gece snei annenin evindne almaya geldigi zaman gitme :))) boyle sacma sey duymadim vallaha zehir ederdim ona hayati ben evde oturcam o bilmem kim sanatcizina dunya para evrip eylenicek ohh ne ala memleket
ŞAFAK DAHA BAŞLAMADI CNM CUMARTESİ BAŞLICK
Birlikte sayarız cnm üzülme sen
Birlikte sayarız cnm üzülme sen
YOK TATLIM ASLINDA ÜZÜLMEK DEĞİLDE ONCA YAŞANAN SÖYLENEN ŞEYDEN SONRA GEL KAL HANİ OĞLUNUN EVİ TABİKİDE KALACAK AMA AYLARCA GİT EVİNDE RAHAT ET SIKIYO CNMI BİRAZGERÇİ SEN NAPCN SENN ÜST KATINDAYDI DMİ:2:
YOK TATLIM ASLINDA ÜZÜLMEK DEĞİLDE ONCA YAŞANAN SÖYLENEN ŞEYDEN SONRA GEL KAL HANİ OĞLUNUN EVİ TABİKİDE KALACAK AMA AYLARCA GİT EVİNDE RAHAT ET SIKIYO CNMI BİRAZGERÇİ SEN NAPCN SENN ÜST KATINDAYDI DMİ:2:
SHELİN NEDEN OKADAR UZUN KALIYOR CANIM?
alt katta canım...ben alıştım artık..sorun yok...
oğluma bakıyor çok güzel sağolsun...
anlaşıyoruz..
şaka takılıyorum bende
tabiki gelecekler..
başımızın üstüne..
derin
7511,budu hala uyuyor mu???:44:
SHELİN NEDEN OKADAR UZUN KALIYOR CANIM?
cnm anlayamıyorum bende huzur kaçırmayı çok iyi biliyor ondan sanırım
Vlla uyuyolar heralde duru da yok bugn anlamadım en uzun geceyi yaşaıolarr heralde hala:))))))
cnm anlayamıyorum bende huzur kaçırmayı çok iyi biliyor ondan sanırım
boşver yardımcı olur belki sana öle düşün onlarda eşlerimizin annesi sonuçta gerçi aranızdaki münasebeti beilemiyorum ama:s
boşver yardımcı olur belki sana öle düşün onlarda eşlerimizin annesi sonuçta gerçi aranızdaki münasebeti beilemiyorum ama:s
TATLIM BERABER KALDIK BİZ 1 YIL KADAR YAPMADIĞI SAYGISIZLIK KALMADI GERÇİ UNUTMAYA ÇALIŞIYORUM HUZURUM KAÇMAIN DİYEREKTEN AMA O KADAR KALIRSA KESİN SORUN YAŞARIZAMAN HER NESE DAHA DA SIKILIYORUM BÖYLE SİZ NELER YAPIYOSUNUZ İŞTE MSNZ HEPİNİZ
TATLIM BERABER KALDIK BİZ 1 YIL KADAR YAPMADIĞI SAYGISIZLIK KALMADI GERÇİ UNUTMAYA ÇALIŞIYORUM HUZURUM KAÇMAIN DİYEREKTEN AMA O KADAR KALIRSA KESİN SORUN YAŞARIZAMAN HER NESE DAHA DA SIKILIYORUM BÖYLE SİZ NELER YAPIYOSUNUZ İŞTE MSNZ HEPİNİZ
unutmadan olmuyor cnm..
Takma hayatım valla bek ne kadar rahat olursan ne kadar mutlu görünürsen o o kadar az mutlu olur,rahatsız da olsan rahatsız olduğunu belli etme kocanla aranı ii tut onun yannda takma sekerim takmaa başka türlü olmaz.. ancak kendi kendini yııpratırsınnn.benden sana tavsiye
selam kızla naber bn ıyı deılım bugun canm sıkılıo of:bu arada bnm msj yazma yerım degısmıs altta sarı kafalar kaynıyor
bndede yoktu dun msj attım kk ne bugun cıktı. neyn var dersende boswergünayyyyy neyin var sekerim hayırdır??sende sarı kafamı var bende de hiç yok:))))
bndede yoktu dun msj attım kk ne bugun cıktı. Neyn var dersende boswer
esım ya ıslerı cok bozuldu ewe gelıo surat bı kars yuzme bakmıo hep susuyone oldu şekerim sölesenee yaaa aaaa çatlatma insanı bi prb mi var???
selam kızla naber bn ıyı deılım bugun canm sıkılıo of:bu arada bnm msj yazma yerım degısmıs altta sarı kafalar kaynıyor
günayyyyy neyin var sekerim hayırdır??sende sarı kafamı var bende de hiç yok:))))