Evet ya gerçekten çok kötü olmuşNe kadar kırıcı,ne tiynetsiz insanlar.
İnsanın görünüşü mü yapıyor işleri acaba.
Öyle zihniyette birileri ile çalışmak da sıkıntı,olmamasında da hayır vardır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya gerçekten çok kötü olmuşNe kadar kırıcı,ne tiynetsiz insanlar.
İnsanın görünüşü mü yapıyor işleri acaba.
Öyle zihniyette birileri ile çalışmak da sıkıntı,olmamasında da hayır vardır.
Bakıyorum ama bulamıyorum direk mi gitmem gerekiyor acabaBaşka bir iş bakın bence. Sonuçta üniversite mezunusunuz.
Bankaya cagrı merkezine girsene. Maaşlarıda iyi.Bakıyorum ama bulamıyorum direk mi gitmem gerekiyor acaba
Onu gördüm ama nasıl olduğunu tam anlamadıgım için başvurmadım sizin tam olarak nasıl oldugu ile ilgili bilginiz var mıKariyer nette bankaların home office çağrı merkezi ilanları var çok sayıda kişi aldıkları için şansınız yüksek olabilir.
Sözelciyim ya bankada olur muBankaya cagrı merkezine girsene. Maaşlarıda iyi.
Onu gördüm ama nasıl olduğunu tam anlamadıgım için başvurmadım sizin tam olarak nasıl oldugu ile ilgili bilginiz var mı
Teşekkür ederim, şansımı deneyeyimÜniversite mezunu olmak yetiyor çoğu banka ilanı için tecrübe aramıyorlar bilgisayar ekipman desteği oluyor. Uzaktan yada belirli bir süre ofisten eğitim alıyorsunuz. Şu sıralar QNB F... bankın ilanı vardı zaten şartları vs yazıyor.
Branşım tarih, hangi dershanede ve ildesiniz.(Sorun olmazsa yazarmısınız) Telegramdan iş ilanı sitelerine de bakayım olmazsa birde özel ders falan da vermek isterim ancak sözel pek tercih edilmiyorBranşın ne? Çalıştığım dershanede edebiyat öğretmeni 6 güne 30 civarı alıyor.Telegramda öğretmen iş ilanları siteleri var.Onlara gir derim.35 ten sonra fabrikada çalışmak kolay değil.
Çok yere başvurdumBir sürü etüd merkezi, küçük dershaneler var gidip görüşebilirsiniz
Başka bi bölüm mü okusam diye de düşündüm ama zaman geçiyor siz kaç yaşındasınızValla sitelerde şöyle bir dolandım . Hiç iş yok. Bende iibf mezunuyum bir iki kurumsal firmada farklı farklı sektörlerde çalıştım artik daha stabil daha kurumsal bir yer bakıyorum. Yeniden bir meslek edinmeyi bile düşünüyorum.
4 yaş var aramızda. Vala okuyarak zaman kaybedemeyiz gibi. Mesela zanaat öğrenmek üzerine bir meslek edinmeyi düşündüm freelance calisabilirsin bir yer açabilirsin gibi. Mesela çini seramik aşçılık pastacılık aklıma şimdilik gelenler. Geç bir kariyer planlaması tabi ama hayat eşittir tecrübe.Başka bi bölüm mü okusam diye de düşündüm ama zaman geçiyor siz kaç yaşındasınız
Aynen öyle yaşanmışlıklar en büyük ders insana şuan 30 yaşında olsaydım kesinlikle başka bir bölüm daha okurdum ya da bir alanda uzmanlaşmaya çalışırdım4 yaş var aramızda. Vala okuyarak zaman kaybedemeyiz gibi. Mesela zanaat öğrenmek üzerine bir meslek edinmeyi düşündüm freelance calisabilirsin bir yer açabilirsin gibi. Mesela çini seramik aşçılık pastacılık aklıma şimdilik gelenler. Geç bir kariyer planlaması tabi ama hayat eşittir tecrübe.
İzmirdeyim.Dershane ismi vermem doğru olmazBranşım tarih, hangi dershanede ve ildesiniz.(Sorun olmazsa yazarmısınız) Telegramdan iş ilanı sitelerine de bakayım olmazsa birde özel ders falan da vermek isterim ancak sözel pek tercih edilmiyor
Tamam Teşekkür ederim haklısınız o yüzden sorun olmazsa yazmıstım, ayrıca dönem başladı artık, dershanelerden bu saatten sonra dönüş olabilir mi sizce dönem ortasında alım oluyor muİzmirdeyim.Dershane ismi vermem doğru olmaz