" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

yarin danismanda randevu vardi is yerindeki bi uýuzun yüzünden iptal etmek zorunda kaldim erken cikamayacagim icin...

offff kafayi yicem....cok da ihtiyacim vardi

günaydın şekerler nasılsınız bugün

ablacım iyilik sen nasılsın bebişimiz nasıl

yarin danismanda randevu vardi is yerindeki bi uýuzun yüzünden iptal etmek zorunda kaldim erken cikamayacagim icin...

offff kafayi yicem....cok da ihtiyacim vardi

kim o ucube kıı:26:

günaydın güzel kadınlarııııım

hoşgeldin sevgi ablam nasılsıın?

budum buduşum buducum naber kı

ha bu arada araba dün geldi benzin felan doldurmamislar tabi ama 500 km yol gitmeyi bildiler...

yapılan çok ayıp orası tartışılmaz
ama eşin görsün bunları söylüyorsun sen kıskanç oluyorsun
bırak diyorum ne halleri varsa görsünler....

haklisin ama ucu bana dokunuyor...diger eltimle olan para davasini ve diger meseleleri sen biliyorusun bir yerde dur demem gerekmezmis tavrimi koymam gerekmezmi?

iyidir terram lalcim ne olsun rejim mejşm uğraşıyozz

ayyy kızlar dün akşam başıma ne geldi ya kırk yıl düşünsem aklıma gelmez

eşim geldi akşam yemek yiyoruz ve tv izliyoruz baktım bi tangırtı gürültü eşime dedimki bi ses var o da dediki kapı kapandı bişey değildir ben tabi tvnin sesini tamamen kıstım baktık sesler devam ediyo kadın sesi geliyo çocuğumu ver yawrumu veer diyo kapıyı yumrukluyo kadın... sonra dedim aşkım kapıyı açalım nolur merak ettim :) o da dediki ayıp boşver bakmayalım dış kapıya gittik rrodiyle ben oda dinliyo annesinin yawrusu meraklı :) kocamda geldi dayanamadı :) açtık hafifce sonra hole çıktık alt kattan geliyodu ses 4. kat ay adam kadına tokat attı kadın biber gazı sıktı adama ama kendide etkilenmiş nasıl öksürüyo hem öksürüyo hem yalvarıyo polisi aradı kadın çocuğumu tutuyolar vermiyo diye komşular çıktı dışarı bizim burda ilk defa böyle bi olay oldu normalde düzgün insanlar oturuyo ..bi amca dedi kızım gel bizde bekle kocasına bağırdı anca bu kadınamı yetiyo gücün şerefsiz vs .. eşim dedi eve girelim hayatım ayıp bakmayalım ay benim meraksız kocam yaa aay polisler gelmiş biz içeri girdik tabi ben camdan bakıyom gizlice :) ay sen benim boğaz nasıl yandı meğer benide etkiledi biber gazı öksür öksür gözlerimden yaşlar akıyo geberdim bi saat kendime gelemedim yoğurt yedim olmadı sonra neyseki geçti..

kocam da dediki bak meraktan başına ne geldi :) bende dedimki kaderde biber gazıda yemek varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…