" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

YOK TATLIM ASLINDA ÜZÜLMEK DEĞİLDE ONCA YAŞANAN SÖYLENEN ŞEYDEN SONRA GEL KAL HANİ OĞLUNUN EVİ TABİKİDE KALACAK AMA AYLARCA GİT EVİNDE RAHAT ET SIKIYO CNMI BİRAZ :KK3:GERÇİ SEN NAPCN SENN ÜST KATINDAYDI DMİ:2:

alt katta canım...ben alıştım artık..sorun yok...
oğluma bakıyor çok güzel sağolsun...
anlaşıyoruz..

şaka takılıyorum bende
tabiki gelecekler..
başımızın üstüne..:KK24:

boşver yardımcı olur belki sana öle düşün onlarda eşlerimizin annesi sonuçta gerçi aranızdaki münasebeti beilemiyorum ama:s

TATLIM BERABER KALDIK BİZ 1 YIL KADAR YAPMADIĞI SAYGISIZLIK KALMADI GERÇİ UNUTMAYA ÇALIŞIYORUM HUZURUM KAÇMAIN DİYEREKTEN AMA O KADAR KALIRSA KESİN SORUN YAŞARIZ:KK50:AMAN HER NESE DAHA DA SIKILIYORUM BÖYLE SİZ NELER YAPIYOSUNUZ İŞTE MSNZ HEPİNİZ

TATLIM BERABER KALDIK BİZ 1 YIL KADAR YAPMADIĞI SAYGISIZLIK KALMADI GERÇİ UNUTMAYA ÇALIŞIYORUM HUZURUM KAÇMAIN DİYEREKTEN AMA O KADAR KALIRSA KESİN SORUN YAŞARIZ:KK50:AMAN HER NESE DAHA DA SIKILIYORUM BÖYLE SİZ NELER YAPIYOSUNUZ İŞTE MSNZ HEPİNİZ

Takma hayatım valla bek ne kadar rahat olursan ne kadar mutlu görünürsen o o kadar az mutlu olur,rahatsız da olsan rahatsız olduğunu belli etme kocanla aranı ii tut onun yannda takma sekerim takmaa başka türlü olmaz.. ancak kendi kendini yııpratırsınnn.benden sana tavsiye:KK66:

selam kızla naber bn ıyı deılım bugun canm sıkılıo of: :KK43:bu arada bnm msj yazma yerım degısmıs altta sarı kafalar kaynıyor:KK51:

selam kızla naber bn ıyı deılım bugun canm sıkılıo of: :KK43:bu arada bnm msj yazma yerım degısmıs altta sarı kafalar kaynıyor:KK51:

cnm...ne çok uyuyon len sen..bide canın sıkılıyor...uykucu badik..

günayyyyy neyin var sekerim hayırdır??sende sarı kafamı var bende de hiç yok:))))

sende niçi yok.....
herkezde var da sende niçiiiiii yokkkk:KK20:

X