• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ders:(

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.945
3.735
333
Herkese merhaba ben açıköğretime kayıt oldum ve nasıl çaılşacağımı nerden başlayacağımı bilmiyorum akıl verin lütfen

Ev
Kitaplarını aldın mı müfredat vs belli mi?
Evet kitaplarım var dı zaten kardeşimden kalan da ben nasıl bi çalışma programı hazırlayacağım onu bilmiyorum verimli çalışmak adına

Ev

Evet kitaplarım var dı zaten kardeşimden kalan da ben nasıl bi çalışma programı hazırlayacağım onu bilmiyorum verimli çalışmak adına
Her insanın kavrama yöntemi değişiktir kimi yazarak çalışır, kimi sesli okuyarak, kimi sadece göz gezdirir..
Kişiden kişiye değişir aslında
Sana hangisi uygun geliyorsa bu yöntemlerden birini belirle, günlerden oluşan bir çizelge yap dersleri böl
mesela pazartesi atıyorum matematik 1 saat gibi..
Planlı programlı çalışırsan yorulmamış olursun çalıştıktan sonra da kitaplardan test vs çözersin..

ahhh ahhh kelin ilacı olsa önce kendi başına sürer :)
ama her insanın çalışma yöntemi farklıdır kitabı oku kendine not çıkar ya da yardımcı kaynaklar al

Çok teşekkür ederim takıldığım yerler olursa sorarım tekrar:KK19:

murat yayınları alabilirsin canm onlarla geçmek kolay oluyo bi konu 2 sayfa sonunda sorular var geçmene yeterli

Herkese merhaba ben açıköğretime kayıt oldum ve nasıl çaılşacağımı nerden başlayacağımı bilmiyorum akıl verin lütfen
Açık meslek lisesine mi kayıt oldun yoksa düz lise mi,
Hayırlı olsun bu arada.:KK73::KK73:

Açıköğretimin verdiği kitaplar çok ayrıntılı yardımcı kitap alabılirsin ben cıkmıs sorulara calıyorum zaten aynısı cıkıyor hem calısıp hem okumak bu kadar oluyo bende ayrıntıya gıremıyorum malesef

Açıköğretimin verdiği kitaplar çok ayrıntılı yardımcı kitap alabılirsin ben cıkmıs sorulara calıyorum zaten aynısı cıkıyor hem calısıp hem okumak bu kadar oluyo bende ayrıntıya gıremıyorum malesef
sağol cevabın için çıkmış sorulara da interneten bakarım :KK73:

Back