" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

kızlar yiğenimin ödevine yarım amaçlı bi sorum olacak biz günlerdir düşünüyoz ama aklımıza bişey gelmiyor.

olması gerektiğini düşündüğünüz ancak var olmayan yeni trafik levhası

aklınıza gelenleri paylaşırsanız sevinirim:26:

sağol hayatım iyiyimde kendini çok kötü hissediyorsan izin alsan yada istifra edersen belki rahatlarsın.

ben kolay kolay istifra edemem...bu hem iyi hem kötü bazen....izin almayi düsündüm ama sadece bugün alsam olmayacak yarinda büyük patron geliyor...is yerinde olmam lazim....

merhaba kızlar lalcım gecmıs olsun bende almadım bısı walla

gecem bebegım valla bn yıllar once aldım ehlıyetı unuttum o levhaları yaa netten baksan cıkmazmı

almayi düsünmüyormusun peki?

tabıkıde dusunuyorum ama suan maddı olarak elımde kaynak yok eger olursa p tesı gundzden cıkıp hem kendıme hem esıme bısıler alıcam bıde kuafore gderım...

yanı parfum alabılırım bıde tshırt falan

anladim canim....benim hala bi fikrim yok...

sizi çok özledim yaaaaa c.tesi gelicem bişey olmazsa beni bekleyin anacım üç gündür evde misafirim var eşimin kuzeni geldi , on gündürde eşim raporlu evde rahatsız internete giremiyorum üstelik doğum günümde evde misafir vardı yani gerisini siz düşünün hadi gadınlarım özledim yaaa

kızım valla ozledık ya nerelerdesın dgum gunun kutlu olsun... o gundemı mıllet vardı yaaa kutlama yapamadınızmı

nerdesınızzzzz kızlar selam herkese hayırlı cumalar ALLAH herkesın dualarını kabul etsın bugun ınsallah

topiğinize böyle giriş yapmak istemedim ama gerçekten moralim bozuldu konuşmak istedim birileriyle.yokza gerçekten geçmiyor moral bozukluğum.
şimdi şöyle anlatayım bn ablamla eltiyim.bir tane görümcem var sağolsun iyidir hoştur kendi ablam gibi severi. birde oğlu var evlilik çağında bizim bi akrabamızın kızıyla başgöz etmek iztedik kısmet değilmiş olmadı.
şimdide kendileri komşularının kızını istiyorlar ve bizden saklıyorlar ne maksatları var anlamadım çok sinirim bozuldu gcmde söyledim kızdığımı.bi insan neden saklarki..

kizlar ya bana bi akil verin evlilim yildönümü icin kisa bi tatil düsündüm 4 günlük tatil asagi yukari 400 € felan geliyor hersey dahil yani ucus da icinde sizce mantikli mi yani güzel bi süpriz olurmu?

kizlar ya bana bi akil verin evlilim yildönümü icin kisa bi tatil düsündüm 4 günlük tatil asagi yukari 400 € felan geliyor hersey dahil yani ucus da icinde sizce mantikli mi yani güzel bi süpriz olurmu?

mantılı ama esının belkıde onmlı bısı cıkar o yuzden rısklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…