkarma.. Tabi canım gidebilirsin de.. Evet için içini yiyecektir ama biraz dayan takiii son dakikaya kadar
kızlar selam lalcim geçmiş olsun neyin var kuzummm
migrenim tuttu, midem bulaniyor vs vs....
sen nasilsin?
sağol hayatım iyiyimde kendini çok kötü hissediyorsan izin alsan yada istifra edersen belki rahatlarsın.
merhaba kızlar lalcım gecmıs olsun bende almadım bısı walla
gecem bebegım valla bn yıllar once aldım ehlıyetı unuttum o levhaları yaa netten baksan cıkmazmı
almayi düsünmüyormusun peki?
tabıkıde dusunuyorum ama suan maddı olarak elımde kaynak yok eger olursa p tesı gundzden cıkıp hem kendıme hem esıme bısıler alıcam bıde kuafore gderım...
yanı parfum alabılırım bıde tshırt falan
sizi çok özledim yaaaaa c.tesi gelicem bişey olmazsa beni bekleyin anacım üç gündür evde misafirim var eşimin kuzeni geldi , on gündürde eşim raporlu evde rahatsız internete giremiyorum üstelik doğum günümde evde misafir vardı yani gerisini siz düşünün hadi gadınlarım özledim yaaa
nerdesınızzzzz kızlar selam herkese hayırlı cumalar ALLAH herkesın dualarını kabul etsın bugun ınsallah
kizlar ya bana bi akil verin evlilim yildönümü icin kisa bi tatil düsündüm 4 günlük tatil asagi yukari 400 felan geliyor hersey dahil yani ucus da icinde sizce mantikli mi yani güzel bi süpriz olurmu?