Ders saçmalığı??

Ama o dersi almak benim hakkım zaten benim bölümüm de devam zorunluluğu hicbir derste yok ama aynı saatlerde olduğu için sistem kabul etmiyor

her derste tek section mı var? yani başka bir hocadan alamıyor musunuz?

Benim için de çok kötü bi durum değil bi dersten kalmak zaten 1.siniftan 2 dersim var

Oldum bile ;(

bazı sınır bozucu universitelerde, örneğin benim üniversitemde çakışma durumunda ders vermezlerdi. diğer öğretimdeki dersi de devamdan kabul etmezlerdi. ama alttan aldıgınız dersin devamını verdiyseniz sıkıntı olacagını sanmıyorum. dilerim şansınız yaver gitsin

Alttan aldığım dersi bırakma gibi bi şansım yok 2.sinif dersini alamiyorum şu durumda yanı bu yılki dersimi

Benim kaç tane çakışan dersim var bil bilseniz, tek tek almaya kalksam kaç sene uzar okulum. Zaten üniversitede hep böyle olur ki ne değişik okulmuş sizinki, çap yapanlar falan nasıl hallediyor acaba?

Madem tek dersiniz var seneye alın zorunlu olmayanı madem.

Ikisinde zorunlu dersim birini 1.sinifta kaldığım için sistem zorunlu veriyor onu bırakma şansım yok diğeri de 2.sinifin zorunlu dersi

alttan dersle çakışıyorsa vermek zorunda değiller. alt ders verilmeden üst ders verilmez. diğer gruptan alabiliyorsan al. zaten a ve b grubu yapma sebepleri bu çakışmalarda alternatif olsun diyedir.

alttan dersle çakışıyorsa vermek zorunda değiller. alt ders verilmeden üst ders verilmez. diğer gruptan alabiliyorsan al. zaten a ve b grubu yapma sebepleri bu çakışmalarda alternatif olsun diyedir.

Ama kredim yetiyor hatta artıyor tüm dersleri almam için alttan 4 tane ders alan arkadaşlarım var ama benimki çakisiyor

1. dersin hocasıyla görüşün, a'yı bırakıp b grubunda alabilir miyim deyin. Kabul ederse ders ekleme çıkarma zamanı 1. dersin a grubunu bırakıp, b grubunu ekleyip, 2. dersi ekleyin. Çakışma kalmaz.

1. dersin hocası bunu kabul etmezse, tamam a grubunda kalayım ama b grubundakilerle derse girebilir miyim, yoksa mezuniyetim uzayabilir, 1 yıl kaybedebilirim deyin, kabul eder.

Danışmanınıza gidip, 1. dersin hocası kabul etti, b grubuyla gireceğim, programda çakışma gözükecek ama aslında çakışma olmayacak deyin. O da programı onaylar. Gerekirse bu dediklerinizi danışmana yazılı olarak verirsiniz.

Asistanlarla konuşursanız size bu akılları verirler.

Dersler çakıştığı için sistem kabul etmiyor yanı dersi alamiyorum benim zaten derslere devam zorunluluğum yok ama dersi alabilmek gerek oncelikle

Dersler çakıştığı için sistem kabul etmiyor yanı dersi alamiyorum benim zaten derslere devam zorunluluğum yok ama dersi alabilmek gerek oncelikle

Tamam o zaman ilk dediğimi yapın. 1. dersin hocasıyla görüşüp a'dan çıkıp B'ye geçmem gerek deyin, ikna edin ve sonra 2. dersi alın. Asistanlarla, bölüm sekreteriyle ve en önemlisi danışmanınızla konuşun. Daha önce benzer sorunlar olmuş ve çözülmüştür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…