- 12 Aralık 2011
- 8.076
- 25
oncelıkle cok tesekkuredrım ben kendımı hep gulen bı palyaco olarak tanımlarım ne kadar derdım oladac gulerım hep ama bugun ıyce yıkldım neden bılmıorm gucumu kaybettım sankı...7511 bak sen çok akıllı düzgün bi kızsın tamam mı ben seni böyle tanıdım öyle aklı bi karış havada bi hatun değilsin
bu süreçte eşinin bu dönemine destek olmak için sevgini ilgini ona en hatt safhada ver stresten benim eşim hasta oldu biliyo musun ? çünkü ben ona nasıl davranacağımı bilmiyodum bende üstüme alınıp sessizleşiyodum habire bende surat asıyodum içime kapandım kendi kendime içten içten alınmalara başladım...
taakii onunla konuşunca anladım benle ilgisi yokk ben ne kadar anlayışsızmışım diye...
sen çocuk gibi onun yanından ayrılma evde öp sarıl kafanı omzuna koyy hep şevkat verir ve ister gibi...
benim eşimin aileside yardım etmedi benimkide heep seni çok güzel yaşatıcam der.. aynı..inan bana bu dönem sen ver ona sevgiyi karşılık bekleme...ben alışmıştım hep sevilip şımartılmaya anam adam durunca ne olduğumu şaşırmıştım..
birde anacım bize çabuk nazar deyiyo çünkü aile desteği almayıp kendi kendimize yaptık herşeyii haftada bir tüm evini abdestli olucaksın sirkeli su ile sil ve nazar duaları varya( 3 er kulfallah,nas,felak ) oku...ben çok faydasını gördüm yemin ederim... evde huzur kalmamıştı eve sığamıyoduk bi ara nefes alamıyoduk hep iç sıkıntısı..
nazardan bnde sıkayetcıyım. esımın arkasından dua okurum hep nas felak elham ihlas ayetelkürsi...ama senn dedgını hıc denemedım nolur bana bı ıyce anlatsana bnde yapım goz var ustumuzde sanırım ıslerı bı anda darmadagın oldu