" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

kızlar topik buraya taşınmış burdan mı devam etcez yani. adam geldi kursdan kös kös uyuyor, hey allahım bana akıl verrrrrrrr.

bence sizde ona diyinki çocugu annemlere bırakıyorum ben de kızkıza arkadaslarımla onun gitmeyi düşündügü yerin bayagı uzagı olan xxxx bir yeri söyleyin orada girecem dünyaya felan de dünyaya bi kere geliyoruz de tadını çıkarim deee belden asagııı vur vurabildigin kadar ama asla gidemezsin edemezsin deme

geldım bılemmm sanırım zıgara ıstıo:=) gel bnde var ıcelım karsılıklı:)

içelim....:KK53:

Canım benim 100 msj anca oldu kusura bakma yazamadım denemelik yazayım dedim oda 10 dk sonra atabilirsin msj felan diyo buraya yazayım ben oraya bak benim açtığım konu duymuyor,anlamıyor,sevmiyor bir derdim var bölümünün eşim ve eşimin ailesi bölümünde yada yazdığım cevaplar sayfasındanda bulabilirsin aradığın şeyi şu an müsait değilim ama senin konunuda okuycam sorunun cevabınıda vericem şimdilik işini görür dediğim adres görüşürüz..

görüşürüz
Konu içeriği sohbete döndüğünden ilgili başlığa taşınmıştır..

:63::63:

kızlar topik buraya taşınmış burdan mı devam etcez yani. adam geldi kursdan kös kös uyuyor, hey allahım bana akıl verrrrrrrr.

sende küçük hamlelerle uyandır bacım..

bence sizde ona diyinki çocugu annemlere bırakıyorum ben de kızkıza arkadaslarımla onun gitmeyi düşündügü yerin bayagı uzagı olan xxxx bir yeri söyleyin orada girecem dünyaya felan de dünyaya bi kere geliyoruz de tadını çıkarim deee belden asagııı vur vurabildigin kadar ama asla gidemezsin edemezsin deme
:26: bunu yapamam ben

Son düzenleme:
selam kızlarr
haha çok güldüm kusura bakmayın ama konu bdv den geyiğemi taşındı sonunda:KK1::KK1:

X