Ders saçmalığı??

Tamam o zaman ilk dediğimi yapın. 1. dersin hocasıyla görüşüp a'dan çıkıp B'ye geçmem gerek deyin, ikna edin ve sonra 2. dersi alın. Asistanlarla, bölüm sekreteriyle ve en önemlisi danışmanınızla konuşun. Daha önce benzer sorunlar olmuş ve çözülmüştür.

Danışmanım benim için konuştu hocayla öğrenci işleri ilede ama dilekçe yazın dediler sadece danışmanım da prof oysaki:KK43:

gayet normal benim birinci sınıfta alttan 5 dersim vardı hepsini almak zorunda kaldığım için maksimum kredi hakkımı doldurmuştum 2 . sınıftan bir ders alamamıştım öbür dönem alttan aldım o dersi

Ama benim 1 dersim var sadece...ve kredim de yeterli:KK43:

normalde na ile kalmadıysan dersten çakışma olsa bile dersi alabilirsin ama sizde değişik demek ki hoca kabul etmezse yapıcak bişey yok kalan kredilerinde üstten ders alabiliyorsan öyle değerlendir bizde vermiyorlar üstten ders ama belki sizde veriyorlardır

olmazsada sıkma canını benim ilk sene 9 tane alttan dersim vardı 4 ünü yaz okulunda 5 ini alttan aldım ben bile halletiysem sıkma canını

normalde na ile kalmadıysan dersten çakışma olsa bile dersi alabilirsin ama sizde değişik demek ki hoca kabul etmezse yapıcak bişey yok kalan kredilerinde üstten ders alabiliyorsan öyle değerlendir bizde vermiyorlar üstten ders ama belki sizde veriyorlardır

Düşük not aldığım için kaldım devamsızlık gibi bir sorun yok hukuk okuyorum devam zorunluluğu yok okula...ustten ders alamiyorum kontenjan yok önce 4 ler sonra 3 ler ders seçiyor bizde alttan ders alan çok var

X