" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

Haklısın, her taktık herkese ıslemıyor.
Sende cocugunla gıdecegını soylesen?
Ya da acıkca 'boyle bırsey yaparsan, ayrılırım' desen.

Susmak, onu hosgorulu olmasını beklemek zorunda degılsın zaten.
O hayatını yasamaka nasıl hakkı olduguna ınanıyorsa, senın de var.

O hayatını yasamaka nasıl hakkı olduguna ınanıyorsa, senın de var

doğru söylüyorsun

Bence eşin sana süpriz yapabilir üstüne gitme derim sinirlendirirsen gitmicekse bile gider sen bekle bakalım yılbaşı günü hal ve hareketlerine bak ona göre sende ailenle geçirirsin sonrada acısını çıkar ama yanına bırakma derim:90::126:.Neticede yeni yıla hep birlikte girmek senden ve eşinden önce çocuğunun hakkı aile bir arada olmalı böyle günlerde bu erkekler arkadaşlarıyla eğlenmekte ne buluyorlar anlamış değilim zaten bizimle oturup iki kelime etmezler ama arkadaşlarıyla sabahlara kadar oturabiliyorlar dışarda.Dediğim gibi işin zor ama bekle bence :13:

sevgili mavi;
herşey nasılda güzel gidiyor, mutluyuz bu ara

birlikte evde vakit geçiriyoruz,tv izliyoruz,oyun oynuyoruz...

eğer giderse dengeler çok değişecek

sevgili mavi;

O zaman bu mutlulugunu da dıllendır.
Mesela gun ıcınde mesaj gonder, yada aksam bulabılecegı bır noktaya mektup bırak.
Onunla olmaktan, bırlıkte zaman gecırmekten ne kadar zevk aldıgını anlat.
Erkekler bıraz da olsa sımartılmayı sevıyor ve sımartıldıklarında kedı gıbı dızlerının dıbınden ayrılmak ıstemıyor.

sevgili mavi;

Dediğim gibi bence bekle herşey böyle iyi gidiyorsa tabiki seninle geçirmek isteyecektir umarım şaka yapmıştır sana yılbaşı günü çok güzel bir süpriz yapar

ben sabıkalıyım bu konuda
bide ben eşime söylüyorum yaptıktan sonra, bana diyoki senin elinden birşey yemeye içmeye korkacam artık

Dediğim gibi bence bekle herşey böyle iyi gidiyorsa tabiki seninle geçirmek isteyecektir umarım şaka yapmıştır sana yılbaşı günü çok güzel bir süpriz yapar

bende hep böyle umuyorum canım;
akşam gezmekten geliyorduk o sanatçının afişi vardı
eşim gördü
ismini söyledi
ama gitmekle ilgili yorum yapmadı..:87:

Canım konunu en başından beri takip edyrm okuyorum ama bana sanki yılbaşı gecesi seni bir sürpriz bekliyormuş gibi geliyor :)

bende neydim ne oldum

ne umdum ne buldum

duma duma dum

hafiften sıyırıyorum galiba...

yok sıyırmıyorsun
sen birazcık hislerini belli et ona, bu durumdan memnun olmadığını ALTINI ÇİZEREK AMA belirt ( ben sana bi kaç öneride bulundum istersen onları uygula), sonra herşey düzelecek

Canım konunu en başından beri takip edyrm okuyorum ama bana sanki yılbaşı gecesi seni bir sürpriz bekliyormuş gibi geliyor :)

bu senin ne kadar iyi niyetli olduğunu gösteriyor sadece...

süpriz olamaz çünkü;
daha önce konuştuğumuzda annenlere gideriz dedi..
çocuğumuzda ufak eğlenceli yerede gidemeyiz..

benim için süpriz onun o gece bizle kalması olucak...

derinin annesi...

çok sağol..

yok sıyırmıyorsun
sen birazcık hislerini belli et ona, bu durumdan memnun olmadığını ALTINI ÇİZEREK AMA belirt ( ben sana bi kaç öneride bulundum istersen onları uygula), sonra herşey düzelecek

eşime duygu sömürüsü yapıcam....

biz babamızın o gece bizi bırakacağına inanmıyoruz diyeceğim oğlumla....

baktım gördüm anlamıyor

içimdeki şeytanı çıkarırım dışarı..

wc fikri bayağ aklımı kurcaladı..

evet, duygu sömürüsü yap ve birşey yapmazsa sende acımasız ol, wc fikrini uygula, bi zararı olmaz ama en azından gecesi mahvolsun, eve gitmek için can atsın

ama açıkçası arkadaşlarındada akıl yok, ne diye onunla plan yaparlarki, ben arkadaşı olsaydı yürü git, seni istemiyorum burda, evinde otur, ne işin var dışarda derdim

müsil terrakotacım müsil....

her derde deva :)

evde wcye girerse sende wcnin önünden ikide birde o afişi bulunan sanatçının şarkılarını söyleyerek geç anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…