" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

7511 bak sen çok akıllı düzgün bi kızsın tamam mı ben seni böyle tanıdım öyle aklı bi karış havada bi hatun değilsin

bu süreçte eşinin bu dönemine destek olmak için sevgini ilgini ona en hatt safhada ver stresten benim eşim hasta oldu biliyo musun ? çünkü ben ona nasıl davranacağımı bilmiyodum bende üstüme alınıp sessizleşiyodum habire bende surat asıyodum içime kapandım kendi kendime içten içten alınmalara başladım...

taakii onunla konuşunca anladım benle ilgisi yokk ben ne kadar anlayışsızmışım diye...

sen çocuk gibi onun yanından ayrılma evde öp sarıl kafanı omzuna koyy hep şevkat verir ve ister gibi...

benim eşimin aileside yardım etmedi benimkide heep seni çok güzel yaşatıcam der.. aynı..inan bana bu dönem sen ver ona sevgiyi karşılık bekleme...ben alışmıştım hep sevilip şımartılmaya anam adam durunca ne olduğumu şaşırmıştım..

birde anacım bize çabuk nazar deyiyo çünkü aile desteği almayıp kendi kendimize yaptık herşeyii haftada bir tüm evini abdestli olucaksın sirkeli su ile sil ve nazar duaları varya( 3 er kulfallah,nas,felak ) oku...ben çok faydasını gördüm yemin ederim... evde huzur kalmamıştı eve sığamıyoduk bi ara nefes alamıyoduk hep iç sıkıntısı..
oncelıkle cok tesekkuredrım ben kendımı hep gulen bı palyaco olarak tanımlarım ne kadar derdım oladac gulerım hep ama bugun ıyce yıkldım neden bılmıorm gucumu kaybettım sankı...
nazardan bnde sıkayetcıyım. esımın arkasından dua okurum hep nas felak elham ihlas ayetelkürsi...ama senn dedgını hıc denemedım nolur bana bı ıyce anlatsana bnde yapım goz var ustumuzde sanırım ıslerı bı anda darmadagın oldu

7511 bak sen çok akıllı düzgün bi kızsın tamam mı ben seni böyle tanıdım öyle aklı bi karış havada bi hatun değilsin

bu süreçte eşinin bu dönemine destek olmak için sevgini ilgini ona en hatt safhada ver stresten benim eşim hasta oldu biliyo musun ? çünkü ben ona nasıl davranacağımı bilmiyodum bende üstüme alınıp sessizleşiyodum habire bende surat asıyodum içime kapandım kendi kendime içten içten alınmalara başladım...

taakii onunla konuşunca anladım benle ilgisi yokk ben ne kadar anlayışsızmışım diye...

sen çocuk gibi onun yanından ayrılma evde öp sarıl kafanı omzuna koyy hep şevkat verir ve ister gibi...

benim eşimin aileside yardım etmedi benimkide heep seni çok güzel yaşatıcam der.. aynı..inan bana bu dönem sen ver ona sevgiyi karşılık bekleme...ben alışmıştım hep sevilip şımartılmaya anam adam durunca ne olduğumu şaşırmıştım..

birde anacım bize çabuk nazar deyiyo çünkü aile desteği almayıp kendi kendimize yaptık herşeyii haftada bir tüm evini abdestli olucaksın sirkeli su ile sil ve nazar duaları varya( 3 er kulfallah,nas,felak ) oku...ben çok faydasını gördüm yemin ederim... evde huzur kalmamıştı eve sığamıyoduk bi ara nefes alamıyoduk hep iç sıkıntısı..
bıde ben buyudende supe edıyorm esımın pesınden cok aglayan kadın oldu nıkahıma kadar geldı ler anlattım ya huzurmuz kactı ya olabılırmı dıyorum acaba

önce gusül abdestin muhakkak olacak, vileda kovasına deterjan koyar gibi önce su sonra sirkeyi döküyosun ama deterjan döker gibi o miktarda yeterli.yarım çay bardağı kadar falan..

yeri silmeye başlıyosun ve silerkende üç kulfallah,üç felak,üç nas,hatta üç te ayetel kürsi oku..o oda bittimi sıra diğer odada ve 3 er kez okumaya başla yine ve aynı zamanda silerek...

hem sirke mikrop kırmada çok faydalı yeri güzel parlatıyo koku keskin ama çok kalmıyo evin ağır havasız kokusunuda alıyo... anlamadığın bişey varsa sor tatlım mutlaka yap ben faydasını görüyorum haftada bir tüm evi böyle siliyorum...:KK55:

önce gusül abdestin muhakkak olacak, vileda kovasına deterjan koyar gibi önce su sonra sirkeyi döküyosun ama deterjan döker gibi o miktarda yeterli.yarım çay bardağı kadar falan..

yeri silmeye başlıyosun ve silerkende üç kulfallah,üç felak,üç nas,hatta üç te ayetel kürsi oku..o oda bittimi sıra diğer odada ve 3 er kez okumaya başla yine ve aynı zamanda silerek...

hem sirke mikrop kırmada çok faydalı yeri güzel parlatıyo koku keskin ama çok kalmıyo evin ağır havasız kokusunuda alıyo... anlamadığın bişey varsa sor tatlım mutlaka yap ben faydasını görüyorum haftada bir tüm evi böyle siliyorum...:KK55:
koksun ya olsun ben ewı toplım dus alım bıde gusul abdestı alınca namaz abdestıde almıs oluyosn zaten sonra ustume kapalı bısıler gyım kovaya su bıraz sırke koyup duaları 3 er kez okuyarak sılcem cok saol anlamısım dımı:)

ustumde saten gecelık var ama sanırım bunla olmaz:KK33:

evet sözümü geri alıyorum kapalı şeyler giy sen canım:KK17: ama şortlada sildiğimi bilirim yani demek istedim :KK17:

büyü falan orasını ben bilemiyorum hani gerçekten tutar mı falan ama ben duanında koruyucu olduğunu bliiyorum

ben bu sirke olayını bu siteden öğrenmiştim bide En Büyük KK

yani beni banlarlar mı acep :44: dinle ilgili mi konuşmuş olduk :44:

hadi kalk enerjili ol onun sana ihtiyacı var sen güçlü kadınsın hadi :KK19:

evet sözümü geri alıyorum kapalı şeyler giy sen canım:KK17: ama şortlada sildiğimi bilirim yani demek istedim :KK17:

büyü falan orasını ben bilemiyorum hani gerçekten tutar mı falan ama ben duanında koruyucu olduğunu bliiyorum

ben bu sirke olayını bu siteden öğrenmiştim bide En Büyük KK

yani beni banlarlar mı acep :44: dinle ilgili mi konuşmuş olduk :44:

hadi kalk enerjili ol onun sana ihtiyacı var sen güçlü kadınsın hadi :KK19:
tamam bebegım cok saol banlanmazsın bısı demedık :)En Büyük KK

kızlar ben faydasını gördüm...

kahvaltı yapıp geliyorum :KK56:

bu kadında gelemedi anacım :KK19: bide kocasına sor adam burda konu açsa demek ki ohoooo:KK19:

eşinin başlıkları şöyle olurdu eminim :

- terra diye bi karım var çok derdim var bana akıl verin bacılar
- yer yer doymaz yine acıkır ömrümü törpüledi benide yedi daha ne istiyo ?
- öğlen geliyo süzülüyo kaçıyo bana yutkunmak kalıyo napmalıyım ?
- bende kurtuluşu yılbaşı gecesinde buldum sizce haksız mıyım ? hindi diye beni yiyecekti

bu kadında gelemedi anacım :KK19: bide kocasına sor adam burda konu açsa demek ki ohoooo:KK19:

- bende kurtuluşu yılbaşı gecesinde buldum sizce haksız mıyım ? hindi diye beni yiyecekti

ahahahahahhahhahaa:KK9::KK9::KK9:

çatladım gülerken:KK9::KK9::KK9:

çok yaşaaaaaaaaa

leeeen siz sirkelerle ne ediyonuz bakiiim:KK20:

ahahahahahhahhahaa:KK9::KK9::KK9:

çatladım gülerken:KK9::KK9::KK9:

çok yaşaaaaaaaaa

leeeen siz sirkelerle ne ediyonuz bakiiim:KK20:

bacım ewdekı kotu seylerden kurtuluyorz ınsallh
budu ben yaptım bıde gttım kapı esıgınıde ıyce sıldım apartmandakı kapı ınumude sıldım bı guzel camları actım bıde cıksın gıtsın ugrsuzluklar ınsallh:KK14:

inşallah bacım hadi bakalım ellerine sağlık :KK51:

ay çok gülmüş hıh :KK19: sankim yalan git adama sor bi garibime bi sor :KK19:

sirkeyle evini sil nazar duası oku iyi geliyo:KK9: hem erkan topuz ne dyo deterjanları atın sirke ve karbonatla temizlik yapın diyo :KK19:

X