Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Her insanın kavrama yöntemi değişiktir kimi yazarak çalışır, kimi sesli okuyarak, kimi sadece göz gezdirir..
Kişiden kişiye değişir aslında
Sana hangisi uygun geliyorsa bu yöntemlerden birini belirle, günlerden oluşan bir çizelge yap dersleri böl
mesela pazartesi atıyorum matematik 1 saat gibi..
Planlı programlı çalışırsan yorulmamış olursun çalıştıktan sonra da kitaplardan test vs çözersin..
ahhh ahhh kelin ilacı olsa önce kendi başına sürer :)
ama her insanın çalışma yöntemi farklıdır kitabı oku kendine not çıkar ya da yardımcı kaynaklar al
Açıköğretimin verdiği kitaplar çok ayrıntılı yardımcı kitap alabılirsin ben cıkmıs sorulara calıyorum zaten aynısı cıkıyor hem calısıp hem okumak bu kadar oluyo bende ayrıntıya gıremıyorum malesef
Açıköğretimin verdiği kitaplar çok ayrıntılı yardımcı kitap alabılirsin ben cıkmıs sorulara calıyorum zaten aynısı cıkıyor hem calısıp hem okumak bu kadar oluyo bende ayrıntıya gıremıyorum malesef