size de kötü öğretmenler denk gelmiş ozaman,eğitim fakültesi ve formasyon tabi ki önemlidir akrabalarımdan birkaçı bu işin içinde pedagojik bilgisi olmayan bir kişi öğretebilir eğitemez öğretmen denmez o kişiye,ve üzgünüm dersanedeki öğretmenlerin size iyi davranması sizi sevdiklerinden ziyade sizi memnun etmek için siz oraya para veriyorsunuz ve sizi memnun etmek zorunda olduklarını onlar da biliyorlar,herkes ekmeğinin derdinde kimseye çamur atmak değil derdim ama görüyorum ki öğretmene verilen değer yerlerde...
herkes hakettiği değeri görür bence
benimle ilgilenmeyen, öğretmeyen kişilere sırf öğretmen statüsündeler diye saygı gösteremem
bana kötü denk gelmiş olabilir ama ben babam memur olduğu için pek çok kez okul değiştirdim gözlemlerim değişmedi
siz belki çok ilgili bi öğretmen olabilirsiniz benim sözüm işini gerektiği gibi yapmayanlara yanlış anlamayın
ben demiyorum ki okuldaki tüm öğretmenler kötü
aksine özellikle tarih türkçe vs konularda çok çok iyiler var ama gel gör ki matematik fende hocaların yarısı iyi yarısı kötü
bu da eşitsizliğe sebep oluyo
herkes te şikayetçi matematik öğrenemiyoruz diye yalan mı bu yüzden dershaneye giden bi sürü öğrenci var
ben matematiğimin iyi olduğunu dershaneye gidince anladım mesela
o yüzden diyorum şu anki sistemde eğitim fakültesi olup olmaması beni ilgilendirmiyo diye
yurtdışındaki gibi özel yetenek sınavlarıyla alınmalı öğretmenler o zaman zaten dediğiniz pedagojik eğitimleri de alırlar
dershanelerin amacı zaten sınava hazırlamak eğitmek değil o yüzden okulla kıyaslanamaz bu açıdan ben öğretim konusundan bahsediyorum
ayrıca dershanedekiler bizi sevmiyo ve sırf memnun etmek için iyi davranıyo olabilir ama okuldakiler farklı mı
onların memnun etme gibi bi dertleri de olmadıklarından saat doldurup gitme telaşındalar
o zaman kendinizle çelişiyosunuz zaten mecbur oldukları için ilgileniyolar okuldakiler mecbur olmadıkları için ilgilenmiyo sonucu çıkıyo burdan
ben zaten pat diye değil ama dershanelerin kademeli olarak kaldırılmasını doğru buluyorum ama eğitim sistemini düzeltmek ve okuldaki hocalara da kalite ve denetim getirmek şartıyla