" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

yok hamile deilim gııı daha yeniyiz dur bi hemen pırtlatcam mı ben tahmin etmiştim cazibeni kullancaaanı seni gidi :nazar:

hem hazır aşure yapıyom hem size yazıyom süt kattım bu bembeyaz oldu ama bir an önce soğusada yesem off aşüree aşüree verin bana günah bana gı kimsem yokki gidip aşure dileneyim :111:

nerden tahmin ettin gı....:KK30::KK30:

çok mu belli ettim..:KK17:

aşüre deyip durmaaaaa

canım istiyor :KK1:

yok hamile deilim gııı daha yeniyiz dur bi hemen pırtlatcam mı ben tahmin etmiştim cazibeni kullancaaanı seni gidi :nazar:

hem hazır aşure yapıyom hem size yazıyom süt kattım bu bembeyaz oldu ama bir an önce soğusada yesem off aşüree aşüree verin bana günah bana gı kimsem yokki gidip aşure dileneyim :111:

kıssss kıyamam ben sana gel sen bana ben sana bi tencere yaparım valla yiyebilgin kadar yee yiyemediğini eve götür:KK66:

amaan sütlü güzel olmadı gıı bu hazırlar ıı tutmuyo anam :KK19:terra senin kaynanan yapmıştır ne güzeeeel yiseydiin:KK31: bende yiyim :KK31:

kız cazibeli hatunnnnnnnnn, azcık da bana ders versene cazibe nedir nasıl kullanılır... ay benimde canım kısır çekti ama tek başına yapıl yenmez ki , komşumda anasında. bari biriniz gelin de yapıp yiyek.

iki gündür su akmıyor, biraz öncede elektrik kesildi şimdi geldi şansı görüyon mu, bir ssürü ütü var, evi süpürcem ama sizi bırakıp gidemiyommmmmmm. kocan buralarday mış sen de takıl peşine gel bir gün olmam mı

kıss çalışmasam gelirdimdeee ee çalışıoss işte nee edek hayat sartları malum çalışmadan olmiyii:p:p:p

:KK17::KK17:gız nasıl desem..

ık mıkkk..:44:

aleni yazamam ki..:KK30:

sen az değilsin valla. ık mık.cuk cuk. tren kalksın artııkkkkkkkkkkkkk.kullan bakalım cazibeni. özelden yaz yavrummm. durumları biliyon. face olayına mı girsek ne. burdan mesaj takibi zor oluyor. elebaşı hatunları kolaçan et bakalım. bu fikre açılar mı.sontra özelden yazacam sana ...öperim ben çıkıyom şu işleri halledyim gelirim.

X