- 26 Temmuz 2015
- 903
- 238
- 26
-
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
Olabilir. Zorunlu dersi mezun olana kadar vermek zorundasınız, diğer dönemlerde de alabilirsiniz.
Benim de başıma gelmişti bu. Onun yerine başka bölümden almıştım, ders içerikleri karşılıyordu.
Öyle birşey yapabilirler.
İkinci öğretimden, ya da dediğiniz gibi diğer gruptan alırsınız.
Başka bölümlerde vardır belki. Bir de b grubundan alınca sorun yaşanmıyor yazmışsın.Ikıncı öğretim yok maalesef
Başka bölümlerde vardır belki. Bir de b grubundan alınca sorun yaşanmıyor yazmışsın.
Ekle-sil dönemi geçti mi? İnternetten mi seçim yaptınız?
O zaman yaz okulunda alirsiniz dersi. Veya seneye alirsiniz. Eger ders saatini degistirmiyorlarsa. Yapacak bir sey yok maalesef
Ama ogrencilikte cok normal boyle seyler. Dersler cakisir hatta ders cakismasa bile sinav cakisir. İlla bir cozum yolu bulunur,uzulmeyin lutfenAz önce aradım halledilir dediler ama çok da inanmıyorum
Diğer gruba geçince problem çözülüyor onun için de kontenjan açmaları gerek gerçekten bitirdiler beni bu hafta zaten ders secimi gece 1 de başlıyor kontenjan açılacak dediler sabahlara kadar uyumadım kontenjan açmadılar...okuldan soğumuş durumdayım.basladigi halde gitmiyorum.
Ama ogrencilikte cok normal boyle seyler. Dersler cakisir hatta ders cakismasa bile sinav cakisir. İlla bir cozum yolu bulunur,uzulmeyin lutfen
Hepsi rayina oturur. Unide cok normal boyle seyler. Ayni durumda olan arkadaslariniz vardir birlikte dilekce verirsiniz okul acilinca. O zaman cozuluyor zaten. Kacinci sinifsiniz? Daha yenisiniz sanirim cok yasayacaksiniz benzer seyler bu kadar uzulmeyin.Zorunlu dersimi almak için bile gecelerce bekleyip öğrenci işleri ile kavga etmek zorundayım sanki ben suçluymuşum gibi bağırıyorlar gidiş geliş yapıyorum bu problemi çözmek için okulumun olduğu yere çok yoruldum ve bu hafta yine gidicem
Dersin hocasıyla falan konuşun kontenjanı arttırırlar illa ki.Benim bölümüm hukuk başka bölümden alamiyorum dersiekle sil dönemi içindeyiz evet internetten seçim yaptım şu an tüm kontenjanlar dolmuş durumda ben değişiklik yapamiyorum
Hepsi rayina oturur. Unide cok normal boyle seyler. Ayni durumda olan arkadaslariniz vardir birlikte dilekce verirsiniz okul acilinca. O zaman cozuluyor zaten. Kacinci sinifsiniz? Daha yenisiniz sanirim cok yasayacaksiniz benzer seyler bu kadar uzulmeyin.
Dersin hocasıyla falan konuşun kontenjanı arttırırlar illa ki.
Bu durumda olan tek siz değilsinizdir.
Yapilir ablacim uzulmeyin. İlla ki bir yolu bulunur. Cok takilmissiniz. Daha bu ne ki sinavlar bile cakisacakAynı durumda olan başka bi arkadaşım var beraber dilekçe verdik ama yapılacağını düşünmüyorum..ikinci yılım okulda..cok sıkıntı bir okul maalesef
Yapilir ablacim uzulmeyin. İlla ki bir yolu bulunur. Cok takilmissiniz. Daha bu ne ki sinavlar bile cakisacak
Attan kalan derslerde eger devamsizliktan kalmadysaniz cakisma dikkate alinmiyordu bizde. Ayrica su sorunu yasamayan inanki yoktur ben de bezmistim artik kayit suresinin bitmesine saatler kala guc bela onaylatabilmistim hep sistem hata veriyordu bir sekilde halledilir diye dusunuyorum
Attan kalan derslerde eger devamsizliktan kalmadysaniz cakisma dikkate alinmiyordu bizde. Ayrica su sorunu yasamayan inanki yoktur ben de bezmistim artik kayit suresinin bitmesine saatler kala guc bela onaylatabilmistim hep sistem hata veriyordu bir sekilde halledilir diye dusunuyorum
Günlerdir uykusuzum bilgisayar basında yaşıyorum ve sürekli saatler süren yolculuk yapıyorum...artik herkese patlamaya başladım çevremdeki..