- 10 Eylül 2011
- 4.606
- 7
oknusurken varya saclarımı yoluyorm sankı kendı bısıye benzıomus gbı mılletı elestırıo:d
bakışları tuhaf kadının ya
insanı yiycek gibi bakıyorr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oknusurken varya saclarımı yoluyorm sankı kendı bısıye benzıomus gbı mılletı elestırıo:d
tarhana çorbası
zeytinyağlı barbunya
köfte
makarna
gidince birde salaya yaparım....
gel anam gelllhımm güzelmişşşş:) beğendim size gelebilir miyim ben bu akşam için kapuska yaptım daa hiç kağuska yeme havamda değilim
akşama ne yemekler var kıslarrrr
dunden kalan
kereviz
bide borek var
bıde patlıcan salata
bide ızgara..:)
tatlı olarak tavuk gogsu
ay o kadın ne kadar tuhaf bısı ya ınsanda hıcmı kadınsılık olmaz höt höt erkekmı kadınmı bellı deıl
dunden kalan
kereviz
bide borek var
bıde patlıcan salata
bide ızgara..:)
tatlı olarak tavuk gogsu
gel anam gelll
ımm kayınvalidem kapuskayı harika yaparr
sende az değilsin hani....
Döktürmüş baksana yaaa
patlıcan salata derkene:44:
Tavuktanda vazgeçmessin hani...
hee bende sevmiyom anam izlicek bişey yok tv ye heveslenmeyin bacılar gı 7511 sen ne izliyon
valla yemek konusunda alçakgönüllülük yapamıcam ama benmkide harika olur,,,kocişim ağzına daha hiç sokmamış evlenene kadar simdii ne zamn yapcaksın dye soruyooo:)
kozluyosun ıcınede kozlenmıs kırmızı bıber yag falan oyle ıste:) kız ben ewlendıkten sonra yemek yapmaya basladım makarna bılıodm sadce suan kendımı astım
ben zap yapıorm moviemax stars ta komedı fılmı var o acık bazen tnt yı acıp kavga ızlıyom:)
deli ayol bende severim kavga izliyim zevkli oluyo
bu arada hala aralıksız aşure yiyorum kendimi hamileyken düşünemiyorum
du bnde acım bayılırım kavgaya asure ben hıc sewmıorm fazla karısık deılmı kız:)
du bnde acım bayılırım kavgaya asure ben hıc sewmıorm fazla karısık deılmı kız:)
deil bacıımm yiycem tutmayın beniii bu unutma beni diye bi dizi varya anam hatunlar habire ağlıyo içim şişti esra erolu bekliyom
deil bacıımm yiycem tutmayın beniii bu unutma beni diye bi dizi varya anam hatunlar habire ağlıyo içim şişti esra erolu bekliyom
içim kazınıyor ama yaaaaaaaaaa
ay esranın o bılmıs tavırları varya ah nasıl gıcık oluyorm onada handeyı sewıorm ben cok guzel kadın