" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

esım ya ıslerı cok bozuldu ewe gelıo surat bı kars yuzme bakmıo hep susuyo

Yaa şekerim fani şeyler bunlar herkes zaman zaman bu tarz seyler yaşıyorr.takma bunlar gelirr geçer allah daha mühim seyler vermesinn,idare et sende bu dönemde onu?eşinin işi ne üzerine?

Yaa şekerim fani şeyler bunlar herkes zaman zaman bu tarz seyler yaşıyorr.takma bunlar gelirr geçer allah daha mühim seyler vermesinn,idare et sende bu dönemde onu?eşinin işi ne üzerine?

canım sakinliğini koru..dönem dönem olur böyle şeyler..

ben çok yaşadım...

üstüne alınma...sabret..
kızlar uyanıgım gec klkmadımda esım hala gtmedı ondan grmedım sımdıde hazrlanıo. ısı tekstıl ınsallah gecer ıce ıcne kapandı eskı halını ozledım coktandr boyle

kızlar uyanıgım gec klkmadımda esım hala gtmedı ondan grmedım sımdıde hazrlanıo. ısı tekstıl ınsallah gecer ıce ıcne kapandı eskı halını ozledım coktandr boyle

soğukkanlı ol cnm...geçici inan bana..

hiç üstüne gitme...

ben neler yaşadım bir bilsen....

sadece sakin ol...sabırlı ol...

amin canım ya kac zamndr boyle ınsallh duzelır

Düzelir merak etme benimde eşimin bi kaç zamandr çok kötü işleri onunda kafası bozuk insan ne günler geçirio bunlar çözümü olan seyler adamın üzerine de sakın ha gitme kısss sabret destek ol allah hepimizin yardımcısı olsun

günaaayydııımmm bem geldiiimmm :120:

yeni uyandım ben hala rüya görüyodum yaa :44:

napıyonuz kızlarr bi sorun mu var anacıımm

7511 anacım senin derdin varmış uyy kıyamam

erkekler malesef maddi olarak sıkıntıdalarsa kendilerini güçsüz hissediyolar emin ol o surat asmalar sana değil,sorumlulukları var yeni evli ne yapsın ..

sen üstüne alınma olur mu sen olabildiğine yüzsüz ol ona karşı yumuşak ol şu dönemde çok alttan al..

bak bende 5 aylık evliyim benim eşim herşeyi kendi yaptı ama hep kredi ve borç ile...şu sıralar bizde çok sıkıntıdayız benimkide yüzü asık geliyo ara ara hiç o değilmiş gibi bi tuhaf bakıyodu..

ben bi gün dedimki ' aşkım ben bugün çok mu çirkinim,hiç yüzüme bakmıyosun, yüzün gülmüyo ' baktım hemen gülümsedi , yok aşkım ay sonunu düşünüyorum inan tek sıkıntım maddi senle bi ilgisi yok sen çok güzelsin '..

normalde çok alttan almayı beceremem ama anladımki o dönemlerde öyle olmalıyım.. sende şimdi eşine yaklaşıcaksın yumuşacık yumoşla yıkanmışcasına olucaksın gerekiirse' bana bakmıyosun çok üzülüyorum ben çirkinleştim mi aşkıım' de ama böyle cilvelii nazlı duduklarını uzatarak çocuk gibi

erkekler dayanamıyo buna.. zaman zaman onlara muhtaçmışız ipler onlardaymış gibi yapcan ama ipi vermicen tabii

güzel tespit tebriklerr:)

bnde dıyorm hep artık bnı begenmıomusn dıorm yok cok sıkıntım var dıo bızdede herseyı kendımız yaptık bnm aılemde yardım ettı onun aılesı yok. of ona kıyamıorm gzlerı mosmor oldu bana hıc bısı anlatmıo hep dıokı senı pembe bı dunyada yasatıcam yasatıoda ya hastalncak dıe korkuorm ona bısı olsa naparım

heyyy kendine gellll kıss sen destek olki dimdik ayakta dursunn sen böle bişi olursa hastalanırsa felan dyp kouyuverme kendinii yanında olduğunu hissettir

heyyy kendine gellll kıss sen destek olki dimdik ayakta dursunn sen böle bişi olursa hastalanırsa felan dyp kouyuverme kendinii yanında olduğunu hissettir
ya konusuyorm bn yanndayım dıorm falan ama o bnı duymuo bıle cok degstı kımseyede anlatamıorm aneme cıtlattım ıslerı kotu dıye ama cok detay vermedım hemen yardım edelım falan dıo esım bunu duysa ıyce kotu olucak ıykı sız varsınız:/

7511 bak sen çok akıllı düzgün bi kızsın tamam mı ben seni böyle tanıdım öyle aklı bi karış havada bi hatun değilsin

bu süreçte eşinin bu dönemine destek olmak için sevgini ilgini ona en hatt safhada ver stresten benim eşim hasta oldu biliyo musun ? çünkü ben ona nasıl davranacağımı bilmiyodum bende üstüme alınıp sessizleşiyodum habire bende surat asıyodum içime kapandım kendi kendime içten içten alınmalara başladım...

taakii onunla konuşunca anladım benle ilgisi yokk ben ne kadar anlayışsızmışım diye...

sen çocuk gibi onun yanından ayrılma evde öp sarıl kafanı omzuna koyy hep şevkat verir ve ister gibi...

benim eşimin aileside yardım etmedi benimkide heep seni çok güzel yaşatıcam der.. aynı..inan bana bu dönem sen ver ona sevgiyi karşılık bekleme...ben alışmıştım hep sevilip şımartılmaya anam adam durunca ne olduğumu şaşırmıştım..

birde anacım bize çabuk nazar deyiyo çünkü aile desteği almayıp kendi kendimize yaptık herşeyii haftada bir tüm evini abdestli olucaksın sirkeli su ile sil ve nazar duaları varya( 3 er kulfallah,nas,felak ) oku...ben çok faydasını gördüm yemin ederim... evde huzur kalmamıştı eve sığamıyoduk bi ara nefes alamıyoduk hep iç sıkıntısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…