" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

güzel kadında ben onu görünce aklıma tuvalet camı geliyo yaa tövvbee bide onun program inandırıcı gelmiyo bana gıı ne bilem :KK52:

zaten ınadırıcı olamyısı guzel tıyato gbı:) ceyızımdekı donlarımı actım ıcınden alım dıe bıde saydım 190adet kalmıs:KK70: ah ah sexi olım dıe istif yaptım:KK70:

ne bilim bi saat ye ye bitmediğine göre dedim dünyaları yemişsindir :KK1:

amaan ben zap yapıyom sıkıldım :KK31: köpüşlerde uyuyo :KK31:

$_DSC01266.JPG bak bebegıme

bana kopıslerını gostert nolur bende sana benm kını gosterım artık cok uzakta ama hala benmmıs gıbı gelıo cok ozledım onu:KK43:

tamam söz akşam kocisim gelsin onda bol bol resim var söz yarın göstertirim aha zaten benim avatarda var tarçın o ilk aldığımızdaki hali şimdi dana gibi oldu kocaman :KK16: rodide rotweiller yawrusu:)

köpüşlerime süveter mii ana iyi fikirde şişim ipim yok burdada tuhafiye nerde ki :KK53:

anaaam çok tatlıııı niye verdi bieee :KK43:

okadar guzl bı kopek gormemıstım ınanılmaz guzeldı bıde buyumstu en son ya evı mahvettı kız her yer tuy ıcındeydı temzlenmıoda yapısıodu heryere kıl ıcınde yasıodk bıde cıs kaka yapıodu eve her dk elımde eldıven kaka topluyodm:KK43:

walla bizde tüy sorunu hala var ama 4 ay oldu o kadar alıştıkki bizi anne baba sanıyo evet çiş problemi bizde de oldu bütün halılarımı yıkattım kaldırdım ev halısız napiyim ondan vazgeçemiyoruz hele eşim daha şimdiden bu ölünce napıcaz diyip gözleri doluyo rodi çok çabuk alıştı gidip gazeteye yapıyo tarçında zaten balkonda yuva aldık tuvaleti balkona yapıyo yıkıyoruz bide hergün evi baştan aşağı siliyorum sirke ç.suyu bide koltukları süpürüyoruz okadarda incelemiyorum artık napiyim onun sevgisi başka yaa maymunum sitede herkesin sevgilisi oldu:KK17:

X