" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

oh may gat :) :) :)

nerden tahmin ettin gı....

çok mu belli ettim..

aşüre deyip durmaaaaa

canım istiyor

kıssss kıyamam ben sana gel sen bana ben sana bi tencere yaparım valla yiyebilgin kadar yee yiyemediğini eve götür

amaan sütlü güzel olmadı gıı bu hazırlar ıı tutmuyo anam terra senin kaynanan yapmıştır ne güzeeeel yiseydiin bende yiyim

kız cazibeli hatunnnnnnnnn, azcık da bana ders versene cazibe nedir nasıl kullanılır... ay benimde canım kısır çekti ama tek başına yapıl yenmez ki , komşumda anasında. bari biriniz gelin de yapıp yiyek.

kıss çalışmasam gelirdimdeee ee çalışıoss işte nee edek hayat sartları malum çalışmadan olmiyii

kız cazibeli hatunnnnnnnnn, azcık da bana ders versene cazibe nedir nasıl kullanılır... ay benimde canım kısır çekti ama tek başına yapıl yenmez ki , komşumda anasında. bari biriniz gelin de yapıp yiyek.

gız nasıl desem..

ık mıkkk..:44:

aleni yazamam ki..

gız nasıl desem..

ık mıkkk..:44:

aleni yazamam ki..

sen az değilsin valla. ık mık.cuk cuk. tren kalksın artııkkkkkkkkkkkkk.kullan bakalım cazibeni. özelden yaz yavrummm. durumları biliyon. face olayına mı girsek ne. burdan mesaj takibi zor oluyor. elebaşı hatunları kolaçan et bakalım. bu fikre açılar mı.sontra özelden yazacam sana ...öperim ben çıkıyom şu işleri halledyim gelirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…