- 26 Temmuz 2015
- 903
- 238
- 26
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
Ama o dersi almak benim hakkım zaten benim bölümüm de devam zorunluluğu hicbir derste yok ama aynı saatlerde olduğu için sistem kabul etmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne olacak canim 3. Sinifta alirsin o dersi. Ben birinci sinif dersini 4. Sinifta verip mezun oldum. Bu kadar harap etme kendini.
Dersten kalmaya tesvik etmis olmayayim ama ben hep gecikmeli aldim dersleri. Kitaplar notlar tuyolar... sinif arkadaslarimin cok katkisi oldu cok rahatca gectim bu yuzden. Bir dersten kalmak bu kadar berbat bir durum degil.
Allah korusun hasta olursun bu kadar kafana takma.
her derste tek section mı var? yani başka bir hocadan alamıyor musunuz?
Benim için de çok kötü bi durum değil bi dersten kalmak zaten 1.siniftan 2 dersim var
Oldum bile ;(
Alabiliyoruz ama diğer hocada kontenjan dolmus
o hocadan ders alan birisiyle karşılıklı değişmeyi deneseniz? ben öyle yaptım halloldu yoksa benim de ders yüküm tamamlanmıyordu.
bazı sınır bozucu universitelerde, örneğin benim üniversitemde çakışma durumunda ders vermezlerdi. diğer öğretimdeki dersi de devamdan kabul etmezlerdi. ama alttan aldıgınız dersin devamını verdiyseniz sıkıntı olacagını sanmıyorum. dilerim şansınız yaver gitsin
Benim kaç tane çakışan dersim var bil bilseniz, tek tek almaya kalksam kaç sene uzar okulum. Zaten üniversitede hep böyle olur ki ne değişik okulmuş sizinki, çap yapanlar falan nasıl hallediyor acaba?
Madem tek dersiniz var seneye alın zorunlu olmayanı madem.
alttan dersle çakışıyorsa vermek zorunda değiller. alt ders verilmeden üst ders verilmez. diğer gruptan alabiliyorsan al. zaten a ve b grubu yapma sebepleri bu çakışmalarda alternatif olsun diyedir.Merhaba benim alttan aldığım bir dersim ile bu yıl aldığım ikinci sınıf derslerinden biri ders programında çakışıyor.Bu yüzden ikinci sınıf dersini alamadim.Benim durumumda olan öğrenciler varmış öğrenci işleri dilekçe yazın dedi sadece çok da ilgilenmediler eğer birinci sınıftan alttan kalan dersimi a değil b grubundan alırsam sorun çözülüyor
Size sorum bu ikinci sınıf dersini alamama gibi bir durum olabilir mi yoksa zorunlu ders olduğu için vermek zorundalar mı inanın çok stres ediyorum kaç günden beri??
alttan dersle çakışıyorsa vermek zorunda değiller. alt ders verilmeden üst ders verilmez. diğer gruptan alabiliyorsan al. zaten a ve b grubu yapma sebepleri bu çakışmalarda alternatif olsun diyedir.
ee neden diğer gruptan almıyorsun?Ama kredim yetiyor hatta artıyor tüm dersleri almam için alttan 4 tane ders alan arkadaşlarım var ama benimki çakisiyor
ee neden diğer gruptan almıyorsun?
zorunlu ders için kontenjan açarlar muhtemelen. ama açmazlarsa da yapacak bir şey yok ya yaz okulunda alacaksın yada sonra ki sene alttan alamadığın 2. sınıf dersini alacaksın.Diğer grupta kontenjan yok benim grubtaki hoca 400 kişiden 13 kişiyi geçirdiği kimse onu istemiyor
Merhaba benim alttan aldığım bir dersim ile bu yıl aldığım ikinci sınıf derslerinden biri ders programında çakışıyor.Bu yüzden ikinci sınıf dersini alamadim.Benim durumumda olan öğrenciler varmış öğrenci işleri dilekçe yazın dedi sadece çok da ilgilenmediler eğer birinci sınıftan alttan kalan dersimi a değil b grubundan alırsam sorun çözülüyor
Size sorum bu ikinci sınıf dersini alamama gibi bir durum olabilir mi yoksa zorunlu ders olduğu için vermek zorundalar mı inanın çok stres ediyorum kaç günden beri??
1. dersin hocasıyla görüşün, a'yı bırakıp b grubunda alabilir miyim deyin. Kabul ederse ders ekleme çıkarma zamanı 1. dersin a grubunu bırakıp, b grubunu ekleyip, 2. dersi ekleyin. Çakışma kalmaz.
1. dersin hocası bunu kabul etmezse, tamam a grubunda kalayım ama b grubundakilerle derse girebilir miyim, yoksa mezuniyetim uzayabilir, 1 yıl kaybedebilirim deyin, kabul eder.
Danışmanınıza gidip, 1. dersin hocası kabul etti, b grubuyla gireceğim, programda çakışma gözükecek ama aslında çakışma olmayacak deyin. O da programı onaylar. Gerekirse bu dediklerinizi danışmana yazılı olarak verirsiniz.
Asistanlarla konuşursanız size bu akılları verirler.
Dersler çakıştığı için sistem kabul etmiyor yanı dersi alamiyorum benim zaten derslere devam zorunluluğum yok ama dersi alabilmek gerek oncelikle