sonuç yışbaşı gecesi belli olcak canım..:44:
kadınlık cazibemi kullanıcamm
oturma odasını değil adamı dizayn et gı
senden ötürü..
yok yok Allahtan çok farklı kulvarlarımız..
hainlik mi??
kadınlık cazibemi kullanıcam
yok hamile deilim gııı daha yeniyiz dur bi hemen pırtlatcam mı ben tahmin etmiştim cazibeni kullancaaanı seni gidi
hem hazır aşure yapıyom hem size yazıyom süt kattım bu bembeyaz oldu ama bir an önce soğusada yesem off aşüree aşüree verin bana günah bana gı kimsem yokki gidip aşure dileneyim :111:
yok hamile deilim gııı daha yeniyiz dur bi hemen pırtlatcam mı ben tahmin etmiştim cazibeni kullancaaanı seni gidi
hem hazır aşure yapıyom hem size yazıyom süt kattım bu bembeyaz oldu ama bir an önce soğusada yesem off aşüree aşüree verin bana günah bana gı kimsem yokki gidip aşure dileneyim :111:
oh may gat :) :) :)
kıssss kıyamam ben sana gel sen bana ben sana bi tencere yaparım valla yiyebilgin kadar yee yiyemediğini eve götür
kısss duru kal mı geldi neee?
7511 inde sesi çıkmıyoo hala yemek yiyo galibaaa:)))))))))
iki gündür su akmıyor, biraz öncede elektrik kesildi şimdi geldi şansı görüyon mu, bir ssürü ütü var, evi süpürcem ama sizi bırakıp gidemiyommmmmmm. kocan buralarday mış sen de takıl peşine gel bir gün olmam mı
kız cazibeli hatunnnnnnnnn, azcık da bana ders versene cazibe nedir nasıl kullanılır... ay benimde canım kısır çekti ama tek başına yapıl yenmez ki , komşumda anasında. bari biriniz gelin de yapıp yiyek.
yok kendımı yıorm sıkıntıdan
gız nasıl desem..
ık mıkkk..:44:
aleni yazamam ki..
yok kendımı yıorm sıkıntıdan
oyy gözünü sevdiğimin pırasalı böreği olsada yesek..
amaan sütlü güzel olmadı gıı bu hazırlar ıı tutmuyo anamterra senin kaynanan yapmıştır ne güzeeeel yiseydiin bende yiyim
oyy gözünü sevdiğimin pırasalı böreği olsada yesek..
ilk defa pırasalı böreği seven birini duydum gelbacım ben yaprım. yarın ıspanklı düşünüyodum . pazardan taze yufka alıp, yanına da pırasalı da yaparım..