" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

canım çok sevindim senin adına bekle yılbaşına kadar. benim derdim o değil ki sadece , sevgisizliğinden, ilsizliğinden bıktım, ne önemsiyo, ne değer veriyor, doğru düzgün konuşmaz bile, deli olcam ben.

Sadece sizin eşiniz böyle zannetmeyin kızlarrrr etrafta böyle eş o kadarr çok ki inanamazsınız....:KK43:

canım çok sevindim senin adına bekle yılbaşına kadar. benim derdim o değil ki sadece , sevgisizliğinden, ilsizliğinden bıktım, ne önemsiyo, ne değer veriyor, doğru düzgün konuşmaz bile, deli olcam ben.

birbirine bağlantılı bunlar hayatım...
seni anlıyorum..çok iyi
bir yerden tamir olursa diğer tarafta olumlu etkilenir,
siz severek evlendiniz dimi?

onunla kafa yapsana biraz
çok eğlenceli oluyor

ben ona sinirlendiğim zaman mutlaka ama mutlaka birşey yaparım
bi keresinde uykusunda saçlarını renkli renkli minik tokalarla donattım
sabah kalkı bana bakıyo masum masum, ben o ara kameraya çekiyodum, ne oldu ne gülüyosun diyo
bellimi olur, belki bi gün çok sinirlenirim facebookta paylaşırım videoları :KK53:

çok eğlenceli oluyor

sabah kalkı bana bakıyo masum masum, ben o ara kameraya çekiyodum, ne oldu ne gülüyosun diyo
bellimi olur, belki bi gün çok sinirlenirim facebookta paylaşırım videoları :KK53:

kız sen beni öldürecen gülmekten,çok güzel şeyler yazıyosun , ama benim kocam anlamz o kadar ince espirilerden, işine gelmez, saçma sapan şeyler yapıyor olur adım,

çok eğlenceli oluyor

kız herkez senin kocan değil,sonucu kötü olabilir:KK20:

terra sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin?

8 yıllık evliyim,30 yaşındayım:KK49:

özelden yazarım sana canım detaylı.

tamam canım:KK34:

kız sen beni öldürecen gülmekten,çok güzel şeyler yazıyosun , ama benim kocam anlamz o kadar ince espirilerden, işine gelmez, saçma sapan şeyler yapıyor olur adım,

eşimin çok mu hoşuna gidiyo zannediyorsun :KK9:
ama alıştı yani
çok sinirlendiğimde ona bana diyo : hadi saçımı çek, yumruk at, toka tak birşeyler yapda hıncını çıkar yoksa rahat durmazsın biliyorum

terraaaa senin kociş yılbaşı gecesini evdeee benimki dışarıda geçiriyomuşşşşşş:)) artık bende kızımla size gelirimmmm:)

bende öyleyimdir ilgi manyağıyım biliyorum,bazen sakin kafayla düşünüyorum onlarada hak veriyorumm ama ne olursa olsun pohh pohlanmaya bayılıyoruuuuuuummmm:)))))

ne hak vercem ona vermiyorum , evlendiğimden beri böyle yaptıklarını anlatsam, ona göre ben herşeyi anında istiyorum ama öyle değil, sadece değer verdiğini göster be adam yok, o zaten gösteriyomuş bana benden beklentin olmasın diyen biri bu adam... benim yaptığım hiçbir şeyi umursamayan, konuştuğumu dinlemeyn biri işte. terracım konuyu nasıl dağıttım demi. senin derdini paylaşacaz güya ben dert anlatıyom

eşimin çok mu hoşuna gidiyo zannediyorsun :KK9:
ama alıştı yani
çok sinirlendiğimde ona bana diyo : hadi saçımı çek, yumruk at, toka tak birşeyler yapda hıncını çıkar yoksa rahat durmazsın biliyorum

benimkide yine kurmuşsun kendini dök içini rahatla diyor, biriktirme anlat, yine neler kurdun . böyle saçma bişey olur mu zaten dinlemz ki.

ne hak vercem ona vermiyorum , evlendiğimden beri böyle yaptıklarını anlatsam, ona göre ben herşeyi anında istiyorum ama öyle değil, sadece değer verdiğini göster be adam yok, o zaten gösteriyomuş bana benden beklentin olmasın diyen biri bu adam... benim yaptığım hiçbir şeyi umursamayan, konuştuğumu dinlemeyn biri işte. terracım konuyu nasıl dağıttım demi. senin derdini paylaşacaz güya ben dert anlatıyom

rahatına bak

benim derdim senin derdin

senin derdin benim derdim..

yok problem:KK1::KK9:

terracım merhaba... herkese merhaba kızlar.. işim degıstı... artık eskısı kdr sık olmasada buralardayım yıne :)

konunu okudum cnm yorumlara hıc bakmadan yazıyorum... kusura bakma ama gercekten bı acaıpmıs kocan ya.... yerınde olsam annemlerı ve oglusumu da alır eglenmeye gıderdım.. o gtsn naparsa yapsın hıhhh... dusuncesız.... eglenceye de cok yakısıklı bır şarkıcının cıkıcagını da belırtırsın...
:)

X