esım ya ıslerı cok bozuldu ewe gelıo surat bı kars yuzme bakmıo hep susuyo
esım ya ıslerı cok bozuldu ewe gelıo surat bı kars yuzme bakmıo hep susuyo
Yaa şekerim fani şeyler bunlar herkes zaman zaman bu tarz seyler yaşıyorr.takma bunlar gelirr geçer allah daha mühim seyler vermesinn,idare et sende bu dönemde onu?eşinin işi ne üzerine?
kızlar uyanıgım gec klkmadımda esım hala gtmedı ondan grmedım sımdıde hazrlanıo. ısı tekstıl ınsallah gecer ıce ıcne kapandı eskı halını ozledım coktandr boylecanım sakinliğini koru..dönem dönem olur böyle şeyler..
ben çok yaşadım...
üstüne alınma...sabret..
kızlar uyanıgım gec klkmadımda esım hala gtmedı ondan grmedım sımdıde hazrlanıo. ısı tekstıl ınsallah gecer ıce ıcne kapandı eskı halını ozledım coktandr boyle
soğukkanlı ol cnm...geçici inan bana..
hiç üstüne gitme...
ben neler yaşadım bir bilsen....
sadece sakin ol...sabırlı ol...
amin canım ya kac zamndr boyle ınsallh duzelır
amın canım benmDüzelir merak etme benimde eşimin bi kaç zamandr çok kötü işleri onunda kafası bozuk insan ne günler geçirio bunlar çözümü olan seyler adamın üzerine de sakın ha gitme kısss sabret destek olallah hepimizin yardımcısı olsun
budu gelmişşşşş
gunaydın bebekgünaaayydııımmm bem geldiiimmm :120:
yeni uyandım ben hala rüya görüyodum yaa :44:
napıyonuz kızlarr bi sorun mu var anacıımm
günaaayydııımmm bem geldiiimmm :120:
yeni uyandım ben hala rüya görüyodum yaa :44:
napıyonuz kızlarr bi sorun mu var anacıımm
gunaydın bebek
ohhh sefan olsun...
ben birazdan yemeğe çıkıcam..
malum kuğu gibi süzülme vakti geldi...
7511 anacım senin derdin varmış uyy kıyamam
Erkekler malesef maddi olarak sıkıntıdalarsa kendilerini güçsüz hissediyolar emin ol o surat asmalar sana değil,sorumlulukları var yeni evli ne yapsın ..
Sen üstüne alınma olur mu sen olabildiğine yüzsüz ol ona karşı yumuşak ol şu dönemde çok alttan al..
Bak bende 5 aylık evliyim benim eşim herşeyi kendi yaptı ama hep kredi ve borç ile...şu sıralar bizde çok sıkıntıdayız benimkide yüzü asık geliyo ara ara hiç o değilmiş gibi bi tuhaf bakıyodu..
Ben bi gün dedimki ' aşkım ben bugün çok mu çirkinim,hiç yüzüme bakmıyosun, yüzün gülmüyo ' baktım hemen gülümsedi , yok aşkım ay sonunu düşünüyorum inan tek sıkıntım maddi senle bi ilgisi yok sen çok güzelsin '..
Normalde çok alttan almayı beceremem ama anladımki o dönemlerde öyle olmalıyım.. Sende şimdi eşine yaklaşıcaksın yumuşacık yumoşla yıkanmışcasına olucaksın gerekiirse' bana bakmıyosun çok üzülüyorum ben çirkinleştim mi aşkıım' de ama böyle cilvelii nazlı duduklarını uzatarak çocuk gibi
Erkekler dayanamıyo buna.. Zaman zaman onlara muhtaçmışız ipler onlardaymış gibi yapcan ama ipi vermicen tabii
bnde dıyorm hep artık bnı begenmıomusn dıorm yok cok sıkıntım var dıo7511 anacım senin derdin varmış uyy kıyamam
erkekler malesef maddi olarak sıkıntıdalarsa kendilerini güçsüz hissediyolar emin ol o surat asmalar sana değil,sorumlulukları var yeni evli ne yapsın ..
sen üstüne alınma olur mu sen olabildiğine yüzsüz ol ona karşı yumuşak ol şu dönemde çok alttan al..
bak bende 5 aylık evliyim benim eşim herşeyi kendi yaptı ama hep kredi ve borç ile...şu sıralar bizde çok sıkıntıdayız benimkide yüzü asık geliyo ara ara hiç o değilmiş gibi bi tuhaf bakıyodu..
ben bi gün dedimki ' aşkım ben bugün çok mu çirkinim,hiç yüzüme bakmıyosun, yüzün gülmüyo ' baktım hemen gülümsedi , yok aşkım ay sonunu düşünüyorum inan tek sıkıntım maddi senle bi ilgisi yok sen çok güzelsin '..
normalde çok alttan almayı beceremem ama anladımki o dönemlerde öyle olmalıyım.. sende şimdi eşine yaklaşıcaksın yumuşacık yumoşla yıkanmışcasına olucaksın gerekiirse' bana bakmıyosun çok üzülüyorum ben çirkinleştim mi aşkıım' de ama böyle cilvelii nazlı duduklarını uzatarak çocuk gibi
erkekler dayanamıyo buna.. zaman zaman onlara muhtaçmışız ipler onlardaymış gibi yapcan ama ipi vermicen tabii
bnde dıyorm hep artık bnı begenmıomusn dıorm yok cok sıkıntım var dıobızdede herseyı kendımız yaptık bnm aılemde yardım ettı onun aılesı yok. of ona kıyamıorm gzlerı mosmor oldu bana hıc bısı anlatmıo hep dıokı senı pembe bı dunyada yasatıcam yasatıoda ya hastalncak dıe korkuorm ona bısı olsa naparım
ya konusuyorm bn yanndayım dıorm falan ama o bnı duymuo bıle cok degstı kımseyede anlatamıorm aneme cıtlattım ıslerı kotu dıye ama cok detay vermedım hemen yardım edelım falan dıo esım bunu duysa ıyce kotu olucak ıykı sız varsınız:/heyyy kendine gellll kıss sen destek olki dimdik ayakta dursunn sen böle bişi olursa hastalanırsa felan dyp kouyuverme kendinii yanında olduğunu hissettir