geçen hafta bu benimki hergün iş çıkışı beni arıyo işte bigün markete uğrayıp tarçına kemik alayım diyorum aşkım gecikcem
bir gün arabaya yakıt alcam aşkım gecikcem
yok arabayı yıkatayım kuş şaapmış boyası bozulur aşkım
bi gün para çekcem yatırcam gecikicem ...vs vs
ben tüm gün iki çocukla (ikiside köpek ) sabırsızlıkla o gelsin diye resmen saat sayıyorum ama anlayışlıyım içten içten moralim bozulmaya başladı niyese..
allahım bi gün kapı çaldı tam geleceği saat, hergün mercekten bakarım o gün bakmadım iki köpek var bir köpeğimiz yani tarçın golden cinsi ve çok yaramaz her gördüğü insanla oynamak sevmek istiyoo diğeri bebek tarçın ne yapıyosa aynını yapıyo... kapı çaldı ben aaa tarçın baba geldi dedim her akşam bu seramoniyi yaparız babaya atlarız berabercenek, anam kapıyı bir açtım komşum elinde tepsi aşure vermeye gelmiş (ama komşuda yeni tanıştım apartmanda iki kişi tanıyorum topu topu) bu tarçın zaten çok oburdur kadının üstüne atlamasın mı diğer küçükte peşinden ben utancımdan kapıda kalmışım kadın korkudan kireç gibi oldu karşı komşunun kapıya yapıştı tarçın üstünden inmiyo anam utancımdan öldüm..
özür diledim aşureyi aldım vs içeri girdik zor aldım köpekleride, benimki aradı aşkım ee ben geldim arabayı yıkıyolar para çekmiştim ama bu gün bi ödememizin son günü gidip tekrar yatırmam lazım dedi aman ben bi püskürdüm zaten herkesin bir işi var benden başka bu köpekler beni öldürdü çok yaramazlar aşkım bi gün ben çıkacam akşama kadar sen bakacaksın yeter yaaa dedim sonra afalladı benimki dedim ben seni sabırsızlıkla bekliyorum tüm gün senin her akşam bir işin çıkıyo yeter bıktım...bi daha benide götüreceksin banane dedim..
o gün bugün korkar geç kalcam demeye acık heh
arabasıyla gezmeye bayılıyo benimki tam araba tutkunu bebeklikten beri öyleymiş her zaman göz yumsamda bazen taşıyo sabır....
ahahaha bnde saat saymaktan uyuz kapıyorum ya arayıp gec gelcem deme olayı bıde...ayrıca bnmde goldenm vardı verdım tuy dokuo dıye cok ozledım ama sen nasıl bakıosn
tövbe tövbe...
canım sende arkadaslarınla bıyerlere gıtsen olmaz mı ?
gercekten gıder mı tek basına kocan sen daha ıyı bılırsın
ooo coktannnnn marmara denızıne ulastılar ehehehhe:) ben senı dusunuyorm sımdı uyuz oldum saka deılse eger
geçen hafta bu benimki hergün iş çıkışı beni arıyo işte bigün markete uğrayıp tarçına kemik alayım diyorum aşkım gecikcem
bir gün arabaya yakıt alcam aşkım gecikcem
yok arabayı yıkatayım kuş şaapmış boyası bozulur aşkım
bi gün para çekcem yatırcam gecikicem ...vs vs
ben tüm gün iki çocukla (ikiside köpek ) sabırsızlıkla o gelsin diye resmen saat sayıyorum ama anlayışlıyım içten içten moralim bozulmaya başladı niyese..
allahım bi gün kapı çaldı tam geleceği saat, hergün mercekten bakarım o gün bakmadım iki köpek var bir köpeğimiz yani tarçın golden cinsi ve çok yaramaz her gördüğü insanla oynamak sevmek istiyoo diğeri bebek tarçın ne yapıyosa aynını yapıyo... kapı çaldı ben aaa tarçın baba geldi dedim her akşam bu seramoniyi yaparız babaya atlarız berabercenek, anam kapıyı bir açtım komşum elinde tepsi aşure vermeye gelmiş (ama komşuda yeni tanıştım apartmanda iki kişi tanıyorum topu topu) bu tarçın zaten çok oburdur kadının üstüne atlamasın mı diğer küçükte peşinden ben utancımdan kapıda kalmışım kadın korkudan kireç gibi oldu karşı komşunun kapıya yapıştı tarçın üstünden inmiyo anam utancımdan öldüm..
özür diledim aşureyi aldım vs içeri girdik zor aldım köpekleride, benimki aradı aşkım ee ben geldim arabayı yıkıyolar para çekmiştim ama bu gün bi ödememizin son günü gidip tekrar yatırmam lazım dedi aman ben bi püskürdüm zaten herkesin bir işi var benden başka bu köpekler beni öldürdü çok yaramazlar aşkım bi gün ben çıkacam akşama kadar sen bakacaksın yeter yaaa dedim sonra afalladı benimki dedim ben seni sabırsızlıkla bekliyorum tüm gün senin her akşam bir işin çıkıyo yeter bıktım...bi daha benide götüreceksin banane dedim..
o gün bugün korkar geç kalcam demeye acık heh
arabasıyla gezmeye bayılıyo benimki tam araba tutkunu bebeklikten beri öyleymiş her zaman göz yumsamda bazen taşıyo sabır....
umarım eşiniz sizin için sürpriz yapacaktır ve ailesylee kutlarr ama aksi olursa bana kalırsa ailenizin yanında kutlamayın aklı sizde kalsınn o gece huzurlu olamasın..annenizin babanzın yanında sizi düşünmeyecektr güvendesnz çünkü..sizde oğlunuzlaa varsa bekar arkadaşlarnzlaa birlikte kutlayablrsnz ama bu yılbaşı için pek mümkün değil sanırım..en iyisii gidin evinz için alışveriş yapınn güzelcee bir masa kurunn 2 kadeh mum falanda olsun masada ben evimde ailemde kutluycam benim annemde babamda sensin artık falan deyn...başkada hiçbirşey söylemeyinn gidip gitmemeyi ona bırakın..umarım gitmezz
canım ya naptın bakalım, bir çok öneri ve tavsiye olmuş arkadaşlardan,ne var ne yok, konuştunuzmu o konu hakkında. gelişmleri bekliyorum.
napıyon terrakotacım?
canım benim naptın, iyimisin , valla aklım sende takılı kaldı,şu benim uyuzkocamın yaptıklarını bile untturdun bana.
GÜNAYDIN....
naber gı???:44:
iyidir kavaltı yapıorm yalnız yalnız sen den naberr
iyiyim bende hem çalışıyorum hemde topiğimde takılıyorum
dün izinliydim...güzel geçti günüm...
eşim oğluma yılbaşı aksesuarları almış
hazmedemem ben canım ya....içim içimi yer....
he gitcem derse gider..tutamam onu imkanı yok...
ama vicdan azabına boğarım..
vicdan azabı çeker mi?
bide bence eşin bekar arkadaşlarının etkisinde kalıyodur, yani kendi aralarında takılıyolardır eşine, oda aklınca erkeklik yapıyo işte oğlum bakın ben evlensemde hanım köylü olmam sizinle takılırım tribi atıyodur arkadaşlarına, evlenmeseydi madem bekar gibi yaşamak istiyosa
he evlenmeseydi..hava atcek diye..beni sinir ediyo..Allahım ya..
:26:evet aslında aynı fikirdeyim..
öneriler süper canım...muhakkak uygulanmalı
iyiyim canım sen nasılsın?
ilahi güldürdün beni..
33 yaşında...