" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

bence günah değil, niye olsun ki, ne alaka şimdi
neden eşiyle sorun yaşamamak için kadın hep kendinden taviz vermeliki? aynı çabaları erkekte göstersin, karısıyla tatsızlık çıkmasın diye orta yol arasın

bu söze karşı bişe diyemiyorum araştır ozaman onu diye bilirim zaten düşünceli bir adam olsa öle yapmaz...neyse ben yazmak istemiyorum.ben yazdıkca tepki alıyorum. size iyi kutlamalar..by by canlarım...

bu söze karşı bişe diyemiyorum araştır ozaman onu diye bilirim zaten düşünceli bir adam olsa öle yapmaz...neyse ben yazmak istemiyorum.ben yazdıkca tepki alıyorum. size iyi kutlamalar..by by canlarım...

araştırmama gerek yok, konuyu nereye çekmek istediğini çok iyi biliyorum, ama dini konular bu forumda yasak, sende bunu araştır

senide baştan çıkardı bu hatunlar..:KK1:
benide çıkardılar ne olcek..
bir kereden bişey olmaz..:KK9:

konumuz bu değilki....
sana kızmam ayrıca
sağol yorumun için..:KK34:

henüz konusu açılmadı bir daha...
bende açıp alevlendirmek istemiyorum...:18:

Daha vakit var nasılsa,biraz daha bekle olmazzsa tatsızlık çıkmasın şimdiden :KK34:

sadece gunah degilmi diye soruyorum tabiki herkesin yaşam tarzı farklı tepki vermenize gerek yok eşiyle sorun yaşayacagına bende öle yap dedim ne varki bunda gunah dediysem tepkimi almak zorundayım.....:KK57:

Tepkim konunun dine dayanmasıydı..

Konu yılbaşında tv seyretmek yada dansöz değilki siz hemen konuyu oraya getirdiniz günah diye....

Hem :KK57: bu smiley kimeydi merak ettim !!!

bence o kadar olumsuz bakmamak lazım. tamam yılbaşı akşamı sizin için önemli olabilir ama bazen eşlerinize de biraz nefes aldırın. arada bekar ya da evli arkadaşlarıyla birlikte bir yerlere gitmesinde ne gibi bir sanınca olabilir ki? siz de kendinize farklı planlar yapın bence. siz de arada arkadaşlarınızla ondan bağımsız planlar yapın. kaprisin nazın belki o an faydası olur eşinizin istediği yere gitmemesini sağlarsınız ama uzun vadede size karşı içinde kızgınlıkların birikmesine neden olabilirsiniz. ama sakinlikle karşılayıp biraz rahat bırakırsanız kendini size karşı daha fazla şuçlu hisseder ve size hayranlığı bile artabilir :KK66: aldatmaya gelince sıradan bi tabir ama aldatacak olan her zaman aldatır. aklına koymuşsa sizin engel olmanız zor.

hmmm..sağol:KK31::KK31:

canım her zaman çıkabilir arkadaşlarınla bunda sorun yok

ama yılbaşı gecesi özeldir,yeni yıla ailesiyle girmesi gerekir...

şimdilik sessizlik hakim ikimizdede.,,bakalım

Daha vakit var nasılsa,biraz daha bekle olmazzsa tatsızlık çıkmasın şimdiden :KK34:

Tepkim konunun dine dayanmasıydı..

Konu yılbaşında tv seyretmek yada dansöz değilki siz hemen konuyu oraya getirdiniz günah diye....

Hem :KK57: bu smiley kimeydi merak ettim !!!

banaysa çok fena olur ha :KK53:

Son düzenleme:
naz arkadaşımızda kendince fikrini söylemiş saygı duyuyorum..

ben 5 aylık evliyim ama eşimle toplam flört nişanlılık derken 3 yıldır tanıyorum,henüz bu tavsiyelerimi ben uygulamadım... yeni evliyim ve fırsat olmadı ama olsa yaparım.

onun nefes alması için fırsatları oluyo evlenip ailelerimizin vs tanıdıklarımızın olmadığı yeni bir şehre geldik..onun arkadaşları buraya geliyo görüşmek istiyo ben karşı çıkmamki saygı duyarım ben evdeyken gider görüşür ben oturur beklerim eşiyle gelenleri evde ağırlarız zaten..hem gece dışarı çıkma adetide yoktur eşimin olsa onu kabul etmem bazı şeyler evlendikten sonra sınırlanmalı benim fikrim..benim eşimin gece çıkması beni üzer istemem..

terracım sen davanda haklısın tabiki eşler nefes almalı ama özel gecelerde evliysen kardeşim eşini yanlız bırakmayacaksın biz süs bitkisimiyiz (aklıma erol büyükburç geldi, hani bi programda jüriydide söz hakkı vermediler diye sunucuya çıkışmıştıya önünde duran saksıyı masaya vurarak ben saksımıyıııım diye,terra sende böyle yapıyomuşun)

naz arkadaşımızda kendince fikrini söylemiş saygı duyuyorum..

ben 5 aylık evliyim ama eşimle toplam flört nişanlılık derken 3 yıldır tanıyorum,henüz bu tavsiyelerimi ben uygulamadım... yeni evliyim ve fırsat olmadı ama olsa yaparım.

onun nefes alması için fırsatları oluyo evlenip ailelerimizin vs tanıdıklarımızın olmadığı yeni bir şehre geldik..onun arkadaşları buraya geliyo görüşmek istiyo ben karşı çıkmamki saygı duyarım ben evdeyken gider görüşür ben oturur beklerim eşiyle gelenleri evde ağırlarız zaten..hem gece dışarı çıkma adetide yoktur eşimin olsa onu kabul etmem bazı şeyler evlendikten sonra sınırlanmalı benim fikrim..benim eşimin gece çıkması beni üzer istemem..

terracım sen davanda haklısın tabiki eşler nefes almalı ama özel gecelerde evliysen kardeşim eşini yanlız bırakmayacaksın biz süs bitkisimiyiz (aklıma erol büyükburç geldi, hani bi programda jüriydide söz hakkı vermediler diye sunucuya çıkışmıştıya önünde duran saksıyı masaya vurarak ben saksımıyıııım diye,terra sende böyle yapıyomuşun)

:KK53::KK53: oyy oyy oyyy:KK53:

ben saksımıyım leeeeeeeeeeeeeeeen

kaktüsmüyüm

söyle bana neyim ben...
:KK24::KK24::KK24:

bencede süprizdir ya daha önce varmıydı böyle huyları
sakin ol bekle bakalım neler olucak eğer dediği gibi yaparsa ozaman alırsın hıncını

senı burdada buldum gozlerıme ınanamadım kesınlıkle sakadır bu suprız yapcak sana bak gorrsun gercek olamaz.

ya sen nerdesin..
biz banlandın falan sandık
bir dahada topiğe yazmadın...

kafamız karıştı...

bunca üzüntümün arasında birde seni düşündüm..:KK30::KK31:

bencede süprizdir ya daha önce varmıydı böyle huyları
sakin ol bekle bakalım neler olucak eğer dediği gibi yaparsa ozaman alırsın hıncını

geçen yaz 2 gün bekar arkadaşlarıyla tatile gitti...

bu anlamda ilk vukaatı idi....

ondada çok tartıştık ama vurdu masaya yumruğunu gitti..

şimdi bekliyorum sakince ama birazda sinsice..:KK53:

tövbe tövbe...:KK47:
canım sende arkadaslarınla bıyerlere gıtsen olmaz mı ?
gercekten gıder mı tek basına kocan sen daha ıyı bılırsın

geçen hafta bu benimki hergün iş çıkışı beni arıyo işte bigün markete uğrayıp tarçına kemik alayım diyorum aşkım gecikcem
bir gün arabaya yakıt alcam aşkım gecikcem
yok arabayı yıkatayım kuş şaapmış boyası bozulur aşkım
bi gün para çekcem yatırcam gecikicem ...vs vs
ben tüm gün iki çocukla (ikiside köpek ) sabırsızlıkla o gelsin diye resmen saat sayıyorum ama anlayışlıyım içten içten moralim bozulmaya başladı niyese..

allahım bi gün kapı çaldı tam geleceği saat, hergün mercekten bakarım o gün bakmadım iki köpek var bir köpeğimiz yani tarçın golden cinsi ve çok yaramaz her gördüğü insanla oynamak sevmek istiyoo diğeri bebek tarçın ne yapıyosa aynını yapıyo... kapı çaldı ben aaa tarçın baba geldi dedim her akşam bu seramoniyi yaparız babaya atlarız berabercenek, anam kapıyı bir açtım komşum elinde tepsi aşure vermeye gelmiş (ama komşuda yeni tanıştım apartmanda iki kişi tanıyorum topu topu) bu tarçın zaten çok oburdur kadının üstüne atlamasın mı diğer küçükte peşinden ben utancımdan kapıda kalmışım kadın korkudan kireç gibi oldu karşı komşunun kapıya yapıştı tarçın üstünden inmiyo anam utancımdan öldüm..

özür diledim aşureyi aldım vs içeri girdik zor aldım köpekleride, benimki aradı aşkım ee ben geldim arabayı yıkıyolar para çekmiştim ama bu gün bi ödememizin son günü gidip tekrar yatırmam lazım dedi aman ben bi püskürdüm zaten herkesin bir işi var benden başka bu köpekler beni öldürdü çok yaramazlar aşkım bi gün ben çıkacam akşama kadar sen bakacaksın yeter yaaa dedim sonra afalladı benimki dedim ben seni sabırsızlıkla bekliyorum tüm gün senin her akşam bir işin çıkıyo yeter bıktım...bi daha benide götüreceksin banane dedim..

o gün bugün korkar geç kalcam demeye acık heh:KK37:

arabasıyla gezmeye bayılıyo benimki tam araba tutkunu bebeklikten beri öyleymiş her zaman göz yumsamda bazen taşıyo sabır....

X