kızımm sen daha öğrenemedinmi bu dünyadaki en lezzetli sey erkeklerin başının eti....zira bütün kadınlar yanılıyor olamaz dmiiii...onu ye onu kendini yicene
sen bıze cazıbeyı oret bnde sana borek yollımyenı ewlıyız yahu yap bı ablalık
kıss çalışmasam gelirdimdeee ee çalışıoss işte nee edek hayat sartları malum çalışmadan olmiyii
izin diye bir şey var değil mi. sen kullanmıyon galiba böle şeyler hımmmmmmm. ben kçatım gelcem 1 saat yokum. bye
ahahahahahaaaaaaaaaaaaaa sen çok yaşa delü kadın
anam kuğu gibi süzülcen ilk baş
başka şeylerle meşgul olurmuş gibi
etrafında cıbıl cıbıl dolan
pas verme
artık buna dayanamayan koca...alıverir seni kapsama alanınaaaaaaaaa
ilk defa pırasalı böreği seven birini duydum gelbacım ben yaprım. yarın ıspanklı düşünüyodum . pazardan taze yufka alıp, yanına da pırasalı da yaparım..
kımse benm gbı yapamaz cekılın ben yapcam
sen az değilsin valla. ık mık.cuk cuk. tren kalksın artııkkkkkkkkkkkkk.kullan bakalım cazibeni. özelden yaz yavrummm. durumları biliyon. face olayına mı girsek ne. burdan mesaj takibi zor oluyor. elebaşı hatunları kolaçan et bakalım. bu fikre açılar mı.sontra özelden yazacam sana ...öperim ben çıkıyom şu işleri halledyim gelirim.
olmasada olur...
bana bakın delü garılar konum içerik gereği cinsellik bölümüne taşınırsa vururum sizi haaaaaaaaa
bunu kaldıramam
Artık ordanda nereye taşınır bilemem
ay ne guzel cınsellıkte bı konumuz olur ne hos
bana bakın delü garılar konum içerik gereği cinsellik bölümüne taşınırsa vururum sizi haaaaaaaaa
bunu kaldıramam
bende kaldıramam bendeehabire sürülüp duruyoruz orrdaaan orayaa :26:
bende tv izliyom bir yandanda anacım adam akıllı bişey olmaz mı bee
ivana sert var bugün ne giysem varya diyoki sen gala gece bizımle dilsın
ivana sert var bugün ne giysem varya diyoki sen gala gece bizımle dilsın[/QUzuhahahaaaaaaaa :)
artık ordanda nereye taşınır bilemem
ay ne guzel cınsellıkte bı konumuz olur ne hos:d
bende kaldıramam bendeeHabire sürülüp duruyoruz orrdaaan orayaa :26:
Bende tv izliyom bir yandanda anacım adam akıllı bişey olmaz mı bee
Ivana sert var bugün ne giysem varya diyoki sen gala gece bizımle dilsın
ay o kadın ne kadar tuhaf bısı ya ınsanda hıcmı kadınsılık olmaz höt höt erkekmı kadınmı bellı deıl:d
:44::44: Bende bilemem...
hem utanır cık cık ya ...
he valla sürüldük resmen şakaya vurduk işi...
Tv mi izliyonuz...siz yaa
ivana demi.....ıyyy
akşama ne yemekler var kıslarrrr