evet, duygu sömürüsü yap ve birşey yapmazsa sende acımasız ol, wc fikrini uygula, bi zararı olmaz ama en azından gecesi mahvolsun, eve gitmek için can atsın
ama açıkçası arkadaşlarındada akıl yok, ne diye onunla plan yaparlarki, ben arkadaşı olsaydı yürü git, seni istemiyorum burda, evinde otur, ne işin var dışarda derdim
müsil terrakotacım müsil....
her derde deva :)
evde wcye girerse sende wcnin önünden ikide birde o afişi bulunan sanatçının şarkılarını söyleyerek geç anacım
arkadaşlarına ne diyiym carriecim;
koskoca adam aklı yok mu,fikri yok mu ? zikri yok mu?
utanmayacak mı o bekar adamların yanında otutururken,
insan haddini bilir,yerini bilir,yurdunu bilir...
ben elaleme ne diimm..
ne korkulur daha kahvaltı yapmadım yine
sen konu açıyon ben aç kalıyom
şekker gibi gadınsın sıkma canını halledecez dediiik
Ay kızlarr hepiniz çok alemsiniz valla ses çıkarmıyorum ama söylediklerinizin önerilerinizin hepsini bir bir kulağıma küpe yptımm hepsi aklımda en ufak vukuatta hepiciğini teeek teeek uygulcam valla
boşver bence yılbaşı kutlamak günah otur evinde kuran oku namaz kıl bide eşinle aran bozulcak şahsen ben bu yaşıma kadar kutlamadım tv bile açmadım dansözleri kocamamı göstercem beni dinle otur evinde ogluşunla ilgilen belkide bana kızarsın ama dogrusu buuuu
boşver bence yılbaşı kutlamak günah otur evinde kuran oku namaz kıl bide eşinle aran bozulcak şahsen ben bu yaşıma kadar kutlamadım tv bile açmadım dansözleri kocamamı göstercem beni dinle otur evinde ogluşunla ilgilen belkide bana kızarsın ama dogrusu buuuu
Ay kızlarr hepiniz çok alemsiniz valla ses çıkarmıyorum ama söylediklerinizin önerilerinizin hepsini bir bir kulağıma küpe yptımm hepsi aklımda en ufak vukuatta hepiciğini teeek teeek uygulcam valla
Varmi bir gelişme gidecem diyormu hala :26:
sadece gunah degilmi diye soruyorum tabiki herkesin yaşam tarzı farklı tepki vermenize gerek yok eşiyle sorun yaşayacagına bende öle yap dedim ne varki bunda gunah dediysem tepkimi almak zorundayım.....
herkesin hayat tarzı farklıdır
saygı duyarım
ama ben bunu yapamazdım, yani oğlumla evde durmazdım, duramazdım
kendide gitmesin, oda evde dursun öyleyse karısıyla ve çocuğuyla