- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.945
- 248
- Konu Sahibi alwaysnforever
-
yurt dışında okul notları ile üniversiteye gidiyorlar
türkiyede bu mümkün mü
torpilin önü alınmaz artık
kolejlerde notların nasıl şişirildiğini bir görseniz
Türkiye için en adil sistem merkezi sınavdır
altyapısı hazırlandıktan sonra tabiki kapansın
şuanda mümkün değil
Arkadaşlar beş senedir Dershanede çalışan bir idareci olarak belirtmem gereken noktalar var bir kere biz verdiğimiz eğitimin yanı sıra kendi bünyemizde öğrencilerimize gereken ilgiliyi fazlasıyla gösteriyoruz öğrencilerin öğretmenlerle birebir çalışmasını sağlıyoruz öğrencilerimize deneme sınavları yapıp eksiklerini gösterip o konuya yoğunlaşmalarını sağlıyoruz. Ve unutmayalım ki okulda da öğrenciler resim dersi görüyor müzik dersi görüyor o zaman buna yönelik kurslar da kapatılsın. ayrıca sadece bizim şubede toplam 40 tane çalışan var öğretmen idareci ve hizmetli dahil öğretmenleri kadroya alacaklar mış peki ya bizler ne yapacağız.
o sınavın denemesi geçen ay yapıldı ösym ceBir de şey duydum gecenlerde ne derece güvenilir bilmiyorum. Birkaç yıl sonra ösym sınav sistemini komple değiştirim, acık uclu yoruma dayalı sınav sistemi getirecekmiş. İzleyelim bakalım nerde nasıl torpiller dönüyor.
o sınavın denemesi geçen ay yapıldı ösym ce
ama nasıldı neler soruldu bilmiyorum
zaten artık sorular da yayınlanmayacak
bi hata varsa onlar biliyorlar bizim bilmemize gerek yok ki
Ve ortalama 5 ile 10 bin arasında para alıyorsunuz. O aldığınız paralardan da dersanelerinizde calısan öğretmenlere cok komik rakamlar veriyorsunuz.
Her ne olursa olsun eğitim okulda olur kursta değil. Eğitim yuvası olmaktan ziyade ticarethane gözüyle bakıyorsunuz.
birincisi bizim kurs ücretlerimiz o kadar değil , ikincisi öğretmenlerimiz düşündüğünüz kadar komik rakamlar almıyor.Ayrıca unutmayın ki atanamayan binlerce öğretmenimiz dershanelerde kendilerine iş buluyor. O zaman bütün öğretmenlerimizi devlet kadrosuna alsın. Biz gayet de eğitim yuvası gözüyle bakıyoruz çünkü eğitime önem veriyoruz değer veriyoruz bunun da velilerimizden geri dönüşünü alıyoruz buda bize yetiyor ve bizi mutlu ediyor inanın.
Dersanelerin kapatılması için öncelikle eğitim sistemi düzeltilmeli.
Benim okuduğum lisede fizik, biyoloji,matematik öğretmenlerimin çoğu test sorularını çözemezdi.
Hepsi de bir kağıda yaz ver evde bakayım, sonra cevap vereyim derdi. Sonra hiçbir zaman o cevaplar gelmezdi.
Dersaneler kapatılacaksa eğer sınav sistemi değişmeli. Okuldaki öğretmenler test mantığını bilmiyor. Çocuklar okulda hiç çözmedikleri testlerden sınavlarda sorumlu tutuluyor. Bu durumda dersaneye gitmemek kaçınılmaz oluyor.
Eğitim alt yapısı hazırlanmadan dersanelerin kapatılması yeni nesil icin felaket olur. Çünkü bütün öğretmenler eğitimlerini "nasıl olsa dersanede tamamlarsınız" mantığında veriyorlar.
hepsinin değil ama cemaat dershanelerinin kapatılmasından yanayım.. sonuna kadar destekliyorum işin başının sebebi de bu zaten.. bazı dershanelerin tek amacı bu olmuş eğitim evet ama din eğitimi? üstelik yanlış bir biçimde dinimizde olamayan şeyler öğretilerek.. din eğitimi aileden alınır kimsenin beyninin daha fazla yıkanmasını istemiyorum.
yaşla kuruda yanacak ama yapacak bişey yok.
DİN eğitiminden neden bukadar rahatsızsınız.amaç eğer cemaati dağıtmaksa RABBİMİN İZNİ İLE DAĞİTİLAMAZ.neyapılırsa yapılsın ALLAHın izni ile onlar dahada büyüycekler.dünyanın hisi kiri pasıyla kirlenen beyinler elbette yıkanacaktır.
Ben de oğlumu cemaat dershanesine gönderdim.Allah bir değil bin kere razı olsun.Okadar iyilerdi. Ne beyin yıkaması ne bişey arz talep meselesi.Ben çocuğumun inançlı kişilerle bir arada olmasını istiyorum gönderiyorum .İstemeyen göndermez.
Kapanırsa mutlaka bir çözüm üretilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?