" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

ahahaha bnde saat saymaktan uyuz kapıyorum ya arayıp gec gelcem deme olayı bıde...ayrıca bnmde goldenm vardı verdım tuy dokuo dıye cok ozledım ama sen nasıl bakıosn

umarım eşiniz sizin için sürpriz yapacaktır ve ailesylee kutlarr ama aksi olursa bana kalırsa ailenizin yanında kutlamayın aklı sizde kalsınn o gece huzurlu olamasın..annenizin babanzın yanında sizi düşünmeyecektr güvendesnz çünkü..sizde oğlunuzlaa varsa bekar arkadaşlarnzlaa birlikte kutlayablrsnz ama bu yılbaşı için pek mümkün değil sanırım..en iyisii gidin evinz için alışveriş yapınn güzelcee bir masa kurunn 2 kadeh mum falanda olsun masada ben evimde ailemde kutluycam benim annemde babamda sensin artık falan deyn...başkada hiçbirşey söylemeyinn gidip gitmemeyi ona bırakın..umarım gitmezz

ahahaha bnde saat saymaktan uyuz kapıyorum ya arayıp gec gelcem deme olayı bıde...ayrıca bnmde goldenm vardı verdım tuy dokuo dıye cok ozledım ama sen nasıl bakıosn

valla canım benimkide çok döküyo hergün süpürüyorum koltukları falan 4 aylık oldu büyüdüde döküyo valla ona çare yok ben veremem o yüzden çekiyorum:44:

canım ya naptın bakalım, bir çok öneri ve tavsiye olmuş arkadaşlardan,ne var ne yok, konuştunuzmu o konu hakkında. gelişmleri bekliyorum.

canım benim naptın, iyimisin , valla aklım sende takılı kaldı,şu benim uyuzkocamın yaptıklarını bile untturdun bana.

tövbe tövbe...
canım sende arkadaslarınla bıyerlere gıtsen olmaz mı ?
gercekten gıder mı tek basına kocan sen daha ıyı bılırsın

tövbe estafurullah dimi...
gitmek isterse gider...
ama ben vicdanlıdır yapmaz diyorum
ben asla ona inat yapıcam diye çocuğumu bırakıp çıkmam bir yere

ooo coktannnnn marmara denızıne ulastılar ehehehhe:) ben senı dusunuyorm sımdı uyuz oldum saka deılse eger

ogün yaptı muhabbeti bir daha açmadı...ya gitmese bile , şimdi de düşünmesi çıldırtıyor

formül süper gııııı

:26:evet aslında aynı fikirdeyim..

canım ya naptın bakalım, bir çok öneri ve tavsiye olmuş arkadaşlardan,ne var ne yok, konuştunuzmu o konu hakkında. gelişmleri bekliyorum.

öneriler süper canım...muhakkak uygulanmalı

napıyon terrakotacım?

iyiyim canım sen nasılsın?

canım benim naptın, iyimisin , valla aklım sende takılı kaldı,şu benim uyuzkocamın yaptıklarını bile untturdun bana.

ilahi güldürdün beni..

Kızzzzzzzzlar eşim oğluma yılbaşı aksesuarları almış....

bende dedimki akşam şimdi bozmadan kenara koyalım yılbaşı gecesi taksın

hazmedemem ben canım ya....içim içimi yer....

he gitcem derse gider..tutamam onu imkanı yok...

ama vicdan azabına boğarım..

vicdan azabı çeker mi?
bide bence eşin bekar arkadaşlarının etkisinde kalıyodur, yani kendi aralarında takılıyolardır eşine, oda aklınca erkeklik yapıyo işte oğlum bakın ben evlensemde hanım köylü olmam sizinle takılırım tribi atıyodur arkadaşlarına, evlenmeseydi madem bekar gibi yaşamak istiyosa

he evlenmeseydi..hava atcek diye..beni sinir ediyo..Allahım ya..

:26:evet aslında aynı fikirdeyim..

öneriler süper canım...muhakkak uygulanmalı

iyiyim canım sen nasılsın?

ilahi güldürdün beni..

iyiyim, bugün eşimin memleketine gidiyorum, görümcem evleniyorda, bi kaç gün giremicem
eşim cumartesi günü gitti, canım sıkılıyor onsuz, sataşacak kimsem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…